Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.02.2008, 10:47.26

UPC Direct - nas zakaznik, nas otrok

Dnes mi prisel sek na UPC Direct + balik Plus v sume 998Sk s DPH. UPC Direct mam od zaciatku vysielania... raz som ho uz odlasil a dali mi specialnu cenu 500Sk s DPH na 18 mesiacov, kedze mi padla lehota snazil som sa upravit a vyuzit akciu aku maju dnes (tj do 31.3.2008 sumu 399Sk na 24mes) nakolko vypoved je 3mesiace taky bol ochotny operator UPC Slovakia vraj sa to neda.... a musim platit 998Sk a potom ma vypnu... (podla starej zmluvy) Dakujem UPC ze si ctia starych zakaznikou a venuju nam same vyhody xixi. Vie mi niekto poradit ako obist 3 mesecnu vypovednu lehotu..
uživatel
crypto
12.02.2008, 10:55.30

UPC Direct - nas zakaznik, nas otrok

Neda se nijak obejit,mam taky podobnu skušenost ale trochu mne vyšli v ustrety..rešil sem to aj s pravnikem..
uživatel
Ivan167
12.02.2008, 10:58.09

crypto

radšej si kup gital+skylink a máš pokoj aj ja som uvažoval o upc karte ale asi sa na nich vykašlem ked mám tie 2karty a teraz mi ide eurosport cz na hotbirde tak že sa bez upc obejdem.
uživatel
Jupi
12.02.2008, 11:17.20

RE: UPC Direct - nas zakaznik, nas otrok

Nejlepší je s nima mít smlouvu na 1 rok. V loňském roce jsem měl Rodinu za 517,- měsíčně a v lednu mi přišlo účtování na nějakých cca 620,- (to už skončila ta roční lhůta se slevou). Zavolal jsem tam, že teda s nima okamžitě končím (smlouva mi skončila) a řekl jsem, že přecházím k DigiTv. No, druhý den mi volali a nabídli mi k Rodině rozšířenou nabídku Plus za 350,-. Tak jsem to samozřejmě vzal a mám to zase na rok a příští rok se uvidí.
uživatel
jirka67
12.02.2008, 11:19.46

Dobře, ale co ostatní zajímavé programy z UPC, bez kterých se skoro nedá žít? (Discovery, Spektrum, Zone Reality, HBO, Jim Jam,atd.? Také jsem dal výpověď u UPC, ale kromě Digi TV neznám alternativu, prosím poraďte.
uživatel
Dejf
12.02.2008, 11:38.31

Dejf:

Vem teda to Digi za 500Kč a máš tam všechno.Mimo jiné to vypadá,že Digi má lepší kvalitu než UPC.Sice ne o moc ale má.Tedy až na totální absenci vysílání 16:9.
uživatel
hobo
12.02.2008, 11:55.09

Totální absence 16:9 mi na Digi, ale i na UPC dost vadí. Zlatý CSlink oproti tomu, ale ta programová nabídka na Gitalu nebo T-T dosti žalostná a mnohem dražší, než-li na Digi. Jak z toho kola ven?
uživatel
Dejf
12.02.2008, 12:06.30

Dejf:

Vždyt ti to říkám.Pro ten počet programu nic lepšího za tu cenu Digi není.A možná,že se vzpamatují a začnou i s tím 16:9.Akorát jde o to,jak dlouho jim to bude trvat.Pár týdnu už to snad před asi rokem šlo.
uživatel
hobo
12.02.2008, 12:16.12

No ja som tiez odhlasil UPC v dobrej viere ze pride ponuka za lepsiu cenu. Zial nestalo sa..dokonca ma vypli o mesiac skor. LOL. problem je v tom ze cez Digi sa nedostanem k prime, nove a nova cinema. Viem ze sa da nemietnut ze su aj tak o nicom ale niekedy sa to da pozerat. Hlavne nezne 2/3 mojej rodiny.
uživatel
kamilo
12.02.2008, 16:44.27

RE:UPC Direct...

No Dejf mě trochu pobavil viz programy bez kterých se skoro nedá žít.To snad ne.Je fakt že nabídka od Digi TV je finančně asi opravdu nejlepší ale pánové,ruku na srdce,kolik těch programů stihnete naráz sledovat? Pro normálního člověka si myslím,že ty základní neplacené programy z CS-linku spolu s volnými kanály na Astře 1 příp. Hot Birdu a navíc s Multi balíčkem který mám já musí přece bohatě stačit.
uživatel
BIDLO
13.02.2008, 09:41.35

Bohužel trvám na svých stanicích, které jsou pro mě a mojí rodinu důležité. Ten JimJam u nás běží pomalu celý den (náš 3-letý syn miluje Barnyho a spol:-)a tento program je jen u T-T, ale bohužel né volně, ale v (nevhodné slovo)ním balíčku :-(
uživatel
Dejf