Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.03.2008, 20:20.43

Mediatech 4W a jano1904

teď jsem se dočetl co jsi včera napsal k příspěvku na Mdiatech 4W,všichni pochopili co jsem napsal,ale jetli je 1904 tvůj ročník,tak se omlouvám já!!!!!v tom věku????je univerzita pro třetí generaci, ale pro čtvrtou???????
uživatel
misut
29.03.2008, 20:32.15

RE: Mediatech 4W a jano1904

Pane misute ešte ste nepreskočil jeho vek!!!!!
Tak sa snažte!!!!
uživatel
Omega
29.03.2008, 20:34.21

Skôr si myslím, že 1904 je popisné číslo(Adresa) nejakého salašu. Bohvie čomu chlapec nerozumie, ale všade kde sa dá, len bezdôvodne napadá a kritizuje.
uživatel
padavan3
29.03.2008, 20:37.28

Omega

Plný souhlas,ale z DD se snaží špatně,a navíc když si představím co mě ještě čeká za události ,to máš jako by nás teď zabrali němci v 38,kde je do 2008!!asi se ...pane Berka
uživatel
misut
29.03.2008, 21:41.45

misut

precitaj aj dalej komu som pomohol.
uživatel
jano1904
29.03.2008, 23:42.22

Pokial viem nikomu!!!!
uživatel
Omega
29.03.2008, 23:49.23

omega

Ty aj nieco vies?
uživatel
jano1904
30.03.2008, 00:09.44

@jano1904

na rozdiel od teba omega ak si dobre pamatam tak robi OK sety pre humaxy 5400 (novy firmware, PCM tabulka a ine)
uživatel
Vlado Fogo
30.03.2008, 09:52.22

Nevím sice, co robí jano1904. Viem co robiš ty. To je samozřejmě OK. Ale s hodnocením Omega jsi to nyní opravdu značně přehnal. Takže Omega dělá to, že vezme setting pet123 x let starý, naroubuje na to setting Cyrus a uloží ho jako Omega, potom vezme tabulku Xamuh apod. opět ji uloží jako Omega, samozřejmě oboje je úzce specifické a použitelné pouze pro něj, takže někomu, kdo má vše stejné, to nic neudělá, jinému, to rozhodí motor nebo se diví, že mu pak něco nejde, ač to před tím šlo a musí si PMCT upravit zase do normálu, pokud to umí. Pravda, nikoho nenutí, nikdo, aby to stahovali, že ? Softy nalezené buh ví kde a neodzkoušené a to zcela vždy a zásadně. Dobrá třetina z nich vyloženě na nic. A ještě se občas stává, že mezi to vrazí nějaký ten vir o kterém ani neví. Jen jako odzkoušejte si tento fajný prográmek. Takže to raději stokrát nerobit nic, než urobit, co omega. Protože jeho škodlivost je poměrně vysoká, tedy nejvyšší, co jsem u koho, kdy, tady, zaznamenal. Takové neověřenosti a paskvily, tu nikdo jiný nerozsévá a nikdy nerozséval. Též jeho rady jsou někdy dobré, pokud to někde opsal a někdy úplně zcestné, pokud k tomu něco přidal. Ovšem protože Humax 5400, už několik let nepoužíváš, tak to prostě nevíš.
Vidíš jen sety Omega. Takže proto, že se tě zastal. Chválit tohoto tvora, považuji za hrubou chybu. Takže ano, některým pomohol, jiným, to pomohol zkurvit. Z čehož se pak obtížně vyhrabávali, pokud šlo u naprosté začátečníky. Lze dohledat v historii tohoto serveru. Problem, ale nebyl mezi židli a pc, ale pouze v návodu alá Omega. Ovšem opět nemuseli ho poslouchat, že ? Přesto, ho považuji, za škodlivého jedince. Tedy vyloženě negativní osobu, přesto, že nyní se postavil, náhodou, na správném místě, tedy v této debatě, což se mu samozřejmě, při četnosti, jeho rozsévání sraček a komentování, kde čeho, také musí občas podařit. Nebo tedy na tolik, to již, zde zná. Aby věděl, do kterého zadku má lézt a do kterého, ne. Čili sety robí, ale OK jsou zhruba v 60%. V 30% nikoli. Což poměr cca 2:1 dobrý-škodlivý, to nejsou u mne kvalitní sety. To raději, když je robit nebude A ať si to každý poskládá sám, kde to najde. Je vyšší pravděpodobnost, že to proběhne OK a v pohodě, než při kompletním použití setu od Omega. Vše.
uživatel
Smith
30.03.2008, 11:55.47

@Smith

no ono je fakt ze humaxa 5400 som mal naposledy v rukach cca pred rokom a vzedy som naozaj pouzil set z nazvom omega najdeny kdesi na pl uploade. Cez diseq a/b/c/d slapal OK - motor netusim.
uživatel
Vlado Fogo
30.03.2008, 12:57.25

Jo, on měl dobu, kdy to cpal absolutně všude, Rusové, Chorvati, Poláci... Faktem je, jak už jsem uvedl, že 2/3 z toho použít šly. Tak jsi možná natrefil zrovna na dobrý. Také šlo o dřívější dobu, kdy se to sám učil a už ty svoje zmetky všude, kdekomu, cpal , možná více jak 2-3 roky zpět. Teď poslední dobou, tak asi rok ( když už jsem ho asi 3x tady zjebal ) se zdá, že už to má v lepší kvalitě a dává už si trochu pozor. Anebo už se to prostě konečně taky naučil. Takže nakonec v dnešní době už použitelný asi je. Takže ho už asi přestanu kritizovat. Už za ta magořiny, co kdysi všude cpal, dostal dost.
uživatel
Smith