Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.06.2007, 16:20.53

pro prodejce

Nabízíte ve svých reklamách taky komplety s tisícikorunovýma Gitalkama bez dalšího aktivačního kupónu? U nás se s tím v těch hypershopech roztrhl pytel a lidi mi to pak nosí na naladění a aktivaci/registraci karty. Docela mě to prudí, že takhle naletí, ale pořád se nějak nemůžu přinutit, abych klesl taky na takovou ubohou úroveň, že bych nabízel takovýhle nekompletní komplety... (ale zase bych snad alespoň ty lidi nalákal do prodejny a pak jim vysvětlil o co ve skutečnosti běží :o((( )
uživatel
gespa
01.06.2007, 19:39.53

RE: pro prodejce

Jo pravda.
uživatel
CES
01.06.2007, 20:21.50

Ano, tento problém (spíše vyčůranost marketingu) řeším také každou chvíli. A aby z toho něco bylo, tak kupón si musí koupit u mě a za registraci beru 2 kila. Jenom mě sere, kolik toho pro ty 2 kila musím vysvětlit, než to hypermarketový zákazník pochopí. Tihle lidi si totiž myslí jak že ušetřili a speciálku navštíví, až mají problém !!!

Nicméně já tohle nehodlám praktikovat, takto se nedá vydělávat, hypermárket má výhodu anonymity, mě by potom sežrali !!
uživatel
Zip
01.06.2007, 20:39.03

re:

v takovém případě stojí montáž 1500,- Kč + výložník 290,- Kč, takže je ta sranda vyjde skoro na 3 tisíce, protože chtějí novu, tak za tisíc na 3 roky je to škoda...
uživatel
Babui
01.06.2007, 21:30.01

Ne, nedelam to. Kdyz je nekdo blbej, at si jde do sveho hyper/super. Na druhe strane zase prodam kupony a casto jeste i montaz, takze shrnuto podrtzeno : komplet jen kompletni a pokud je nekdo celej paf z akce v hypru, je to jeho problem a muj potencialni kseft za kupony a montaz (bez zaruky na prijimac)
uživatel
J a
02.06.2007, 08:05.25

re:

Ne,to by bylo neseriózní,uvádím vždy jedině koncovou cenu.Je třeba zákazníkům důkladně a korektně vysvětlit proč jsem dražší a nakonec koupí u mě.Pak si předávají mé číslo dál a dál a předchází se hyprům a hlavně rozčarování.Stejně se ke všem =markeťákům= dostanu minimálně na nastavení a vysvětlování.
uživatel
lubbik
02.06.2007, 21:03.48

Tohle je téma! Nekonečné a bez řešení. :-) Prostě člověk, který čeká, že za trojku bude mít satelit v plný palbě, za čtyřku horské kolo co po něm zdědí vnoučata a za pár korun kvalitní šunku je blbec. Ale bohužel je takových pořád hodně. Já jsem asi druhý extrém - já podobné nabídky hyper/super ani nesleduji a tím si třeba i občas uškodím. Ten =komplet= - to by mělo být skoro sousto pro ČOI. To už je myslím za hranicí markeingu a jde o podvod, nebo klamavou reklamu, úmyslné uvedení zákazníka v omyl apod. 9 lidí z 10 si zanadává co to je za zmetky a 8 z těch devítí bude stejně zítra ten svůj vrchovatý košík tlačit k autu.... :-(
uživatel
eduard
02.06.2007, 22:36.26

Ja jim to přeju,když si nedokážou nic o vyrobku zjistit.
uživatel
spyko