Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.06.2007, 23:17.44

Problem se Sky Star2

Mám takový problém. Jak zapnu DVB Dream, tak mi po několika minutách zamrzne obraz a cele PC... Poradí někdo? Předem děkuji
uživatel
jager3
11.06.2007, 23:53.28

RE:Problem se Sky Star 2

Nevím jestli to není ode mne troufalost TI radit když sám vlastním kartu od vánoc ale používám ji cca:3měsíce.

DVBDream používám taky.

Jaké používáš kodeky a renedery? Některé zatěžují PC.

Nemáš instalovaný Vplug a s2emu je dobré mýt aktivován pouze jeden.

Dnes vyšel nový Vplug v.1.7.2 P******E ok.

Musíš podat víc informací problému,z Tvé zprávy není nikdo
vševědoucí.

Hodně informací získáš na spřátelém webu Skystar2.info-diskuze.
uživatel
zizi
12.06.2007, 00:03.41

To zizi and jager3

Wow, jestli je nový vplug P******E OK, tak to mám po starosti s věčným střídám emulátorů. Dík za info.

Jo, a k tématu: Jagere, dej na ziziho. DVB Dream není nej. Podle mých zkušeností je nejlepší kombinace AltDVB + Vplug. Když jsem to rozjel poprvé, tak jsem byl přímo šokován tím, kolik toho jelo. :-)
uživatel
Louskacek
12.06.2007, 00:05.34

Teda...

...zizi doporučuje narozdíl ode mne sice DVB Dream, ale jinak jsou všechny jeho rady velice dobré...
uživatel
Louskacek
12.06.2007, 00:08.32

RE: Problem se Sky Star2

Ja osobně pouzivam AltDvb.
Víc http://kubikk.ic.cz/s at1.html
Vyskoušeno.
uživatel
Kubik
12.06.2007, 07:02.16

Já jedu na DVB Dream + Vplug a samozřejmě jsem vyzkoušel i různé ostatní. DVB Dream ve verzi 1.3c mi přišel jako nejpřijatelnější, oproti AltDVB umí nahrávku do mpg.
uživatel
broncek
12.06.2007, 09:06.19

Počet kanálů, které lze rozkódovat, je úplně stejný pro všechny DVB softy. Je to otázka emulátoru, tedy pluginy.
DVB softy se od sebe liší jinými věcmi, ale ne příliš podstatnými. Hlavní rozdíl je obvykle v tom, který soft dokáže nováček náhodně rozchodit.
uživatel
Antonín
12.06.2007, 12:21.08

Problem se Sky Star2

To já právě nevím co tam je za plugin. Dával mi to kolega, ale s kartama nemá zkušenosti, dělá jen satelity. PC to být nemůže, je to P4 3,4G, 1G RAM, Ge Force 6200TC a jede tam krásně Tiberium Wars. Spíš asi bude problém v kodecich nebo pludinech. A kde se ten vplug P******E dá sehnat. Stavím PC a co se týče ovládačů a podobných nesmyslů seženu vše, ale se satelitem jsem trouba
uživatel
jager3
12.06.2007, 13:45.58

Nezlob se ale nenapsat ani s jaký OS to dělá, to moc expertně nevypadá. Jestli ztuhne celý počítač, tak to spíše vypadá na nějaký problém s instalací PC, než pluginy apod. Hledal bych konflikty hw. Špatné ovladače SS2 třeba. Konflikt v irq. Ale může to být ledasčím jiným. Nikdy jsem třeba nezkoušel Vista s SS2, kdoví co tam mohou být za obtíže. Hraje na tom stabilně FTA s originálním softwarem? To je první krok. jeidně po jeho úspěšném absolvování má smysl zkoumat pluginy, alternativní softy atd.
uživatel
Antonín
12.06.2007, 16:00.26

OS je Win XP Home (original). Visty zatim neberu.
uživatel
jager3
12.06.2007, 19:00.14

Jak jsi instaloval kartu, součásti softu je i DVB Viewer,ten není potřeba (je značně ořezaný) instalovat.
Driver máš určitě,ale jakou verzi?

Čip B2C2 verze 4.4.0.Potom existuje verze karty,já mám v.2.6.Ještě je dobré mít Media player v.9 nebo vyšší
Microsoft Direct X nebo vyšší.

Softu jsem vyzkoušel několik,vlastně všechny které jsou k dizpozici.Všechny mají své klady a zápory.
DVBDream se mně zdál nejméně složitý na ovládání a tato verze se svým tvůrcům zdařila,je zdarma, neustálý download,proto jsem si ji vybral.

Pořadí video codeců a renederů si musíš vyzkoušet sám.

Když tak napiš jaké používáš.

Některé spolu nespolupracují a nebo nadměrně zatěžují PC(CPU)
Nejlepší je opravdu vyzkoušet Free programy a potom se pustit do dalšího.

Já jsem měl také problém s vplugem(měl jsem instalované 4) a dotazem na webu mě pomohli bez urážek a zešměšnování.

Keců bylo dost vzhůru do práce.

Pro Antonína:Nováčči nic náhodně nerozchodí,hlavně dávej pozor na kotelnu. Z kotelny to je kousek na hrad.
uživatel
zizi