| 25.12.2007, 20:38.50 | |
Philips CRT a HDTVmá smysl pořizovat pro tv9551 prijimac s HD? ma s tim nekdo zkusenost |
![]() valmir |
| 25.12.2007, 20:45.03 | |
RE: Philips CRT a HDTVmá 9551 na přední straně logo FullHD?nemá!jestli se nepletu, je to model s Pixel+,tak na ní můžeš slušně sledovat SD programy,které ti tvůj HD příjmač také zvládne.Až budou slušné FullHD za slušné peníze,pak dáš CRT někam jinam/děcák,ložnice/ a budeš HD spokojen. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 20:48.42 | |
RE: Philips CRT a HDTVono to ma HD sice ne full, ale HD preparied, to znamena ze to umi prepocitavat do hd rozliseni. |
![]() valmir |
| 25.12.2007, 20:52.47 | |
RE: Philips CRT a HDTVAntonín by ti to určitě vysvětlil pečlivě,ale myslíš si, že když nahraješ záznam ze staré MC kazety na profesionálním CD rekorderu Tascam na CD-R,bude to hrát v kvalitě CD?Bude to sice ve formátu Stereo/16bit/44,1kHz,ale hrát to bude stejně hnusně,jak ta kazeta.Přepočítávání je na nic! |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 20:54.42 | |
RE: Philips CRT a HDTVhm, tak si ji muzu strčit nekam, tu tv |
![]() valmir |
| 25.12.2007, 21:00.50 | |
RE: Philips CRT a HDTVtak jsem to nemyslel.9551 je jedna z posledních dobrých CRT co se vyráběla.Akorát Ti nic z opravdového HD neukáže.Furt je to lepší poměr výkon/cena než některé LCD a Plazmy.Kamarád si koupil do nového domu plazmu HD ready - Samsunga s DVB-T.Měl jsem co dělat,abych ve společnosti nezačal blinkat a používat sprostá slova.Zlatá moje skleněnka filípek. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 21:02.14 | |
RE: Philips CRT a HDTVnapr.Kabel Deutschland na 23,5E vysiela v SD programy ktoré chmatneš len na HD prijímači takže ak by Ťa zaujímali máš jedinečnú možnosť |
![]() dempsey |
| 25.12.2007, 21:04.31 | |
RE: Philips CRT a HDTVmoment čo? aha sorry vianoce :))) :))) :))) |
![]() dempsey |
| 25.12.2007, 21:26.12 | |
RE: Philips CRT a HDTVPánové,vy kteří tady haníte CRT Philips 9551 připojený na HD přijímač,jste už viděli výsledný obraz HD?????Mám tuto Tv propojenou s Fergusonem 8800HD přes HDMI a mě zajímá obraz,který z toho vyjde,ne vaše teorie.Koukal jsem v Datartech na FullHD Tv a upřímně vám mohu říct,jde to s tím srovnat!!!Klasické LCD či Plasmy HD Ready se mohou krčit někde v koutě a tiše závidět!!!Neodsuzujte tady "odborníci" co jste ještě neviděli na vlastní oči!!!Pokud se ptá "valmir" na toto spojení,má odpověď zní,mohu jen doporučit!!!!Jediná nevýhoda u tohoto TV je jeho malá uhlopříčka 32".Jinak za ty peníze mohu hovořit jen o superlativech R^ |
![]() jirc |
| 25.12.2007, 21:33.15 | |
jircjá neřekl o 9551 jediné špatné slovo a HD obraz v 1080p jsem již několikrát viděl.Byla to proma na Invexu a u kamaráda celý koncert T.Benetta.A o těch penězích, jsem to řekl už před Tebou také. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 21:35.22 | |
RE: Philips CRT a HDTVa vůbec,kdo tu co haní,koukej si to všechno přečíst a pak se projevuj. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 21:39.27 | |
