| 06.12.2007, 13:08.55 | |
Kvalita TV NOVA v CS LINKUPo velkem humbuku se zavedenim VBR a razantním snížení kvality vše utichlo a otřesná kvalita Novy zůstala stále stejná i přes ujištění, že na ladění pracují.Nebo máte někdo pocit, že již jede dobře ??Popř. má smysl dále psát a urgovat ohledně kvality?? |
![]() qantas |
| 06.12.2007, 14:44.07 | |
re :Smysl to možná má,také jsem jim napsal,ale zároveň jsem přešel na HD sat přijímač. |
![]() lubbik |
| 06.12.2007, 14:47.04 | |
RE: Kvalita TV NOVA v CS LINKUsubjektívne sa mi zdá, že nejaký posun k lepšiemu tam je. Ale nič moc. Viem, že interpretácia údajov, ktoré hádžu jednotlivé boxy má malú vypovedaciu hodnotu, ale momentálne na mojom stroji v nejakých scénách vidím aj hodnoty nad 500 (jednotiek), hoci pred cca týždňom som tam videl maximum na cca 345. Takže urguj, urguj, urguj. Aby chlapci z TaT, Gitalu ale najmä z Media Vision nezaspali! |
![]() anonym2 |
| 06.12.2007, 15:55.09 | |
RE: Kvalita TV NOVA v CS LINKUKaždý musí vědět, zda-li kvalita jaká je je pro něj přijatelná nebo nikoliv. Jediná reakce ? Dále si již nic nepředplácet . |
![]() Kamil |
| 06.12.2007, 16:35.30 | |
RE: Kvalita TV NOVA v CS LINKUTaky dost záleží na čem to sleduješ. Nejlepší je klasická CRT na ní nejsou vidět neduhy nízkého datového toku. Horší to už je u plazem a LCD nad 42 palců. To je teprve problém. |
![]() petyn |
| 06.12.2007, 23:31.23 | |
RE: Kvalita TV NOVA v CS LINKUNo, pokud cekas zlepseni nevim.Nova si nechava za sireni sveho signalu platit, tak ani do budoucna necekej nejake zlepseni.Zvrat mozna nastane pokud si bude distribuci signalu platit sama. Zkuste si postezovat ve svem Klubu planety opic, pane Novaku. U me se k teto stanici pri listovani programu vetsinou ani nedostanu, tak me to ani netrapi.Zkuste to taky tak. Treba na 28.2,28.5 najdete atraktivnejdi stanice ke sledovani. |
![]() meduzka |