Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.02.2008, 22:37.44

Technisat Digit MF4S CC

Dnes se mi na displeji objevilo,že je k dispozici nový software.Máte ho už někdo stažen? Je tam nějaké vylepšení oproti předcházejícímu? Já ho zatím nestahoval poněvadž jsem přišel večer a tudíž to chci nechat na zítra.
uživatel
BIDLO
11.02.2008, 22:40.29

RE: Technisat Digit MF4S CC

nebudou to spíš nové TV programy?Tento model již není žádná novinka....
uživatel
Saxon
11.02.2008, 22:56.34

RE:Technisat Digit MF4S CC

Ne ne.Nové programy to nebudou.V tomto případě to vyhazuje hlášku "New Channel...".Dnes mi to ukázalo kromě informace o tom že je k dispozici nový soft i informaci o starém i o novém softu.Zajímavé je ale to že na druhém tomto přístroji který mám doma to nehlásilo zatím nic.
uživatel
BIDLO
11.02.2008, 22:58.01

tak to zítra zkusíme.Cau
uživatel
Saxon
11.02.2008, 23:00.00

Máš pravdu.Já si ho stáhl.Trvalo to 3 hodiny.Nijakého zlepšení jsem si nevšiml.
uživatel
Sony
11.02.2008, 23:08.32

Díky za info.3 hodiny-to je teda síla.Zlepšením jsem měl na mysli např.vyřešení toho slavného duálu na Nově,kerý mě dělá neustále problém.
uživatel
BIDLO
11.02.2008, 23:15.00

Toho jsem si nevšiml,že by tady byl nějakej problém.Pokud čučím na Novu tak parabolu přetočím na CSlink.Tam to je jiný kafíčko.I Nova Cinema je jak fotka.Mám velkou LCD tak to je pořádně znát. R^
uživatel
Sony
11.02.2008, 23:17.22

ten dlouhý vypínací proces je také protivný.Vím,že to vyřeší obyčejný dvojklik na "Power" tlačítko,ale stejně...
používáte někdo Techniport na úpravu settingu v PC?
uživatel
Saxon
11.02.2008, 23:20.02

Právě na Nově na CS-linku je ten problém.Ale to jen u pořadů,které jsou vysílány duálně viz včera odpoledne 007 a jakási romantická komedie předtím.Neustále se do sebe mísí původní anglická a česká zvuková stopa.Už jsem to tady jednou psal.Ono to sice jde bez problémů přepnout jen na českou ale když přepneš na jiný kanál a pak se vrátíš zpět tak je to to samé.Např. u Galaxie a na Viasatech vše v pohodě,dělá to jen na Nově.
uživatel
BIDLO
11.02.2008, 23:24.51

dělá mi to také,ale nějak to neřešim,protože na tento kanál nekoukam.V menu mám sice nastaven jako přednostní audio stopu "Czech",ale Nova pravděpodobně asi nemá nastavenou diagnostiku jazykových stop.Vždy se to po přepnutí vrátí na volbu Stereo.
uživatel
Saxon
11.02.2008, 23:28.55

Je to přesně jak píšeš.Copak o to,já bych to neřešil,já na ni taky nehledím,ale jeden z těch dvou přístrojů mají rodiče a ti mě na to neustále upozorňují když ten problém nastane.Včera jsem to třeba zkoušel vyřešit na přijímači Homecast S 3000CR a tam se mi to nakonec podařilo uložit i do paměti.
uživatel
BIDLO
12.02.2008, 01:36.53

na nově a galaxii,nejde o zvukovou stopu,to v menu nevyřešíš,jde o duál a to je kanál,slušné přijímače to dovolí uložit,pouze pro tyto pozice
uživatel
pierrepetr
12.02.2008, 13:51.16

případ Galaxie jde vyřešit uložením,u Novy nikoliv.
uživatel
Saxon
12.02.2008, 16:24.11

Tak je tam nějaká změna?

Tak je tam nějaká změna v tom softu? Moc se mi nechce nechat 3 hodiny stahovat software a pak zjistit, že mi to třeba rozhodí seznamy jako to bylo u DigiTV :lookaround:
uživatel
kaspi
12.02.2008, 16:34.53

Je to zajímavé.Na tom prvním přístroji,který mi ten nový soft včera ohlásil se dnes nic neděje a na tom druhém který mi zase nehlásil nic včera už to mám dnes stažené.Trvalo to tak cca 2 hodiny.Jaká to ale bude změna,jestli k lepšímu nebo horšímu to zatím netuším,uvidím časem.Spíš přemýšlím jak to dostat i do toho druhého přístroje.
uživatel
BIDLO
12.02.2008, 16:36.34

P.S. Kanály to nerozhodí,zbytečná obava,ten Technisat není zase takový šunt jako ten Humax od Digi.
uživatel
BIDLO
12.02.2008, 19:43.36

Tak už mám stažený soft do obou přístrojů.Zvláštní je jen to,že u toho prvního to trvalo jak jsem psal asi 2 hodiny a ten druhý co mi před chvílí vyhodil po čase opět hlášku jen 5 minut.Ale hlavně že už to je.
uživatel
BIDLO