Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 09:52.20

Jak dlouho ještě EMU

Zdravím. Lidičky zvažuju přesun z 23,5 na 1W. Mám možnost výměny Homecastu za Openbox. Víc než fakt, že bůhví jak často budu muset brouzdat po netu a hledat aktuální klíče, mne spíše zajímá záležitost, jak dlouho ještě bude pro Digi TV únosné používat onen starý typ kódování, resp. jak dlouhu umožní EMU. Předpokládám, že na rozdíl od Czech resp. Skylinku, nemůže jednoduše změnit způsob kodování, který by si dle mého názoru vyžádal nutnou výměnu všech přijímačů, které dodal smluvným zákazníkům. Kdyby třeba dnes začal s distribucí nových přijímačů novým zákazníkům, mohl by beztak změnit kodování až po dvou letech, kdy vyprší smlouva i poslednímu zákazníku, který třeba včera uzavřel smlouvu na dva roky a dostal zdarma přijímač. Nebo se mýlím?
uživatel
ebpl7
06.12.2007, 09:54.41

RE: Jak dlouho ještě EMU

kludne to pretoč na 23,5E šak vidíš sám jak sa cslink rozvíja zachvílku čo je v digitv bude tam R^
uživatel
Jupi
06.12.2007, 09:55.56

Jupi

To si nejak zle prečítal:)
uživatel
vw1
06.12.2007, 09:57.35

aha prepáč je to opačne
uživatel
Jupi
06.12.2007, 10:00.56

Mohl by samozrejme vsem stavajicim zakaznikum vymenit karty ale vzhledem k rychlosti DIGI tv jak uz sem psal .. (nekdo si stezoval z machruju ale rikam jen ravdu a nechci se vubec vyaovat) se vymena karet nestane ze dne na den.. a uz nemaji v rukavu moc zoliku na Nagra2 takze bud se na to vyprdnou a nas par lidi co kouka na cerno nechaji nebo zakroci novyma kartama... podle meho nazoru minimalne rok na vymenu... :) (doufam ze mi zas nekdo nevynada) :(
uživatel
Killercek
06.12.2007, 10:06.23

RE:

Digi pojde v EMU dost dlho, pokym neprejde na Nagra3, ale pokial viem, tak DIGI sa zatial na prechod Nagra3 nechysta.
Nagravision2 uz vyskusali vsetky tromfy...
Padlo D+, tak je to "akoby nahrada"(aj ked bohuzial vsetci vieme aka je kvalita)
uživatel
Marian21
06.12.2007, 10:22.23

RE:

Můj názor ale je že nestačí pouze výměna karet samotných ale je to vázáno rovněž distribucí nových přijímačů jinak je to o ničem a nevyřeší to z dlohodobého hlediska vůbec nic,do těchto nákladů si myslím kvůli pár procentům neplatičů nebudou dělat takové násilí to by byli praštění na hlavu.
uživatel
DVB
06.12.2007, 10:37.16

Ptáte s vlastně na otázku: kdy se jim vyplatí provést potřebné kroky? Tehdy, kdy náklady na provedení potřebných změn, budou nižší, než výnosy z jejich provedení. Většina pirátských diváků si nikdy nic nepředplatí, protože stejně koukají jenom na to, co jde.
uživatel
Antonín
06.12.2007, 10:49.35

Vetsina ano ale napr ja mam UPC + technk DIGI takze mam EMU jen kvuli HBO atd.. :-)
uživatel
Killercek
06.12.2007, 10:58.38

Možná jsem to napsal ještě složitě. Zaplatil bys ho, kdybys neměl od zítřka možnost emu?
Ano - až vás podobných bude dost, vyplatí se změna. A bude provedena.
Ne - žádná změna nemá smysl, vyhozené prachy.
uživatel
Antonín
06.12.2007, 11:40.23

Ne.. kvuli HBO urcite ne :)
uživatel
Killercek
06.12.2007, 11:52.05

A pak DigiTv nestíhá uspokojovat ani nynější poptávku. Lhůty na montáž se dle článků zde na Parabole prodlužují a kdyby k tomu ještě začala výměna karet, to by mohl nastat taky kolaps.
uživatel
Vlada
06.12.2007, 11:58.34

Ja myslim,ze kdo chtel Digi tak uz ho ma davno a kdyz umre pstros tak se budu divat jen na gitalku.EMU je jenom hobby :8)
uživatel
bob
06.12.2007, 14:39.24

souhlas s bobem
uživatel
betisa
07.12.2007, 08:10.10

taky souhlas

s Bobíkem:-) :8)
uživatel
cb21