| 31.03.2008, 22:14.48 | |
nevim si radi asi potrebuji radu odbornikupatrim mezi dlouhodobé uživatelé dream a tet konečně vyšla dlouho očekavana DM 800 HD PVR za asi 400 ? koupit nebo počkat na kvalitu DM 8000 HD PVR když to tak vezmu docela by mi 800 stačila všechno to má usb ,sit na zdílení , s-ata a nebo dm 8000 ta ale stojí jednou tolik 800 ? co byste dělali na mém míste profíci :-) co ta 8000 bude mít co by mně v budoucnu mohlo mrzet že to nemam vžíte se do mé situace ,nechci aby to vypadalo jako vytahováni ale pravda je asi taková že 400 ? je čtvrtina mého platu a 800 ? je pulka mého platu a pohodlně ji mohu utratit a ještě zbude na sata hárdisk 500 GB :-))za stovku ale zase ruku na srdce nechci zbytečně vyhazovat peníze za dm 8000 když by mně 800 stačila a tet babo rad muj slovensky kámoš už běhá po Munchen a shání tu 800 za 339.99-? :-)mam si ji koupit nebo v klidu počkat na tu lepši o nic nejde hdtv neuteče porad-tě prosím ještě chci ze říct ze zdílím kartu s kámošem a to je zatím nejdůležitější na druhou stranu dlouho jsem čekal stejně to budu muset někdy koupit tak proč ne zítra asi to jen tak nezlevně jí tak se vžíte do mé situace a porad tě mi více hlav (vice rozumu) o déé was? ps nechci udělat chybu co byste dělali v mé situaci ? prosím jenom podnětné názory k tématu koupit nekoupit čekat čusssssssss :-) |
![]() marcel |
| 31.03.2008, 22:54.30 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuhadam necakas s takym platom radu zadara ?? minimalne 160 euracov co je biedna 1/10 tvojho platu musi ist ako sponzorske na toto forum. dalsicj 160 euracov na css forum kde si pred pol hodkou napisal tuto istu kravinu a dalsich 160 vsade tam kde este len napises tuto kravinu.takze kamosko ak nechces odist s holou riťou nepis uz radsej nič snobské |
![]() Vlado Fogo |
| 31.03.2008, 23:05.56 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikutak to se ten tvuj slovensky kamos v Mnichove asi ustve nez sezene tu 800 za 339,99!! :laughing: :laughing:A asi ji jen tak za ty prachy nesezene. Bude rad, kdyz ji sezene za 399,00!!!!! a bude 14 dni behat. Pak napis, kdy ji za ty prachy sehnal. Ja kdybych si mohl koupit DM 8000 za pulku meho platu, tak bych nevahal. :))) :))) Nebo bych si koupil oba dva DM :laughing: :))) :))) |
![]() docdoutnik |
| 31.03.2008, 23:09.25 | |
@Vlado Fzase blbneš všude po fórech? Tak mu aspoň napiš, že DM je bohužel již za zenitem a ať si přečte reakce Zorbase s poslední doby a také to, všechny novinky mají své mouchy a projeví se až při dlouhodobém užívání. Hele, jde to i bez arogance. :))) |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 23:45.10 | |
@poky1arogancia ? a co je potom jeho prispevok ?, vysmech a chvastanie .. ked ma prachov jak šupiek tak co somruje radu zadara, nie ? |
![]() Vlado Fogo |
| 31.03.2008, 23:47.37 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuhm, taky pravda |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 23:49.47 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikupresne tak, chlubi se ze ma prachy ale dreama 800 chce sehnat za co nejlevnejsi prachy a hned zitra :laughing: :laughing: |
![]() docdoutnik |
| 31.03.2008, 23:58.46 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuJe to klasika dnešní doby.Ukazují,že mají peněz jako šlupek a potom je vidíš kupovat v Kauflandu při slevách a ještě kupují to nejlevnější co je....Ale když má tolik peněz,proč tedy nekoupí oba dva a jeden potom dá tomu svému kámoškovi za to,že pro něho proběhl celé Německo,než mu to sehnal.Je mi z takových na zvracení.Vlado je sice prudší povaha,ale musím s ním souhlasit.Ať jde somrovat jinam,kde mu tu jeho snobskou polívčičku budou papat.Tady jsou už všichni sytí.... |
![]() Fero Ch |
| 01.04.2008, 00:02.49 | |
