Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 06:50.06

Motor SG 2100

Dobrý den pánové stal se takový problém.Mám Motor Sg 2100 a příjimač Vantage combo.Ladil jsem pozemní digitální programy a měl už předtím naladěný družice asi 5.Jak jsem upravoval nabídku pozemních programů tak po vymazání některých a uložení mi to přeskočilo na satelit a on začal hledat pozici ale já to znovu přepnul na pozemní a pak zjistil když jsem to hodil spátky na satelitní tak se motor neotočil a netočí a nesvítí žádná kontrolka.A nefunguje jako kdyby tam nešlo napájení.Příjimač jsem zapojil na jinou parabolu a funguje dál.Tak kde by mohla být chyba?Díky za rady
uživatel
kanon
06.12.2007, 07:43.16

RE: Motor SG 2100

Skúsiť zresetovať motor tlačítkom na motore ihlou,alebo špáratkom v otvore na motore nad konektormi F. Ak nesvieti LED, je pravdepodobne chybný motor.
uživatel
vw1
06.12.2007, 07:55.00

Dík to jsem zkoušel ale jak píšu nesvítí kontrolky ani jedna takže reset bez kontrolek asi nepomůže díval jsem se do návodu.Nemůže být chyba někde na trase od slučovačů mám totiž rozvod na domku po jednom kábliku a tam jede vše rádio, televize,a satelit.Ale příjimač je asi v pořádku protože na jiné parabole fungoval.Tak asi nezbude abych zavolal montážníka aby mi to proměřil jestli tam jde napájení.Jinak díky za odezvu.
uživatel
kanon
06.12.2007, 08:00.35

Jáj, to si ale nenapísal, že to máš cez zlučovače napájanie na motor:)Tak treba ísť po trase od Vantage až po motor a merať napájacie napätie. Zrejme odišiel nejaký switch,alebo zlučovač.
uživatel
vw1
06.12.2007, 08:01.38

Jo díky moc za ochotu ještě jednou díky moc.
uživatel
kanon