| 12.02.2008, 17:04.59 | |
Digi TV neprijima objednavkyNeviete Digi Tv na Slovensku uz neprijima objednavky?Konci na Slovensku alebo čo ?? Neviete nieco blizsie o tom ?? |
![]() EMP |
| 12.02.2008, 17:08.58 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyno 2 miliardy dlhu, kopec neplaticov, bordel v systeme, total prelomeny paket ... este ake faktory treba ku krachu ? |
![]() Vlado Fogo |
| 12.02.2008, 17:30.25 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyRumuni nestíhají vyrábět dualboxy :zombie: tak asi pro to ....není co montovat a na stole kopa čekatelů :laughing: |
![]() Karlos1 |
| 12.02.2008, 17:31.04 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyHezky řečeno Vlado. Ale co se pak bude příjmat na EMU ? :scared: :))) EMP neboj, řešení je jednoduché a logické. Jestli chtěj přejít na N3, tak musej mít karty a proto zastavili objednávky, protože by se jim to fakt už celý zhroutilo. Přece jen, zvládnout výměnu karet, zapojování N3 a ještě k tomu distribuci nových karet, to už je pro Digi TV fakt moc :))) :laughing: |
![]() King |
| 12.02.2008, 17:51.38 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyDigi T V = BORDEL AKO V RUMUNSKU!!! |
![]() NR Laco |
| 12.02.2008, 17:57.52 | |
kingmyslite mr.kingu ze ten prechod na N3 bude pro Digi opravdu tak slozity????no uvidime. :))) :))) :))) :))) :))) :))) |
![]() marksony |
| 12.02.2008, 18:00.01 | |
MarksonyNo, nic proti, ale co pro Digi není složité :D:D:D Už to, že když rozjeli takovou cenovou politiku a nemaj co montovat. Mít prachy, taky bych rozjel nějakou pay-tv pro ČR. A né takto zpátečnickou jako je Digi TV nebo tak trochu i UPC Direct :D ;) |
![]() King |
| 12.02.2008, 18:02.05 | |
Karlos1Karlos1 a co kdyz nemaj prachy na to aby si dali neco vyrobit ? |
![]() bublajs |
| 12.02.2008, 18:04.00 | |
bublajsno to nevím ,ale kolik asi může stát ten jejich technický zázrak ;P ;P litr a to jsem to ještě přehnal :crying: |
![]() Karlos1 |
| 12.02.2008, 18:05.07 | |
@Kinga ako by si to rozchodil???? myslíš,že v HD kvalite??a povedzme tak 50 kanálov aby boli abonenti spokojní??? prosím povedz ako ?? |
![]() dother |
| 12.02.2008, 18:09.47 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkydother: To byl jen vtip ;) Alegoricky jsem chtěl říci, že UPC i Digi jsou v mnoha věcech zpátečnické. Ze všech bych uvedl právě tebou jmenované HDTV. |
![]() King |
| 12.02.2008, 18:17.40 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyJa Ťa rozumiem,ale HD kvalitu treba zaplatiť a Digi už kýcha z posledného...UPC je nadnárodný koncern ktorého zníženie ciem sa moc nedotkne,pre nich sú zaujímavé iné trhy,myslím ekonomickou silou a počtom abonentov...aj po prechode Digi Tv na N3 nebude isté či to dlho vydrží nepolámané ,,, to vieš konkurencia je silná a hackeri niekedy robia aj na objednávku...toť vsio |
![]() dother |
| 12.02.2008, 18:23.43 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyKarlos1: oni preci jiz pred rokem machrovali ze bude PVR a taky HD . tam ta cena jiste nebude takova legracni a dodavka jiste nebude v radu kusu ktery by kdokoliv z nas zatah z vejplaty |
![]() bublajs |
