| 07.06.2007, 17:31.37 | |
CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžování?O pár stran dál jsem četl zajímavé vlákno o JOJce a autorských právech.Zajímalo by mě, jak je to s autorskými právy (jsou nějaká?) pro staré filmy. Proč třeba CSFilm nedává ty Buriany, Marvany a spol. volně, a nešifruje třeba jen nějaké extra špeky, nebo filmy, které jsou například mladší než 20 let. Jak to je? Platí na hodně staré filmy také autorská práva, a nebo je to prachsprostě výdělečná činnost? |
![]() Louskacek |
| 07.06.2007, 17:37.33 | |
Teda......vysílací práva, vlastně... |
![]() Louskacek |
| 07.06.2007, 17:38.15 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...Tak například TV public vysílá filmy s logem CS FILM....Nechápu.. |
![]() kecachep |
| 07.06.2007, 17:38.33 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...Zrovna CS Film je čistě placená TV, takže tam nemá smysl nějaké autorské poplatky řešit (i kdyby žádné nebyly, tak CS Film bude kódovat pořád). Jinak za každý koupený CZ film (resp. za práva k odvysílání) se odvádí nějaká částka do jakéhosi fondu na podporu kinematografie a samozřejmě existuje něco jako správce/vlastník těch starých filmů a ten to taky asi nedělá jako charitu, čili i jemu je potřeba zaplatit. |
![]() technikTKR |
| 07.06.2007, 17:42.25 | |
aleProč,tedy TV PUBLIC vysílá převzaté filmy z jiného kanálu i s logem a ještě to kóduje.....? |
![]() kecachep |
| 07.06.2007, 17:51.04 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...Protože si to nejspíš CS Film vymínil. |
![]() technikTKR |
| 07.06.2007, 17:58.34 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...Já to bez CS FILMU,tak jak je, přežiju, zahrabou se sami. |
![]() CES |
| 07.06.2007, 18:21.45 | |
RE:CSFilm - autorská práva,nebo taky rýžován...Pukud ste se divali na jejich oficialni stranky tak zjistite,ze CS Film a Public TV ma jednoho a tehoz vlastnika,proto se jim to krasne hodi do kramu,jak zaplnit zbyvajici cas filmem,sice skoro 100 let starym,ale to je nezajima,hlavne ze to maj zadarmo.Prihodej k filmu kodovani a je to.Vlastne cely kanal je podivny,filmy bere z CS Filmu(jedna tatez spolecnost jako Public TV),zpravodajstvi jim produkuje RTA,ktera nedostala vlastni licenci na vstup do DVB-T,tak vstoupili na satelit,kde ovsem nevysilaji vlastni program,akorat ho vyrabeji pro spolecnost vlastnici kanaly CS Film a Public TV.Jsem zvedav jestli se tato stanice udrzi a nekrachne,ale silne o tom pochybuji. |
![]() vlaciha |
| 07.06.2007, 21:32.16 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...keby sa dalo zo zvukom tak si predstavte ze prdim na cely cs-film aj publik tv |
![]() hujer23 |
| 08.06.2007, 09:10.57 | |
RE: CSFilm - autorská práva, nebo taky rýžován...A teď si představ se zvukem, jak jim to trhá žíly. |
![]() Antonín |
| 08.06.2007, 10:54.56 | |
škoda pouštět televiziškoda kvůli tomu pouštět televizi a pálit elektriku. Stejně -jako CS film (public tv) udělat si z bývalé státní kinematografie =pay-tv= je hodně velkej humus. |
![]() test1 |