Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 13:55.12

Odkaz pre poky1

Tak za prvé ja si nerobím srandu ale potrebujem pomoc a vy si z toho robíte srandu?Na to je to fórum aby sa poradilo a urobil konečný záver takže len tolko.Mňa vždy zaujímala satelitná technika a vela vecí som sa tiež musel postupne naučiť sám bez poradenstva a preto je tu internet aby sa ulachčila praca a tak.
uživatel
saska22
06.12.2007, 14:09.38

@saska22

chlape, holka alebo hermafroid !! internet je tu nato aby sa clovek vzdelaval a nie aby nasiel jedno forum a neustale nieco somroval, tak ako to robis ty !!
ked si satelitne jelito a nechce sa ti studovat daj si offic digi a neotravuj tu slusnych ludi.
uživatel
Vlado Fogo
06.12.2007, 14:17.20

RE: Odkaz pre poky1

mmmmmmmmmmmm Hahahahahahahahah :))) :)))
uživatel
Killercek
06.12.2007, 14:26.31

Vynútená reakcia.

Vlado Fogo začnem slušne - nerob zo seba machra keď si pokročilý v tejto oblasti, ale pomôž iným ako si to žiada saska22. Veď od toho tu je to fórum. Tie tvoje odradzujúce poznámky vidím na každom fóre a Ty a Tvoji podobní reakcionári nedajú a nedajú pokoj. Po prečítaní akéhokoľvek dotazu po vašich reakciach sa chce človeku zvracať a smer prípadnej pomoci ide úplne iným smerom. Je to neuveriteľné ako dokážete ľudia Tvojho charakteru znepríjemniť život ostatným. Divým sa len, že to moderátori dovolia, Nuž a keď som povedal, že začnem slušne, tak teda skončím neslušne a dúfam že to bude bodka za tými neprofesionálnymi týpkami ako si Ty. Ak neprestaneš, opakujem ak neprestaneš tak Ťa navrhujem za (nevhodné slovo)A všetkých svetových fór. Ak prestaneš tak si Ťa budú ľudia vážiť za Tvoju pomoc .
uživatel
volga
06.12.2007, 14:29.26

frogo zozral vsetku mudrost sveta ;P
uživatel
hopkok
06.12.2007, 14:32.46

Pozor VF je tady chráněnej živočich.Agent 007 za Vladem stojí.Tady muže VF řádit a nadávat jak chce.
A prý něco umí,To je sice pravda !!Ale není to nikomu nic platný když stejně níkomu neporadí a jen vynadá do JELIT.
uživatel
pat
06.12.2007, 14:33.52

@volga

hmm, a tebe sa zda akoze normalne na renomovanom sat fore neustale somrovat nieco ?? kua sak ak na nieco nemam tak to nerobim, ja tiez nehram na klavir ked to neviem a tak isto ma neuvidis somrovat prstoklad na nejakom hudobnickom fore, kupim si radsej CD a neotravujem nikomu zivot.
to co sa tu v poslednom obdobi deje je vychcanost obchodnikov ( predaju si ilusionka alebo ferdka s digi emu a odporucia zakaznika vetou : kluce najdes na parabole.cz a tam ti aj pomozu), a lenivost novych uzivatelov.
BTW: schvalne si zalistuj historiu toho saska22 a uvidis ze ten chlapik ma problem aj zapnut satelit nieto este cosi don nahodit
uživatel
Vlado Fogo
06.12.2007, 14:38.32

vlado fogo je ******
uživatel
ss2digi
06.12.2007, 14:38.39

@pat

a teba typujem na jedneho z tych vychcany obchodnikov, o ktorych som pisal vyssie, s predajom emu prijimacom a podporou typu: chod na parabolu.
.BTW: kukni trebars na css forum kde to dopracovalo ked admin serie na vsetko, zeru sa tam ako psy v threade digi TV.
tu by si mal byt adminom vdacny za to ze robia poriadok a mazu reklamne prispevky, inak by to tu bolo"
1, sama reklama na azsrot a priblble fora suvisiace z nim
2, Digi OK a KO
3, somr thready posli mi to na email porshe@pobox.sk
uživatel
Vlado Fogo
06.12.2007, 14:40.30