| 12.02.2008, 18:26.18 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkydother: jo, tak to máš naprostou pravdu. HD není zrovna levná záležitost, ale na transpondér, který je v DVB-S2 MPEG4 nacpeš 5-6 HD kanálů ? (nejsem si vůbec jist) To není zas tak vůbec špatný odhad. Vem si Polsko. Platforma N zde využívá 2 transpondéry na Hot Birdu v DVB-S2/MPEG-4 a v SD se jí tam narve i 16 kanálů. Tomu já říkám pokrok a né nějaký dualboxy od Digi TV(který stejně nejsou). U Digi s HD vysíláním vůbec nepočítám, protože doteď nejsou schopní vysílat všechny programy v plném PAL rozlišení - viz. HBO Comedy. U UPC bych to s HD zas tak špatně neviděl, ale při jejich cenové politice nevim nevim, zda někoho na HD nachytaj. Podle mě by byl nejlepší vznik nové platformy. Vysílající v DVB-S2/MPEG-4 kódování Cryptoworks. Je tu sice námitka, že většina lidí nemá tak dobrej přístroj na příjem, ale to se brzy změní. Udělat takovou platformu jako je v Polsku N, to je u mě pokrok. R^ R^ R^ |
![]() King |
| 12.02.2008, 18:32.12 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyno já teda nevim,ale dnes jsem montoval komplet Digi TV s příjmačem Humax,programů je tam spousta,některé i zajímavé,ale ten obraz,ten zvuk.....a to nemluvim o těch komponentech.Na LCD Panasonic 74cm jsem nic horšího dlouho neviděl. CT24 vypadala,jako když se dívám na TV,která je ještě zabalená v igelitové folii. Zlatej nedělní film pro pamětníky z analogový CRT. |
![]() Saxon |
| 12.02.2008, 18:42.01 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkySaxon: No, ještě že mám CS Link, protože nejen kvalita českých a slovenských národních programů je na Digi TV příšerná, ale i síla signálu tohoto transpondéru je hrozná. A u mě to ještě zhoršuje to, že na Intelsat 10-02 nemám přímý výhled. Kanálů je tam spousta. I ty Rumunský za něco stojej, protože vysílaj v původním jazyce s rumun. titulky, ale obraz je katastrofa i na 55cm CRT Thompson. Rv |
![]() King |
| 12.02.2008, 18:52.56 | |
RE:Digi TV neprijima objednavkyAby nakonec celé to slavné Digi TV nezmizelo ze scény stejně rychle jak se tu objevilo. |
![]() BIDLO |
| 12.02.2008, 18:54.10 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyBIDLO: Tak to je to poslední, čeho se bojim. Spíš je koupí nějaká velká firma. Např. News Corp., Liberty Global(majitel UPC) či jiná firma. |
![]() King |
| 12.02.2008, 18:55.59 | |
kingjj koupí je upc a pak cena vrrrrrrrrrr :bomb: a bude srandy kopec :laughing: |
![]() Karlos1 |
| 12.02.2008, 19:08.30 | |
RE:Digi TV neprijima objednavkyPřesně.Pokud ji koupí UPC tak to snad by bylo ještě horší než kdyby krachli. |
![]() BIDLO |
| 12.02.2008, 19:11.31 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyKarlos1: jj, přesně. Respektive Digi zanikne a taky se z ní stane UPC. V Rumunsku to maj OK. Tam to spadne pod Focus Sat, kterej je díky Bohu na téměř stejné pozici (na Thoru) a v ostatních zemích holt přetočíme na Astru 1 a hotovo. Cena samozřejmě nahoru, to je jasné ;) Rv Rv Rv |
![]() King |
| 12.02.2008, 19:17.37 | |
RE:Digi TV neprijima objednavkyJeště že jsem nikdy nesedl a nikdy nesednu na lep žádné z těchto dvou "společností". |
![]() BIDLO |
