23.01.2008, 07:07.08 | |
CS film - signal proti nahravaniuV nedelu od 20:00 bol film Vsichni dobri rodaci. Pocas filmu sa mi dvakrat vyplo nahravanie s odkazom, ze bol detekovany signal proti neopravnenemu zapisu, co mi doteraz nikdy nerobilo na ziadnom kanale. Zaregistroval niekto takyto jav? |
![]() Walter |
23.01.2008, 09:51.28 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuMne prestalo nahrávať už aj na Nove a Prime. Dozvedel som sa že je to ochrana autorských práv a je to kódovanie Macrovision. Ja som na odstránenie tej ochrany kúpil toto:COPYMAN model AVX109 a predávajú to na tejto stránke: http://www.mk-electronic.cz/index.php?categoryis=7&perpageis=5 |
![]() Greenhorn |
23.01.2008, 09:55.33 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniumne sa to na nove a prime este nestalo, ale aj malo nahravam. Medzi nami, clovek si zaplati kanal a potom si nemoze nahrat film, ktory chce mat pre seba, resp. ked ho nestiham pozerat |
![]() Walter |
23.01.2008, 10:01.48 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniutreba si kupit satelitnu kartu a nemas problem s nahravanim ("zalohovanim dat") :))) |
![]() foxter |
23.01.2008, 10:30.41 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniua jak funguje Macrovision pokud máte PVR přijímač, tzn. data se ukládájí přímo na disk ve streamu. V tomto případě macrovision nefunguje ne? Víte to někdo? |
![]() Hans75 |
23.01.2008, 12:28.48 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuJa som zase niekde čítal, že ten kód je priamo v synchronizačnom impulze. Teraz po zakúpení prístroja COPYMAN nemá žiadny problém. |
![]() Greenhorn |
23.01.2008, 12:42.02 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuNevím jistě ale Macrovision je analogová ochrana a když nahráváš ať už ze SS2 na HDD nebo s AB IPBoxem na jeho HDD Macrovision si podle mě "nechytá". Týká se to podlě mě jen zařízení propojených scartem. I když Windows minulý rok posílal aktualizace Microvision do PC - nevíte co to bylo? Asi jsem to stáhl. Říkáš z CSFilmu? Zkusím něco nahrát. |
![]() Standa2 |
23.01.2008, 13:37.24 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuale odvtedy som skusal pokusne asi 4 filmy a ani na jednom to uz neurobilo a ani nikdy predtym, mozno len take ozaj vychytavky |
![]() Walter |
23.01.2008, 14:17.43 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuMám stejný problém satelit Mascom Mc 1100 CrCi a záznam na DVD rekorder LG na HDD po chíli se objeví byl detekován signál bránící záznamu a jsem v pytli. A nejde nahrát z žádné družice i volný program, ale když vyměním satelit třeba Opentel tak vše v pohodě. stejný problém byl i Digi TV u první série satelitů tam byl přímo blokován výstup ze satelitu kvůli nahrávání, ale tam to šlo změnou sofwaru opravit. Jak je možný že na z jednoho satelitu to jde nahrát a stejný program z jiného satelitu ne, to mi nepřipadá že by byl ten kód byl součástí vysílání, nevím, ale v každém případě je to divný , jsem koncesionář české televize a není mi umožněn záznam třeba televizních novin, protože i při záznamu tohoto pořadu se objeví hláška a nahrávání se ukončí. |
![]() kouzelník |
23.01.2008, 15:33.00 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniukopie je zakázána z díla,které je chráněno proti kopírování |
![]() pierrepetr |
23.01.2008, 15:52.14 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuMne to odmietalo nahrať aj pri zázname z terestriálnej antény. |
![]() Greenhorn |
23.01.2008, 16:03.48 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuLG je prevít panasonic no problém,ignoruje macro,zatím |
![]() pierrepetr |
23.01.2008, 20:01.13 | |
RE: CS film - signal proti nahravaniuJeden pán na inom diskusnom fóre zase chválil LG, že on nahráva nahráva bez problémov. Inak ja mám rekordér Philips a satelitný prijímač AB DSR 310 SKCI. |
![]() Greenhorn |