česka a slovenska zavistchlapci bežte robit do srn ako mukly a budete sa tiež moc chvastat ako ten čechonemec lebo nemecky čech?copak nechapete že to je obchodník z temito boxy a zjištuje si zajem, aby vedel kolik jich ma nakouppit :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() Frajercop |
| 01.04.2008, 00:05.39 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikune to mě nenapadlo, bohužel nejsem tak prudce inteligentní :8) |
![]() poky1 |
| 01.04.2008, 00:10.18 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuJo tak tahle varianta mě také nějak nenapadla....Ale i tak,jak psal Vlado!!!!! |
![]() Fero Ch |
| 01.04.2008, 10:01.03 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikucopak lidi nechápete že s průměrným platem v Německu nejsem bohaty ,lidi boháči taky vypadají úplně jinak než já ty berou od 3000 nahoru a jejich tady mraky s pěknými auty a ten můj průměr je tak na přežití tet jste mě dostaly o mě tvrdit že jsem bohatý to jsem se rozeznal :laughing: na férovku jsem řekl jak to je, nic jsem neubral nic jsem nepřidal a že šetřím nikdo nemá na vyhazování vy ano průměrný česky plat by zInda nebo nějakého afričana či Asiatce udělal pěkného boháče a když vám to příjde na konto tak si moc bohatě taky nepřipadáte a po zaplaceni najmu a všeho ostatního si ušetříte na pěknou televizi nebo něco ,a kdyby vám zaměstnavatel přidal taky by jste se nezlobili co Vy boháčí nenasytný :-) :laughing: :laughing: |
![]() marcel |
| 01.04.2008, 10:05.01 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuAno v Německu(kord v Mnichově lidi dávaj na bydlení cca 50% z platu.... ;P |
![]() cb21 |
| 01.04.2008, 10:24.11 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikupřesně tak kdybych nebydlet kousek od mnichova v malém bytě taky bych půlku dával za nájem ;Pa stejně mi nikdo neporadil a spíš rozebírali moji sociální situaci :lookaround: odborníky a bys je dneska platil zlatem :laughing: |
![]() marcel |
| 01.04.2008, 11:10.49 | |
@MarcelHi Marcel, ty 800 maj prijit koncem tydne nebo pristi tyden, tak muze kamos v Mnichove zatim trenovat. :)))Hele ja jsem ted v Nemecku, napis e-mail, nebo mas Scype?? Zavolam ti nebo napisu, jestli chces??? :8) |
![]() docdoutnik |
| 01.04.2008, 11:38.22 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuJednu malou, ale podstatnou radu bych ti dal:Pokud si neumíš softare pro přijímač napsat sám, tak si ho kup až nějaký soft bude ke koupi, nebo k mání. Zatím kromě ofiko není nic. Takže si pořídíš docela drahý FTA přijímač se čtečkou na kartu....Současné softy v chodit určitě nebudo, má to jiný procesor i jiný tuner :-))) 2all: mít plat 1600 euro není zase tak velká pálka, i kdyby bydlel tady, tak si z toho nemůže seřídit ani malou hypotéku. 1600 euro musí vydělávat většina místních montérů a prodavačů satelitní techniky. Kdyby to bylo 16000 euro, nebo ještě lépe 160000 euro, tak snad...ale takto...mu není co závidět. |
![]() Antonín |
| 01.04.2008, 11:54.51 | |
RE: @Marcelmůžeš mi napsat na email jsem vděčen za podnětné názory :))) |
![]() marcel |
| 01.04.2008, 12:00.53 | |
RE: @Marcelzmarcel@centrum.cz |
![]() marcel |
| 01.04.2008, 12:38.39 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuKonecne som pochopil preco je Vlado taky ustekany....asi mu moc nejde kseft ked je clovek co zaraba cca 50000 mesacne pre neho snob...... |
![]() kamilo |
| 01.04.2008, 12:51.29 | |
RE: nevim si radi asi potrebuji radu odbornikuNejsem zase takový odborník, ale pokud vlezu na české fórum a chci nějakou radu, píšu česky. Jestli ti ta čeština jde tolik nejde, vlez na fórum německé a ptej se německy... Tolik rada. |
![]() GeorgeXP |
| 01.04.2008, 21:01.34 | |
arogancetak to je ceska mentalita misto toho aby cloveku poraditjenom kritizujou jeho dotaz jak napsanej a probiraji jeho plat ale myslim ze ti lidi jsou vetsinou pubertaci jinak co se tyce dotazu ja neporadim jelikoz tomu nerozumim |
![]() sioga_bs |