| 23.12.2007, 16:16.25 | |
LCD tvAhojte! potreboval by som poradit... mam LCD Samsung 82cm prepojeny len s obycajny scart kablom... obraz v SKY Linku sa mi zda uplne rozbity, pomaly ako na Digi tv... (aj teraz na harry poterovi) zlepsi sa kvalita obrazu ked si kupim daky kvalitnejsi scart kabel? ma scart kabel na to vplyv? rovnako som sklamany u Premiere sportu... tiez dost kostickuje... som myslel, ze u takeho proviera to nehrozi, kedze zapadny abonenti budu asi narocnejsi na kvalitu obrazu a kvalitnejie tv prijimace su samozrejmostou v kazdej domacnosti... alebo je to tym scartom? za kazdu odpoved a radu vopred dakujem a prajem prijemne sviatky! |
![]() maxxx |
| 23.12.2007, 16:25.31 | |
RE: LCD tvKostičkování nemá nic společného se scart kabelem, problém bude nejspíš v nastavení paraboly a nebo v koaxiálu. |
![]() Pitrs |
| 23.12.2007, 16:28.28 | |
RE: LCD tvskus přepnout na sat.přijímači výstup pro Scart - z videa na RGB, bude to kvalitnějčí.Rozhodně nekupuj kabel se zlacenými konektory - nemá to smysl a rozdíl stejně očima nepoznáš, to je jen pro snoby kteří nevědí co s penězma... |
![]() hlek |
| 23.12.2007, 16:30.38 | |
pre PitrsKed som mal sat prijimac napojeny na CRT tv tak bol obraz krasny... ale mal som mensiu uhlopriecku... napojil som na LCD a sledovat sa slusne daju akurat tak nemecke FTA stanice... a genialny obraz ma ORF a Svajciari... tak v koaxe a konvertori to nebude... kvalita a sila signalu na druziciach je ok,takze asi ani ladit paraboly nie je nutne |
![]() maxxx |
| 23.12.2007, 16:42.54 | |
RE: LCD tvkup si pořádný lcd tv, např.finlux ful hdtv a nebudeš mít problémy R^ |
![]() vodnar |
| 23.12.2007, 16:51.47 | |
RE: LCD tvmoje zkušenost - mám doma 3 scart kabely ( v ceně 50 - 200Kč) a s každým to funguje nějak jinak. Koupil jsem nakonec v sat. prodejně scart za 80Kč a sat. přijmač s plazmou 42" konečně komunikuje tak jak má. Cs Link je hezký, s UPC už to tak slavné není. |
![]() pakusi |
| 23.12.2007, 17:23.34 | |
RE: LCD tvmam plazmu 107 SAMSUN a ten herry poter bol pekny ale po prestavke sa to zhorsilo myslim ze problem je u nich |
![]() Mikoho |
| 23.12.2007, 18:19.01 | |
RE: LCD tvoplati sa kupit kvalitnejsi scart. Ja som kupil scart s hrubym kablom - tam je kazdy vodic zvlast tieneny. Aspon mam istotu ,ze nedochadza k strate od sat k tv zapricinenej nekvalitnym kablom... |
![]() full |
| 23.12.2007, 18:23.06 | |
to maxxxMal si si radšej kúpiť poriadny CRT a bol by si mal určite obraz,s ktorým by si bol spokojný.A žiadny Full HD ako Ti tu radia si zatiaľ nekupuj,veď ešte bude veľmi,veľmi dlho trvať,kým bude Sky Link vysielať v tomto formáte,tak načo by Ti bol.Lebo je mylný názor ten,že keď si kúpim Full HD televízor,tak budem mať super obraz.Opak je pravdou pri formáte vysielania,aký sa vysiela doteraz.Super obraz na Full HD prístroji budeš mať vtedy,keď mu ten signál dodáš na vstup,napr.z Blue-ray disku,alebo satelitného príjmača,ktorý vie spracovať vysielaný HD formát a podať ho do TV. |
![]() doky |
| 23.12.2007, 19:16.08 | |
@maxxxNo neviem,či si neurobil chybu s LCD. Na dnešné SD vysielanie je najvhodnejšia plazma.Ja mám Panasonic a obraz napr.aj na Poterovi bol krásny. |
![]() Milan C |
| 23.12.2007, 20:05.27 | |
RE: LCD tvMám Panasonica plazmu je to OK a jak píše Milan C je to tak. Na LCD není signál a na FULL už je to katastrofa. |
![]() CES |
| 23.12.2007, 20:42.53 | |
pravdu ma dokyLebo ozaj je lepsi CRT TV i napr Samsung 32" ako LCD akykolvek. Skus sa u niekoho pozriet z toho isteho zdroja na CRT a LCD o co je je CRT lepsi.Uz na to ludia prichadzaju len skoda ze ich /CRT 32"/ je malo v ponuke. V obchode ti to nikto tak neukaze lebo to by ziadne LCD nepredali! To si vsimne kazdy. |
![]() anfro |
| 23.12.2007, 20:59.28 | |
RE: LCD tvchlapi, nechapem co ma spolocne druh zobrazovaca s kostickovanim obrazu. ved to je chyba Digitalneho signalu a nie zobrazovaca, alebo analogoveho prepojenia scart kablom |
![]() kukino |
| 23.12.2007, 21:33.28 | |
@kukinoMáš pravdu, tu sa však jedná o to, ako sa dokáže ten ktorý zobrazovač s menej kvalitným signálom vysporiadať, a je všeobecne známe, že LCD, a hlavne tie lacnejšie, sú na tom nie najlepšie.Kto chce čítať: www.tvfreak.cz/forum |
![]() georgo |