| 06.12.2007, 08:25.19 | |
aktualizace DIDI - vysvětlení !?aktualizace na DIGI rozhazuje programy jenom tomu, kdo používá další družici , buď přes motor nebo má šilhání ,volali mně pouze tito uživatelé,kdo má jenom Intelsat 10-02 a Thor , ani jeden , snad tento problém DIGI rychle vyřeší a dá nový software. |
![]() amc |
| 06.12.2007, 08:51.36 | |
Já mám jenom IntelsatJá mám jenom Intelsat a taky mi to rozhodilo setřídění programů a stejně tak dalším dvěma sousedům. |
![]() geronimo |
| 06.12.2007, 09:58.30 | |
RE: aktualizace DIDI - vysvětlení !?tak já mám jen bednu od DIGI HUmax II a taky jsem to měl po aktualizaci jak ráno v bordelu.. co mám teda udělat aby to příště neudělalo??? JO ještě mám jeden dotaz - jde ta karta dát do jiného výbavou dokonalejšího přijímače??? Technik co to dovezl na mně hleděl jak na blázna a podle něho to jde jen v té jejich ( očesané) krabičce - má to někdo vyzkoušený???? |
![]() petr25 |
| 06.12.2007, 10:06.38 | |
RE: aktualizace DIDI - vysvětlení !?Jde to ale musis znat cisla prijimace.. protoze karta je s prijimacem sparovana :) a hlavne vubec netusim do jakych prijimacu jdou ty cisla zadavat .. nekdo to tu zminoval.. |
![]() Killercek |