| 11.06.2007, 21:23.51 | |
Jaky prijimac po druheHa jsem opet tu, chtel bych vsechny ceske programy, Nova CT1 CT2 CT24 Prima a dale sportovni Premiere,Sport 1, DSF. Eurosport a k tomu ten rest RTL,SAT1 atd. Jaky prijimac abych eventzelne platil jen jednorazove za satelit komplet, nebo jake jsou moznosti. Nazvy prijimacu prosim piste, spolehlivych , cena do 7000 Kcs. Tesim se na Antonina a na Vas take |
![]() jenicek |
| 11.06.2007, 21:46.29 | |
RE: Jaky prijimac po druhegoldem interstar 7700 nebo s770 do 2500kč |
![]() pierrepetr |
| 11.06.2007, 21:53.52 | |
RE: Jaky prijimac po druhejestli ty jendo nahodou nejses nejaky montaznik , a akorat potrebujes od amateru poradit co by jsi zakaznikovi namontoval. Co? |
![]() rj45 |
| 11.06.2007, 21:56.28 | |
re jaky prijimacTo nejsem opravdu monter prisaham. |
![]() jenicek |
| 11.06.2007, 22:11.52 | |
RE: Jaky prijimac po druheSport1 myslím bez přístupu ke kartě nepůjde. Pokud se týká těch ostatní, tak to teď jde, ale za měsíc jít nemusí, Eurosport německy a ostatní německé kanály jdou volně.Otázka je, jak chceš vyřešit ty karty. Třeba si můžeš platit UPC, to by zajišťovalo až na Premiere všechno, byť v kvalitě, která je malinko horší než základní české programy na Astře23east a za dost peněz. Taky by sis mohl pořídit DigiTV. Soudím-li, že si karty pravidelně platit nechceš, pak si kup kartu na Czlink (Gital nebo TT), přijímač, který s ní bude pracovat, má emu (abys mohl koukat na to, co třeba zrovna jde - ale to si budeš muset udělat a naučit se). Anténu se dvěma LNB na 23eat a 19east. Nechej si to celé udělat na klíč tak, aby to někdo ukázal, jak udržovat klíče apod. |
![]() Antonín |
| 11.06.2007, 22:13.58 | |
ano antonineDik ale opet prosim jmena satelitu |
![]() jenicek |
| 11.06.2007, 22:33.41 | |
re:mrkni nahoře na záložku =satelity= máš tam pozice, jména satelitů i vysílané programy... |
![]() hlek |
| 11.06.2007, 23:15.13 | |
@jeníčekjeničku, jeničku Ty si děláš srandičky. Musiš vědět co chceš přesně. Satelitu je moc a jmenovat od REDIONA až po DREAMBOX nemá cenu, všechny co se vejdou mezy menované tak Ti posloužej na to co chceš, ale narazíš na problém EMU a bude problém, tak jak psal Antonín nech si to postavit na klýč a bude pokoj a nebo začni studovat a studovat a sám si odpovíš . |
![]() pepiino |
| 12.06.2007, 01:36.28 | |
Antoníne AntoníneNechej si to celé udělat na klíč tak, aby to někdo ukázal, jak udržovat klíče apod.---Kdo umožní nebo umožňuje příjem placené televize......nevím ,kdo bude riskovat koukání přes drátěné záclony.Hodně štěstí s výběrem montážní firmy. |
![]() pierrepetr |
| 12.06.2007, 07:55.13 | |
@pierrepetrAle o tom tady vůbec nebyla řeč. Antonín naznačil, že to jde - a jak si to Jéňa zařídí už není jeho problém. |
![]() gaston |
| 12.06.2007, 09:20.38 | |
RE: Jaky prijimac po druheJá bych mu to nedělal. To je fakt. Ale bráchovi bych to možná seřídil a ukázal. To je taky fakt.Kdyby bylo po mém, kdo si neumí udělat vlastní hlavou a vlastníma rukama, měl by platit za předplatné. Na druhé straně bych řekl, že praxe je poněkud jiná. Nevím. Já jsem nikdy živého =montážníka= neviděl, takže netuším. Za zeptání Jeniček nic nedá. A řekl bych, že když bud emít jasno v tom, co chce, uspět může. Jeníčku, já typy přijímačů této doporučené třídy vůbec neznám. To není moje skupina. Nejvýkonnější (za peníze) je dreambox 5620 a k tomu karta Skystar HD, server linux s pěti kartami, anténa motor 105cm na diseqc s druhou anténou A1,A3,HB. LNB typu twin. jediné, co bude vyměnněo je HD přijímač s linuxem, jakmile nějaký bude místo stařičké 5620. To je moje řešení, dle mého názoru není nad něj z hlediska dosažitelných možností. Ale to není nic pro tebe, protože to po vybalení z krabice a zapojení nedělá vůbec nic. Jestli nešetříš a budeš mít kvalitní televizi, uvaž přijímač HD (topfield?) a do něj CAM modul pro emulaci (trex apod.), ale to není za 7000 Kč ani přibližně. |
![]() Antonín |
| 12.06.2007, 11:45.46 | |
@jeníčekKoukám,že z diskuse sis toho moc neodnesl.Poslední Antonínova věta je pro Tebe jediné a nejlepší řešení-to jsme Ti už doporučovali nedávno několikrát. |
![]() táhlovej |