| 12.02.2008, 19:20.25 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyBuď rád. Já jsem taky. Mně domácí nepovolil nainstalovat Digi parabolu na barák, takže jsem byl dlouho bez saťáku. Nakonec jsem si natáhl kabel až na svojí garáž a postavil vše tam, takže Digi mám hacknutou přes EMU, ale když vidím tu kvalitu obrazu, chce se mi fakt blejt. A to mám jen 55cm CRT Thompson. Co to asi musí dělat na HD Ready či Full HD televizích. ;P |
![]() King |
| 12.02.2008, 19:21.07 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyBohužel jsem se dověděl, že DigiTV nezaplatila načas za první dodávky dualboxů, výroba v Turecku byla zastavena a jedná se o nových dodávkách. K tomu ještě N3+výměna karet. Důležité je, že nové boxy se ještě nezačali vyrábět, čeká se na ně ve všech zemích, takže to vidím s montážemi na konec roku. Montéři, kteří nemají dobré konexe to můžou zabalit, nedostanou letos ani kus. Když přijede jeden kamion (bůh ví kdy), tak se obvolají jen známí a ti je dostanou. Ostatní mají smůlu. |
![]() pekord |
| 12.02.2008, 19:24.34 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyA je to tady. Konec slavné Digi TV se blíží jako konec Kudelski Group. Stejně tak padlo i mediální impérium Kirch Media v Německu. Jen mě zajímá, kdo si Digi TV rozkouskuje. Určitě se bude snažit Liberty Global(UPC) a News Corp. (15% Premiere). |
![]() King |
| 12.02.2008, 19:24.36 | |
RE:Digi TV neprijima objednavkypekord:díky za info.Takže budu i nadále mezi známými propagovat starý dobrý CS-link i přesto že není taky bez chyb. |
![]() BIDLO |
| 12.02.2008, 19:45.46 | |
dementiJeden blbeček tu napíše kravinu a ďaľších 50 blbečkov tu rozmýšľajú o veciach, o ktorých nemajú ani páru ( viď . King ).King : asi máš elektronkový TV, ale na 46" FULL HD je Digi TV z 3 m úplne v poriadku. Nehovorím, že je to obrazová nirvána, ale nie je to určite horšie, ako UPC... |
![]() jarino1978 |
| 12.02.2008, 20:07.36 | |
RE:Digi TV neprijima objednavkyAť je to jak chce,fakt je ten že tato firma se pomalu ale jistě řítí do záhuby.Nevím o žádné věci,která by v této firmě fungovala.Známý co montuje saty od nich nedávno taky už dal ruce pryč. |
![]() BIDLO |
| 12.02.2008, 20:11.03 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyjarino: No, hlavně že jsi nás tu všechny poučil. My všichni jsme vlastně úplní "nevhodné slovo", jen ty jsi naprosto nej odbodník s nej vybavením. Usuzuju, že máš asi docela dost peněz, když máš 46 palcovou FULL HD. A věř nebo ne, je to na tobě vidět. Už z toho nadpisu. |
![]() King |
| 12.02.2008, 20:30.22 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyjarino ty asi nejsi moc soudnej kdyz dokazes tvrdit ze ze tri metru je to na 46 cituji- úplne v poriadku. -- vid ? |
![]() bublajs |
| 12.02.2008, 21:05.53 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyspekulace a zase spekulace, pokud to mám zadara a změny key jednou za měsíc, nic moc mě netrápí :8) Je pravda, že jsem to na Humaxu ještě neviděl a ani potom netoužím. ;) |
![]() poky1 |
| 12.02.2008, 21:09.10 | |
jarino1978Předpokládám, že to bude datum narození rodičů co(1978)? Asi bude chybou že jsou sourozenci. :laughing: |
![]() poky1 |