volga

R^ R^ R^
uživatel
piso
06.12.2007, 14:40.59

@ss2digi

nechci aby som bol podobne blby. ale (nevhodné slovo) bol uplne niekto iny a tiez tych 5 minut mohla nejak inak vyuzit ako rozkrocit nohy, ale to by pak nebolo zadneho ss2digi :)))
uživatel
Vlado Fogo
06.12.2007, 14:43.28

Vlado Fogo

nevim co je BTW ale jinak to jde ;)
uživatel
uai1
06.12.2007, 14:43.55

@Vlado Fogo

Hele Frajere mě tipuješ na VYCHCANYHO uplně špatně vubec my neznáš blbě kecáš.Nechtěl sem to tahat ven a ani nebudu já o Tobě vím daleko víc než ty o mě.Já znám lidi osobně kteří znají Tebe osobně a vím své....
O tý vychcanosti a napadání bych být Tebou pomlčel.
uživatel
pat
06.12.2007, 14:44.29

Svojim spôsobom máš pravdu a páči sa mi Tvoja stručná ale aj slušná odpoveď. Ale pomocnú ruku treba podať, tak ako ju podávali nám. Popravde bol som takým istým začínajúcim ako je napr. saska22. Nesomroval som, ale som sa zaujímal a čosi som sa dozvedel vďaka fóram na to uspôsobeným a ver tomu, že dnes by si ma možno aj Ty na lopatky nepoložil v oblasti sat. techniky. A za ďalšie ver tomu, že by sme si mali navzájom čo odovzdať z hľadiska informácií. Nezlosť sa, nereaguj hneď nervózne. Veď zakázané ovocie chutí najlepšie. Premietnuté v praxi, vieš čo to je pre začiatočníka keď spojazdní emu? Sú to plody týchto fór. Dík za porozumenie a pozývam Ťa na pivo.
uživatel
volga
06.12.2007, 14:46.28

ale viem kto si, uz len podla tohoto spojenia "vubec my neznáš"(to by prazak nenapisal) a viem aj koho si chranenec ;)
uživatel
Vlado Fogo
06.12.2007, 15:08.33

pro Vlado Fogo

Vlado fogo ty ses totalni kus (nevhodne slovo) a (nevhodne slova........
uživatel
meidny
06.12.2007, 15:14.41

co jebete do vlada ? on zalozil primitivny thred ? sak ten trulo saska tu smamuje uz niekolko dni. na zahr fore by dostam ban hned na druhy krat. naucete sa civilizovane fungovat ne nete, nie robit zo seba semrakov. na nete su toho tony co saska chce tak co spamuje ? ked nevie vocogou tak nech si za to zaplati. robit zo seba sprostacika a este sa obhajovat ze sa v tom nevyzna. haha
uživatel
buzzfuzz
06.12.2007, 15:19.56

Jeden

za 18 druhý za 20-2!!!
uživatel
spyko
06.12.2007, 15:34.02

Hlavně aby nepršelo
uživatel
petyn
06.12.2007, 15:48.08

Nechci nejak vrtat, ale nechapu proc vlastne reaguje, kdyz nema zajem poradit. Proc to tu vlastne cte? Co vlastne od toho tady ocekava? Dival jsem se na CSSF na jeho prispevky a vsechny od nej jsou jen buzerace lidi a somrovani. To prece nemuze byt normalni a o necem to svedci....
uživatel
hmmm
06.12.2007, 16:28.57

Opet musim souhlasit s Vladem. Ty tri body co napsal jsou uplne presne. Jeden somrak vedle druhyho, dejte a jeste na stribrnem podnose a hlavne zadarmo ! Jen doufam, ze Digi vymeni brzo karty.
uživatel
007
06.12.2007, 17:10.33

