| 23.12.2007, 20:45.44 | |
Illusion M5 2 karty sucasneKedze to tu funguje asi tak, ze co otazka to tema, zakladam novu temu(pytal som sa v teme illusion, no nikto mi neodpovedal:( ) :ahojte. chlapy som uplne zufaly. po roku som si registroval a aktivoval czech link kartu od TandT. po celosobotnom trapeni som tam nahodil konecne vsetky tie programy, vratane toho balicka Multi, ktore mam tera na 2 mesiace. Problem vsak nastal inde: V illusione mi cita iba kartu z dolnej citacky . z hornej mi nevie nacitat:( alebo je nieco zle nastavene:((( (( prosim som uplne zufaly. som to chcel na vianoce pre tata, a tomu tipkovy co mi predal sat sa neviem dovolat. inokedy mi hned poradi ale teraz je fest busy. a ja to chcem do zajtra rozbehat. predtym fungovali tie citacky obe. kym ta ceska karta sla volne. prosim prosim. nechcel som zakladat novu temu, bo ich je tu aj tak kvantum. tak hadam sa niekto najde co poradi, ako urobit, aby mi nacitalo obe karty (Skylink aj Cs link od TandT), a nie iba tu z dolnej(primarnej) citacky. DAKUJEM PS: som ochotny Vam aj zavolat ak ste ochotny a schopny mi poradit cez telefon. |
![]() cusmic |
| 23.12.2007, 20:58.15 | |
RE: Illusion M5 2 karty sucasnestlač OK a v operáciách priraď prioritu kartám z druhej čítačky.Nerobil som to už dlho,preto že už dlho ill nemám, ale viem že to tak funguje :))) :))) :))) Šťastné a Veselé |
![]() dempsey |
| 23.12.2007, 21:05.08 | |
RE: Illusion M5 2 karty sucasneOznač všetky programy z druhej karty modr.tlač.a žlt. tlač.prejdi do nastaveni ozn. ich ako čitačku CB a potom pojdu. |
![]() mato6389 |
| 23.12.2007, 21:13.54 | |
To DempseyDakujem Ti velmi pekne. som uplna lama (ale ucim sa velmo rychlo). takze stacil som OK, vyhodi mi zoznam stanic, v poradi. stv, markiza, joj, ct, nova, prima...Ktorym programom mam priradit prioritu? a ktoru? je tam AUTO, Card A, Card B. a nech dam cokolvek, stale tam zostane AUTO, akurat pred tie programy pribudla teraz taka znazka ze $CB. a stale funguje len sklink. dempsey skus este poradit.... dik |
![]() cusmic |
| 23.12.2007, 21:28.37 | |
RE: Illusion M5 2 karty sucasneCHLAPIIIIIIIIIIIIIIIIII: DAKUJEM. ide to. DAKUJEM Dempsey a mato6389. ste krali. dakujem dakujem dakujem. prajem pokojne Vianoce plne dobrych tel programov a uspesny Novy rok 2008. |
![]() cusmic |
| 23.12.2007, 21:30.06 | |
RE: Illusion M5 2 karty sucasnetým programom ktoré chceš dekódovať z tej druhej čítačky.mato6389 Ti to písal-"Označ všetky programy z druhej karty modr.tlač.a žlt. tlač.prejdi do nastaveni ozn. ich ako čitačku CB a potom pojdu." veľa zdaru |
![]() dempsey |
| 23.12.2007, 21:31.56 | |
RE: Illusion M5 2 karty sucasnePrioritu Card B tym programom ktore chces dekodovat z karty vlozenej v hornej citacke. |
![]() Miro1111 |