Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.06.2007, 00:05.08

Koscom PVR 5970 problém HDD

Nevíte jaký format HDD používá tento přístroj ? Mě se kouslo menu nešlo nic dělat a tak jsem přístroj vypl a zapl a už se nešlo dostat na HDD a pokaždé napíše hlášku špatný format soboru. A chce to zformatovat HDD ale já tam mám několik nahrávek o které nechci přijít. Jak by se dali tyhle nahrávky z toho satelitu dostat do PC ? Prosím poradte Zkoušel jsem tento HDD dat do jiné 5970tky či v PC pomocí obnovy ztracených dat vytáhnout filmy a mám je ve tvaru *.TOC *.LBD a jeden soubou *.XLS Prostě nic nepomohlo....
uživatel
Hood
10.06.2007, 11:22.31

RE: Koscom PVR 5970 problém HDD

Koscom 5970 má svoj vlastný formát, ktorý sa nedá nijak načítať v PC po vložení disku do PC. Aj mne sa raz toto stalo a prišiel som o cenné nahrávky, mal som tam ale starší disk WD40GB. Teraz mám Seagete 160GB/8MB a zatiaľ načítava systém súborov...Ideálne by bolo každú dôležitú nahrávku hneď archivovať cez USB do PC a disk preformátovať po viacnásobných nahrávaniach a mazaniach, lebo to potom začína blbnúť

Aký tam máš disk?
uživatel
karol15
10.06.2007, 12:44.39

Jeje to jsi mě moc nepotěšil ale popravdě už se s tím smiřuji že o vše přijdu ... Mám přesně ten Seagate co ty 160 GB /8mb... Když se mě to stalo měj jsem na něm asi 15GB dat a nic na něm nebylo ještě ani přemazávané.
uživatel
Hood
11.06.2007, 07:39.03

jeste muzes vyzkouset novy USB Manager 300 tam mas data transfer a conversion vid- ts a ts- vid.Treba se ti to povede nastartovat.Muzes jeste nahravas sw do prijimace?
uživatel
maly mike
11.06.2007, 11:23.25

maly mike

Keď má neplatný systém súborov tak sa mu ani nepodarý spustiť spojenie cez USB-pýta formátovať.
Ja som mal a mám problém so sekánim nahrávky z CSlinku, a teraz som objavil že to vlastne seká(aj keď menej) aj na nahrávke z D+,PREMIERE, takže neni to len problém u TaT.
SL a ORF je OK.
Či by to vyriešil nový soft(chyba v emulácii?)?alebo hardvérová chyba?

Je už na svete nový sw, ktorý rieši problémy s PVR?
uživatel
karol15