RE:pro 007

Tu poslední větu doporučuji rychle zapomenout,jinak jste pacienti dr.Chocholouška s V.F.Přeji Tobě i V.F pevné nervy a hezké klidné vánoce.
uživatel
zizi
06.12.2007, 17:49.21

@007

Chtěl bych se Tě zeptat jestli když budu diskutjící oslovovat ,,SATELINÍ JELITA" jestli to ok ??
Určitě je to OK protože u VF jak jsi psal se vším souhlasíš takže předpokládám že mužu taky a budeš s tím souhlasit.
Ale pro jistotu se ptám abych nešlápnul vedle.
Díky za info.
uživatel
pat
06.12.2007, 18:01.57

@zizi: jestli si myslis, ze se budes koukat bez placeni vecne, tak si na velkem omylu. Cabo karty vymenilo a je klid, totez uz udelal D+, u Digi je jen problem v tom, ze je to pro vice statu ...
@pat: Tobe bych doporucoval se trosku uklidnit a nenimrat se v nesmyslech. Prispevky VF nemusis cist a mas po problemu ...
uživatel
007
06.12.2007, 18:38.01

RE: repete 007

Vůbec jsme si nerozuměli,chtěl jsem Tě jen varovat že jakmile digi změní code tak se zahltí celé forum,zase nesmyslema jako kod na digi atd.Proto jsem Tě varoval nepiš o digi. Jinak v našem domě není o ofic. karty nouze.
Digi vlastní syn který obývá 1.patro domu.Jenom pro informaci. Jinak rozvody které mám po domě a fungují nehodlám popisovat, protože by jednoho pána museli odvézt za Chocholouškem taky.
uživatel
zizi
06.12.2007, 19:56.20

Vlado Fogo

VF Všetko vieš,všade si bol stačí poradit a nie ako si zvyknutý každého začiatočníka hned odsudit.Ty si bol taky isty a teraz si macher.Poznáš toto príslovie.ZABUDOL VOL ZE TELATOM BOL.čakám od teba odpoved .
uživatel
dano123
06.12.2007, 20:06.24

@ 007

Už jsem tady přečet hodně příspěvků VF. Na žádnej jsem nereagoval i když jsem nad nimi kolikrát kroutil hlavou jak může bez napomenutí stále ponižovat. A teď to schytal nick pat. Už je mi jasné odkud vítr fouká R^
uživatel
nemo
07.12.2007, 00:06.47

No tě pic!

Tak se tu vytvořil pěkný chaos. Milý uživateli nicku saska22, po tolika příspěvcích co si zde zanechal s výše uvedenou emailovou adresou by to doopravdy dal dohromady i d...l! a na tom trvám : :8) Nikdy jsem tě neviděl odpovědět na jediný dotaz, pod tvým několikrát okopírovaným příspěvkem! ;P
uživatel
poky1
07.12.2007, 01:51.40

tímto považujte vlákno za uzavřené, díky

Stejně nechápu proč tolik zbytečných reakcí, když to bylo pro mě, ale zasmál jsem se dost. R^
uživatel
poky1
07.12.2007, 09:09.48

To:Vlado Fogo versus 007

Po přečtení těchto reakcí bych chtěl dodat následující:připadá mi jakoby se V.F. chtěl více a všude možně zviditelnit ,ok proč ne pokud je na CS satellite tak je se svými znalostmi které beze sporu má na svém místě ale nemůže to přece srovnávat s tímto forem které je spíše informativní,povrchní a všeobecné na téma satelitní příjem.Ano pokud se mu to nelíbí proč tu je tod otázka,nikdo ho nenutí odpovídat jak píše /somrákům/bud pomůže když chce a může nebo klik na další téma je klid.Prostě stručně řečeno každý má v něčem pravdu ale někomu nádavat byt má k tomu důvody a stále to omílat asi není to pravé ořechové,myslím že se dá čas strávený nad touto nezáživnou diskusi účelněji.
uživatel
DVB