RE: Philips CRT a HDTV"tak jsem to nemyslel.9551 je jedna z posledních dobrých CRT co se vyráběla.Akorát Ti nic z opravdového HD neukáže""Antonín by ti to určitě vysvětlil pečlivě,ale myslíš si, že když nahraješ záznam ze staré MC kazety na profesionálním CD rekorderu Tascam na CD-R,bude to hrát v kvalitě CD?Bude to sice ve formátu Stereo/16bit/44,1kHz,ale hrát to bude stejně hnusně,jak ta kazeta.Přepočítávání je na nic" |
![]() jirc |
| 25.12.2007, 21:45.20 | |
RE: Philips CRT a HDTVa co je na tom špatného?Když má být něco HD,tak to musí být HD od začátku až do konce.Nic víc jsem tim nemyslel a žes to ty nepochopil,s tím se nedá nic dělat.To že jsi ty spokojenej ovšem neznamená nic víc,než jen to.Já mám CRT s Pixelem2 také doma,tak vím o čem mluvim.Já když mluvim nebo píšu,tak vždy vím o čem,protože bych byl jinak idiot.... |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 22:01.17 | |
odborníkuno a ještě na závěr,posuzovat kvalitu TV obrazu v prodejnách typu Datart, může akorát (nevhodné slovo),upřímně....Dobrou noc. |
![]() Saxon |
| 25.12.2007, 22:11.04 | |
RE:Philips CRT a HDTVNějak nechápu,jak by mohla CRT zobrazit 1920-1080.To mi fakt není jasné.CRT přece končí na rozlišení PAL nebo ne? |
![]() hobo |
| 25.12.2007, 23:21.48 | |
RE:SaxonPosuzovat kvalitu Tv obrazu v Datartu z 20.televizorů,které jsou propojeny z jednoho zdroje,bych opravdu nechtěl.Pokud je na LCD nebo Plasmě puštěné nějaké demo z nějakého Blue-Ray,tak tady kvalitu obrazu již lze asi porovnat.Jistě,teorie je jedna věc a co vidí oči,věc druhá a zatím si na oči opravdu nemohu stěžovat.Taky dobrou. |
![]() jirc |
| 26.12.2007, 00:53.02 | |
Hobotak si pusť pal rozlišení na monitoru PC /crt/ a uvidíš. |
![]() spyko |
| 26.12.2007, 08:29.19 | |
RE: Philips CRT a HDTVNoooo ač jsem stále jestě zastance CRT TV.Tak to co napsal ,,JIRC" že jeho CRT Philips.9551 má HD !! obraz na jeho CRT !!!srovnatelný FULL HD READY !!! a že obycejné LCD a plazmy se krčí v rohu !!..Tak to je opravdu trochu silná káva i na mě ... :)))Pane JIRC trochu soudnosti by neškodilo.Vim že hodně lidí si nerado připouští že to co má doma není to nejlepší ale to že Vaše CRT má při HD vysílání stejny obraz jako zobrazovače FULL HD i mě po ránu dostalo do kolen :))) :))) |
![]() pat |
| 26.12.2007, 09:53.46 | |
RE: Philips CRT a HDTVKdyž už mě sem taháte...1. Nákup přijímače nesouvisí vlastně vůbec s televizí. Jde o to, jaké programy chcete přijímat. HDTV přijímač nemá nějaký lepší příjem programů, co můžete přijímat ostatními přijímači. To je stejné (nebo i horší). HDTV přijímač umí přijímat programy, které "normálním" SD přijímače přijímat vůbec nejdou. Proto si to lidi kupují. Na čem na to budou koukat je až druhá věc. HDTV vysílání jistě uvidí i na 9551 a jistě to bude obraz hezký a jistě bude vědět, že 60" plazma FullHD posktne zase jiný zážitek. 2. Minitelevize jsou lhostejné, důvod pro ploché technologie není nahradit 32" CRT jinou 32" LCD, to je kravina (až na několik málo velmi specifických situací). Důvod existence je 50" a více. Taková CRT neexistuje. 3. Nikdo, kdo se takhle ptá, by si HDTV přijímač kupovat neměl. Vyhodí akorát peníze. První otázku si položte: které HDTV programy budu sledovat? Jejich dobrý přehled je tady v Přehledy. Snadno zjistíte, že všechny zajímavé jsou kódované a jenom několik německých (PRO7, SAT1) jede free, ale i u těch bacha, vysílání je většinu doby v rozlišení SD a 4:3. Toho času dva! programy HDTV jsou odkódovat pomocí emulace. COž může zmizet a jednoho dne zcela jistě zmizí. (Tak jako zmizla D+). |
