Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.12.2007, 16:51.17

Technisaťáci Nový SW. teď !!!!!

Teď to nahrává nový sowtver, CCA 90 minut !? Jak to potvrdíme - to tu nebylo.
uživatel
CES
04.12.2007, 17:19.24

RE: Technisaťáci Nový SW. teď !!!!!

tak se podívej co za verzi SW to nahrálo a jestli tam je čeština.
uživatel
Jurin
04.12.2007, 17:34.40

Já na té stránce nepoznám že je konec, není vydět načítání a nechci udělat chybu a nevím kdy to přesně začalo. Zkusme si poradit. Udáno 9O minut načítání, tak čekám. Technisat STR 1 Díky.
uživatel
CES
04.12.2007, 17:46.38

Nevím, asi jsi udělal chybu, tedy pokud maš STR1. Najdi si ho na stránkách Omka, kde varují před stahováním u tohoto přijimače ze satelitu.Tvrdí, že tyto přijímače nebyly určeny na český trh, takže se německé SW pro nás nehodí. Do nových už dávají češtinu, pravděpodobně ti ji u nich nainstalují, ale je to asi SW upravné u nás. Pokud se mýlím tak bych byl rád, i když německy umím a nedělá mi to problém, ale pro manželku to problém je. Taj dej vědět.
uživatel
F123
04.12.2007, 17:55.40

CES: tak už nečekej, normálně to trvá 20 minut, tak už to je dávno hotové. Klikni OK a uvidíš co se bude dít. Tím nic nepokazíš... :O
uživatel
Jurin
04.12.2007, 17:59.47

F123: Nic tak strašného se nestane, jen se mu budou hádat čtečky, pokud bude mít např. CS Link kartu a SKY Link kartu dohromady, tak bude čekat na přepnutí třeba na Filmbox půl minuty. Neví si to rady se dvěma stejnými oprávněními. Ten SW jsem měl a nechal jsem si to přehrát zpět a mám pokoj.
uživatel
Jurin
04.12.2007, 18:20.46

Tak mám ponechat původní - je OK a vyhovuje a potvrdit NOW, nebo dát nový SW. a potvrdit OK nebo LATER ? Nehodlám mít nějaké problémové vzrůšo a bez češtiny budu živej jako do teď. Díky pánové.
uživatel
CES
04.12.2007, 19:41.25

Dal jsem LATER.
uživatel
CES
04.12.2007, 19:53.02

Zdravím, máte někdo nějakou zkušenost s tímto novým firmwarem (2.33.x.3) pro STR1, dostupného přes satelit? Např. CZ menu, nějaká vylepšení či spíše problémy... ;)
uživatel
Serano
05.12.2007, 08:59.28

Dnes se tento SW objevil v jejich Download centru, má označení 779c a v popisu je jako vždy všeobecná vylepšení
uživatel
Jurin
05.12.2007, 09:12.31

Já ho včera stáhnul ze satelitu. Čeština v menu stále chybí, ale už funguje čeština na displeji.
uživatel
TomOv
05.12.2007, 10:41.43

Tak jsem ho taky stáhnul a plně doporučuji, i když ještě pořád bez češtiny v Menu. V EPG samozřejmě bezvadná čeština i slovenština. Ale to hlavní je vyřešen problém se čtečkami karet. Chodí dobře... R^
uživatel
Jurin
05.12.2007, 11:16.26

Teď jsem mluvil s technikem s OMKA, který je výhradním dovozcem TechniSatů. Nyní prodávaný STR1 má kompletní češtinu.Doposud prodávané přístroje měly v češtině EPG, ale menu ne. Při prodeji těchto přístrojů slibovali, že v brzké době bude nový SW a tam bude kompletní čeština.Zatím tu češtinu ještě pro ty starší nemají, ale slíbil, že to do konce ledna bude.Jinak nový SW, který je nyní na satelitu ke stažení toto neřeší, prý něco vylepší na čtečkách a v EPG, ale zase tam vzniká nějaký problém při současném používání českých a slovenských karet.Prý mají Němci problém s tím, že dvě různé karty dekodují stejné programy.Z rozhovoru jsem vyrozuměl, že je lepší nový SW nestahovat a počkat si na ten leden.
uživatel
F123
05.12.2007, 11:23.14

oprava.

Omlouvám se za chybu v mém předchozím příspěvku. Samozřejme z Omka.
uživatel
F123
10.12.2007, 17:09.34

aktualizace

Jak musim mit nastaveny kanal pro stahovani, mam STR1 a pise mi to ze neni novejsi sw.
uživatel
flukes