| 17.12.2007, 10:39.34 | |
Nelze přehrát pořízený záznam z HDDAhoj všem. Mám Topfield 6010 PVR. Někdy v listopadu jsem udělal 2 nahrávky filmů z HBO ( Gital ) a včera jsem je chtěl zhlédnout a píše mi to, že program je kódovaný a klasická tma ?? V době pořízení záznamu jsem měl kartu v origo CW modulu. Teď jí mám v Diablu. Nicméně i pokud kartu dám do origo CW modulu, tak nahrávka přehrát i tak nejde. U jedné z nahrávek je dvoubarevné označení, což znamená, že je dekódovaná jen z části a skutečně provních cca 5 minut jde a pak tma. Druhá je zakódovaná celá. Víte někdo co s tím ?? HBO mám předplacené, všechny programy funkční. Víte někdo co s tím ?? Díky moc |
![]() Drummer |
| 17.12.2007, 12:33.13 | |
Re: Nelze přehrát pořízený záznam z HDDPřijímač patrně ukládá nahrávky dékodovaně jen, když je nahrávaný program současně "sledován" (to je těch 5 minut u jedné nahrávky). Pokud se od doby pořízení nahrávky změnily klíče, pak nelze kódovanou nahrávku správně rozkódovat. Zkusil bych prostudovat návod, zda přijímač nemá funkci na rozkódování nahrávky po jejím pořízení. To by se ale muselo dělat brzy po provedení záznamu (než se změní klíče). :lookaround: |
![]() infoman |