| 12.02.2008, 21:13.24 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkypoky1: Hezky řečeno :D:D Ale bacha. Všechny puberťáky neházej do jednoho pytle. V 95% to opravdu jsou magoři, ale těch 5% zas tak tupý nejsou. Mně třeba je 17, ale IQ mám 135, což snad tak špatný neni.jarino: Klid, vždy se objeví takovejhle retarda. |
![]() King |
| 12.02.2008, 21:21.17 | |
KingV 17 máš prohánět holky, vlastně dneska už to není IN, tak i kluky a ne blbě žvatlat na fórech, to že si rodiče něco koupí a neznáš nic jiného, je pouze tvůj a jeho problém. Hodně lidí se tu tím živí a jejich názory jsou přece jenom směrodatnější.:8) |
![]() poky1 |
| 12.02.2008, 21:21.29 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyTo je zabava, vsichni tu zatracujou Digi pro kvalitu, ale "zadaco" na ni koukat muzou. To je stejne jako bych si misto plzne dal radeji ambrozii z kauflandu za tri kacky. Sice se to neda pit, takze to budu vsude pomlouvat, ale doma pak hupky dupky do lednicky pro jednu pekne chlazenou, proteze jich muzu mit sest misto jedne ze s Plzne. Opravdu zajimavy pristup :))) |
![]() elde |
| 12.02.2008, 21:23.14 | |
re:eldejak koho, mě když se něco nelíbí, tak se na to nedívám |
![]() poky1 |
| 12.02.2008, 21:43.30 | |
@poky1No, je mi sice 17, ale podle psychologa mám osobnost 25 letýho člověka. Rodiče si nikdy nic nekoupili. Vše k saťákům jsem si koupil sám. Podle svýho výběru a za svoje peníze, co jsem si vidělal. Sice se svým Openboxem X820 a 2 parabolama (60 a 80cm) nejsem nic moc, ale aspoň něco.Takže mě tu neschazuj, kdyź o mě sakra nic nevíš !! Samozřejmě je jasné, že jsou tu daleko, daleko, daleko, daleko více zkušenější lidé, co se tím živí. To je samozřejmě jasné, ale snad tu máme zatím demokracii, tak mám snad taky právo na svůj názor. Když bude špatný, ostatní mi ho vyvrátí. Když bude pravdivý, tak ho ostatní potvrdí a dále rozvinou. Holky bych klidně proháněl, ale bohužel si s nimi nerozumim. To víš, ty zajímají zpěváci, herci a další ptákoviny. Navíc, maj oči jen pro ty namachrovaný svalovce a to já fakt nejsem :D. Takže mam aspoň zálibu ve čtení těchto fór. A neříkej mi, že ti profíci, co se tím žíví, taky nezačínali s žádnými zkušenostmy !!!Ovšem to nic nemění na tom, že Digi TV jde pomaloučku polehoučku do krachu. |
![]() King |
| 12.02.2008, 22:00.16 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyneboj sa poky, pride doba ked bude moderny aj mali vtak a vtedy budes aj ty velky frajer...... |
![]() NR Laco |
| 12.02.2008, 22:07.01 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyhele kingu , pokud mas osobnost petadvacetiletyho, jak rika tvuj psycholog, tak by si mel vedet jak na zensky . budto kecas ty , nebo tvuj psycholog. me by zenska co sedi cely dny u televize nebo satu taky moc nebrala , tak se jim nediv ze oni neberou tebe. |
![]() bublajs |
| 12.02.2008, 22:08.53 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyJste parta jasnovidců.Jeden začne o příjímačích a končí to krachem Digi TV.Už to tady čtu celí rok ale zatim to nějak nevychází Ty předpovédí.Proč vám Rumuni tak vadí?Já vim že nejsou dokonalí ale UPS je to samí aještě chtěj nekřesŤanský prachy.Tak jen dál s tou záští.Znám spoustu lidí kteří jsou s Digi spokojený.Už se těším na ty reakce.Duchaplný. |
