| 15.12.2007, 23:00.00 | |
Plazma + sat.HDTV přijímačKolega z práce si chce pořídit nějakou sestavu do cca 60.000 Kč. včetně montáže a Gital nebo TaT karty.Jde mu jen o české programy.Na balkon to má cca. 10 m. Díky za tipy. |
![]() hell01 |
| 16.12.2007, 08:09.42 | |
RE: Plazma + sat.HDTV přijímačtip je : zvednout kotvy a vyrazit do specioalky a domluvit se , zde na tomto serveru mas uvedeny temer vsechny vyznacne:))) :))) :))) |
![]() PowerPC |
| 16.12.2007, 10:33.25 | |
RE: Plazma + sat.HDTV přijímačOsobně bych si za ty peníze koupil 50" Panasonica 70E, jenom HD ready, k tomu asi Topfield HDTV s PVR a do něj modul diablo, nebo možná Vantage HDTV PVR. Záviselo by na to, co se myslí českými programy - protože ty jsou až na výjimky kódované, případně jak to vypadá s HDTV, sportem apod, což taky vede ke kartám. (Teda já bych si koupil Kathrien 910, ale to není přijímač připravený pro laiky).Kdybych třeba ušetřil za HDTV přijímač a koupil si SD přijímač, pak bych možná ušetřené peníze dal za nějaký všeplayer...ovšem jak to udělat se zesilovačem a bednama... |
![]() Antonín |
| 16.12.2007, 18:15.39 | |
RE: Plazma + sat.HDTV přijímačTaky se chystám na obměnu. Na rozdíl od Antonína nejsem audio/video/fil ale běžný konzument, a to až 2. v pořadí (1. je XYL)Hodně záleží na tom, co od toho člověk očekává. Jistě na filmy, sport a dokumenty je 50ka určitě výborná, ale na CNN, čt24 nebo zpávy na Nově(u nás říkáme na mrtvoly) je to poněkud přehnaný a předražený. Vzhledem k tomu, že u nás ještě dost dlouho bude převládat SDTV, tak mi vychází nejlépe TV HDready s 768 řádky a posílat to do TV přes HDMI 576p(i) bez upscalingu. TV software pak má nejjednodušší úlohu pro přepočet.(768=4/3*576.) U každého jiného způsobu to nevychází tak elegantně. Nevím jestli EMU je to pravé, na co dávat důraz, možná je lepší se domluvit na sdílení, pokud už trvám na černotě. Moje vyhlídnuté je zatím Pan.42PX700 + Topfield HDPVR. Uvidím, jestli do té doby než se rozhoupu nebude ještě něco lepšího nebo nespadnou trochu ceny u toho HDPVR, je to přece jenom ještě moc novinka a konkurence teprv vystrkuje růžky. |
![]() HaryFotr |
| 16.12.2007, 23:49.27 | |
Díky za reakceKolega je starší kus ,a rád kouká na fotbálek ,taky nějaký dokument a film. Myslel jsem taky na nějakého Panasonica .O emulaci nemá ani páru tak jsem myslel tu TaT nebo Gital kartu a předplatit Galaxii nebo co by chtěl z další nabídky.Má sice kabelovku,ale pouze pozemní ter. vysílání ale ne Digitální a na paneláku je více parabol,takže z toho usuzuji,že by bylo lepší řešení sat, přijímač. |
![]() hell01 |