| 11.02.2008, 21:58.04 | |
Mimo misu-aktivace Windovs Vista na noteboku?Zravim, mam notebok kde je original Windows Vista Home Premium. Problem je v tom ze jsem ty Win.nedostal na instalacnim DVD ale byli uz v noteboku a mam vytvoreny jen recovery DVD. Ja bych ale potreboval udelat novou instalaci od zakladu z instalacniho dvd Windows Vista ktere jsem stahl ISO s internetu. Zajima mne jestli to DVD muzu pouzit a zadal bych product key z licencniho stitku co je na spodnim stitku. Pujde to takto aktivovat? V noteboku byli po zakoupeni Visty aktivni, tak nevim jestli pujdou aktivovat takto. Jde mi o to, ze kdyz nainstaluji na Disk D XPcka, tak mi prepisou boot Vist. Ja potrebuji oboji. Kdyz uz mam nainstalovany Xpcka a pak nainstaluji s toho DVD Visty, tak vytvori startovaci nabidku obou OS. Pokud ale pouziju recovery DVD, tak to startovaci nabidku nevytvori a prepisi boot Xpcek. A navic mi vytvori na HDD pro visty zbytecne veliky oddil ktery nejde moc zmensit. Pri nove instalaci si zvolim velikost HDD jakou potrebuji. Poradite nekdo jak je to s aktivaci kdybych si Visty nainstaloval z jineho DVD? Hw se nezmeni. Diky |
![]() hmmm |
| 12.02.2008, 00:19.39 | |
RE: Mimo misu-aktivace Windovs Vista na notebo...Když to bude stejná verze, tak by to mělo jít aktivovat když při instalaci zadáš svůj kód. Jinak loni v létě jsem někde asi na www.mojevista.cz viděl článek jak k vistě nainstalovat i xp. Já to takhle mám od léta a šlape to. :fuming: |
![]() eemil |
| 12.02.2008, 08:33.11 | |
RE: Mimo misu-aktivace Windovs Vista na notebo...ja mam instalaci vista kde se zadna aktivace kodem neprovadi a stejne takovou mam i instalaci XPecek. pokud xes k vistam i xpecka v googlu dej vista XP dualboot a najdes navod jak to udelat. pokud umis s linuxem udelej to grubem a mas to jeste jednodussi :) |
![]() bublajs |
| 12.02.2008, 09:10.38 | |
RE: Mimo misu-aktivace Windovs Vista na notebo...otázka je, jestli je to ISO z netu "čisté" (aby nebyly nějaké upravené cracklé), jinak je úplně jedno, z jakého nosiče instaluješnavíc si myslím, že kdyby jsi zašel za prodejcem toho NB (nebo jakýmkoliv prodejce IT), tak ti nosič, či kopii určitě dají, pro legálnost Win je hlavní doklad a ta nálepka, nosič můžeš mít třeba "made in Verbatim" |
![]() SID |