![]() erteph |
| 12.02.2008, 22:16.17 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyJo jo to tu bylo s UPC taky když na ni vydaly před časem návrh na konkurz. Že páni ekonomové se skleněnou koulí. |
![]() juzek |
| 13.02.2008, 00:20.02 | |
dementi - part.2tak, ako som Vám napísal, dementi ! Nemáte zasraných 290 Sk, keď to sledujete cez EMU ? Nech to už konečne prejde aspoň na VDG, bude tu aspoň pokoj od dementov typu : Digi K.O, chcem kľúče...Načo to máte v EMU a kukáte nato, keď tu stále kritizujete obrazovú kvalitu ? Ako píšem dementi ! Keď spustia HDTV, ako je v pláne s dátovým tokom 8-9 Mbit/s, zase tu budete plakať... Ste fakt dementní pubertiaci, ktorý namiesto platenia, zasierajú toto fórum... Namiesto kreditu na mobil si už konečne aj niečo predplaďťe, napr. UPC, alebo 23,5 E !!! |
![]() jarino1978 |
| 13.02.2008, 01:28.30 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyA hele, chytrák opět promluvil. Bublajs: jo, to jo. To máš pravdu. Ale já jsem trochu složitější osobnost. To nebudem rozpitvávat. Důležité je to, že Digi TV nepříjmá objednávky. To je podstata tématu. |
![]() King |
| 13.02.2008, 03:24.22 | |
RE: Digi TV neprijima objednavkyVerte, že Digi určite nekrachuje. A čo ja viem, tak odkúpiť sa ich snažia Liberty a Deutsche Telecom. No zatiať bezvýsledne.Neviem aká je výrobná cena dualboxov (a uznávam, že sú to šroty)no napr. výrobná cena Humaxov od Digi je cca 400Sk.Myslím si, že kvalita obrazu je úmerná cene až na to občasné zadrhávanie a mozaikovanie niektorých kanálov o ktorom technici na uplinku veľmi dobre vedia,no žiaľ je zatiaľ nad ich sily to odstrániť aj po konzultácii s dodávateľom techniky. Pošuškáva sa o CI moduloch Nagravision, ktoré budú párované s kartou DigiTV, takže dúfam, že sa ich dočkáme aj naslovensku (resp. v čechách). |
![]() silverosbd |
| 13.02.2008, 07:19.34 | |
@jarino1978Opravdu nemám 290Sk a ani nevím proč bych měl, u nás platí Kč troubo a nemám ani UPC a nikdy mít nebudu! Mám TaT, Gital, Sk link a jsem spokojenej, tak si to přeber v tom co nosíš na krku, aby ti nenapršelo do trupu.ps: Kingu na co potřebuje normální jedinec bez duševních problémů péči psychologa? :8) |
![]() poky1 |
| 13.02.2008, 07:25.42 | |
a závěrem bych si dovolildodat, že ať už vysílá kdokoliv odkudkoliv (třeba i Mongolové) a vznikne další konkurence na Československém satelitním nebi, vždy to bude jedině dobře pro koncového zákazníka!!!Proč asi tolik lidí vybojovalo na UPC takové slevy. :laughing: |
![]() poky1 |
| 13.02.2008, 10:12.29 | |
dementi part.3poky1 : tú slovnú narážku som zamozrejme nemyslel na teba...problém je v tom, že aj keby tu bolo 30 platforiem, vždy sa nájdu jedinci, ktorý aj keby to bolo za 1 korunu, tak si to nepredplatia...teba to tu baví, keď každý piaty príspevok, je "nejde Digi" prosím kľúče" ??? potom tu stále píšu, že im to nejde, aký sú blbý, aký hnusný obraz...no dementi ! ale ich ani nenapadne, že čím viac abonentov, tým väčšia možnosť, ako službu zlepšiť, rozšíriť a tak ??? king : ty si fakt zložitá osobnosť typu ( viď môj nadpis ).keby si mal hlavu na rozmýšlanie, tak si tú informáciu aj overíš, Digi objednávky príma !!! |
![]() jarino1978 |