Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.06.2007, 19:12.18

Ferguson

Musim uznat ze Ferguson a jeho dobra podpora (myslim dvbextreme) je uz davno minulostou. SL im trval viac nez mesiac, TPS AU ani neurobili a premiere tiez uz ide na kadecom len na Ferdovi nie. Je to skoda. Ani ceske EPG este nezrobili. Keby aspon ty ukrajinci konecne urobili Premiere a nove TPS AU a este lepsie keby pridali aj SL a CL. Ale asi by som chcel moc.
uživatel
Billysk
08.06.2007, 19:43.47

RE: Ferguson

TPS AU jde,staci jenim cist...
uživatel
gsmobil
08.06.2007, 19:46.45

Viem ze ide ale nejde na DvbExtreme, na softe co ide TPS nejde SL a CL
uživatel
Billysk
08.06.2007, 19:56.21

takze SK link trval kazdemu podporovanemu stoji vice nez mesic,treba openbox a jine,tak ty uz maji RSA v sobe,takze nebylo potreba delat zadny jiny firmware...a ferguson ma jednu velkou zbran a to shraring a podpora SBCL...
uživatel
gsmobil
08.06.2007, 23:52.41

Na zahodenie nie sú ani DVB titulky, titulkovanie filmov, zmena grafiky, tapiet (aj vlastné), panelov atd. Viem, že sú aj lepšie prijímače napr. Dreambox, no na tie som peniaze nemal a tí čo na to peniaze majú, tak možnosti tých prijímačov vo väčšine ani nevyužijú.
uživatel
tommix
09.06.2007, 03:42.27

Re : Tommix Tommix

Prosím vysvětli mi hodně podrobně jak funguje to titulkování filmů ???? Asi to chápu dost blbě : Nahráváš do sat titulky k různým filmů (třeba 30 titulů) a potom když to někde (je jedno kde) vysílají tak to běží stěmi titulky. To jsem asi vedle jak ta jedle , co ????
uživatel
Incomplete
09.06.2007, 08:02.41

Návod aj programy k tomu mám na stránke:
http://tommix1.webovastranka.cz/file/601_Programy_Ferguson
uživatel
tommix