| 15.12.2007, 18:41.27 | |
Pobedit 0.7.9 ???Tak jsem myslel, že si udělám nějaký seting do opena ale netuším, jak se s tím dělá, kde a jak se tam dávají programy a tak, nic mi tam napsat nejde, musím prvně nějak stáhnout ten, co mám teď v recivru nebo jak na to? Díky |
![]() Tomik535 |
| 15.12.2007, 18:46.15 | |
RE:Pobedit 0.7.9 ???www.openboxforum.ic.czdáš si sekci FAQ, a tam příspěvěk - Jak upravovat setting? tam najdeš přesný návod, v sekci Utility stáhneš ktuální POBEdit, ale pro stažení, sa musíš registrovat. je to tam přesně popsané. |
![]() flexbox |
| 15.12.2007, 19:07.21 | |
RE: Pobedit 0.7.9 ???Jak si představuješ naladit stanice pomocí PobEditu ?Nejprve je musí naladit (naskenovat) přijímač , pak si je natáhneš do Pobeditu a potom teprve skládáš. Chěl bych jen podotknout, že já osobně raději pracuji v tomto směru přímo na Openboxu, je to v pohodě. |
![]() mirasat |
| 15.12.2007, 19:14.01 | |
RE: Pobedit 0.7.9 ???alebo-- najprv som mal openboxforum-potom flexboxforum-potom znova openboxfurum ale s .ic. a ešte by som mohol založiť Koscomforum a neskôr Fergusonforum.Majitelia týchto prijímačov Ťa budu milovať Ondro. Len tk ďalej :))) :))) :))) :))) |
![]() dempsey |