Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 20:06.00

digi a echolite dsb790

Ide niekomu digi na tomto príjimaci?Na aký kód ten 2111 00:55.....Dik za odpovede.
uživatel
enet
06.12.2007, 20:38.08

RE: digi a echolite dsb790

Digi na Echolite DSB 790 ide v pohode po nahodení keys cez DO.
ID:2001. Ak dáš 2111, neuloží ich v softcame.Daj si tam posledný softcam z dneška Gyula a ide tam všetko.
uživatel
vw1
06.12.2007, 20:43.28

oprava

Sorry, ten správny ID má byť 2011. Chybička se vloudila:)
uživatel
vw1
06.12.2007, 23:08.27

nahratie softkamu

Môžeš mi popísať ako ten registračný súbor otvorím v pcčku alebo ako ho prenesiem do satelitu cez rs232.lebo ked ho rozipujem vypíše mi hlášku naozajchcete pridať informácie z C:/(pracov plocha)key do databázi registry?Ak dam áno vypíše že sa nedá premiestniť lebo nieje platním regist.súborom.
Ešte by som chcel vedieť či som dobre nahrávam softvér?napr.stiahol som súbor rom main v3,01 pre790ku.Otvoril som súbor 142_cnx.. dal som upgrade aplication a vlozil som tam subor rom main s koncovkou bin pozadie menu my rozhadzalo farby ale som mal nový zoznam satelitov a iné drobné vylepšenia ale zoom nefungovalo na verzii z januára2007 zoom funguje aj v menu som mal hry.Aešte som skúšal v súbore otvorit programcek chanel edit dal som upgrade aplic a otvoril som ten istý súbor rom main v3,01.potomto kroku som uz nemal nový zoznam satelitov ale niektore emu súbory pribudly ako kodyki na dream tv a ine ale tie ajtak nefungujú.A co je najcudnejsie je to ze pri starsom softvery mi v pohode isiel paket premiere po máj2007 kedy dotoho podzubali nemecký operátory asi zmenily klúce a hoci nahodim cez dialkový o. klúče nové nechce mi ísť premiere.Nemáš náhodou icq ak ano napis sem císlo bol by som ti velmi vdačný.Dakujem. :-/
uživatel
enet