![]() Antonín |
| 26.12.2007, 11:58.53 | |
RE: Philips CRT a HDTVtakže momentalně jdou sledovat s emu jen hd premiere dva programy,nebo jde i neco z tps hd hotbird? A jeste se vrátím k free hd programum z astry ,kolik opravdu víš že procentuelně davaj deně nepřepočítavaný plnohodnotný hd signál antoníne? Dík |
![]() zori |
| 26.12.2007, 12:00.22 | |
pro jircPánové,vy kteří tady haníte CRT Philips 9551 připojený na HD přijímač,jste už viděli výsledný obraz HD?????takže srovnani mas ve spojeni s ferg 8800, začatek cele diskuze byl o tom, jestli je rozdil v kvaslite obrazu SD a HD na philips 9551, asi pujdu do toho poridit HD prijimac ikdyž podle ohlasu jsou to vyhozene praachy, ale chci si udelat srovnani sam. |
![]() valmir |
| 26.12.2007, 12:08.29 | |
valmire...konec tvého příspěvku mě upřímně,docela mrzí.Vyhozené prachy jsou ty, co dáváme na pomoc feťákum,ale za levnou a slušnou 9551, podle Saxona teda nikoliv.Naposled píšu větu,že kvalita technického řetězce je dána především technickými parametry jeho nejslabšího článku/komponentu/.Máš ale pravdu,vyzkoušej si to sám,to je tutovka.Caues. |
![]() Saxon |
| 26.12.2007, 13:32.05 | |
pro valmirAsi by to chtělo více příspěvků od lidí,kteří tuto TV mají, abych tady nebyl sám.Myslím,že to co jsem napsal by asi potvrdilo více lidí.Však,která TV měla dlouho dobu vlastní fórum na netu?Viz:http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=7830.Takových přístrojů ze spotřební elektroniky asi moc nebude.Pořiď si tedy HD přijímač a udělej si obrázek sám o tom co jsem napsal.Myslím,že pak budeš se mnou souhlasit. |
![]() jirc |
| 26.12.2007, 21:45.36 | |
RE: Philips CRT a HDTV2zori: já na free SAT1 a PRO7 HD nekoukám pravidelně, je to mimo můj zájem, taklže nějakým přesným procentem nemohu sloužit. Jenom když tam občas z vědeckovýzkumných nastavovacích důvodů vklouznu, tak tam vždycky vidím docela shit. Bez karet je z rozumných programů skutečně k mání zřejmě jenom Premiere HD a Discovery HD. Nejsem si tím ale jist na stopro, protože tuto otázky řeším tak, že si karty platím.Hlavně prosím nemyslete, že vám HD přijímač dá lepší obraz na příjmu normálních SD satelitních programů. Spíše to bude naopak. HDTV přijímač nemá žádný zvláštní smysl pro malé televize, na kterých bude obraz slušný i z SD. Nemá ani moc smysl pro televize, které nemají HDMI vstup. Je to jako byste k žebřináku připojili mercedes. Nebude to dobré ani pro jedno ani pro druhé, a bude to přesto stát dost peněz. |
![]() Antonín |
| 27.12.2007, 14:03.02 | |
To Antonín:to Antonín: v tomto mam jasno kvuli vzdalenosti chci volit Le37M87bd samsung dale+ps3+Ferguson Hf8800 co ty na to? A jeste bych se pooptal jaky se vyplatí předplatit si hd kanal/ydíky |
![]() zori |