Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.04.2008, 18:33.28

upc versus cs link

Přijímám CS Link, balíček Multi+CS Film od T&T, vcelku k plné spokojenosti. Zjistil jsem však, že předplacená karta UPC s paketem Rodina by vyšla levněji. Nevím, zda bych si ale polepšil, neboť nemohu srovnat kvalitu příjmu CS Linku a UPC a stejně tak kvalitu programové nabídky, např. Viasat History+Explorer versus Discovery, Spectrum, NG...Stejně tak filmové kanály. Poraďte, kdo má konkrétní zkušenost. Dík
uživatel
francjin
01.04.2008, 18:40.04

RE: upc versus cs link

Programovou nabídkou si samozřejmě polepšíš.Kvalitativně spadneš ovšem hodně dolů.Záleží na co koukáš a zda je Tvoje priorita obrazová kvalita.I když ono se o ,,kvalitě" dá mluvit je u programů ČT.
uživatel
pat
01.04.2008, 18:40.50

Viasat History+Explorer na předplacené kartě není.To je součástí balíčku+.Jinak cenově to je každopádně atraktivní.
uživatel
Sony
01.04.2008, 18:43.51

ad pat

Myslel jsem si to. Aspoň víme, co je to příjem v "Digitální kvalitě".
uživatel
francjin
01.04.2008, 19:05.52

Pro francjina

Prosím Tě, která ta nabídka od UPC je lepčí než multi od TaT?
uživatel
Dadadan
01.04.2008, 20:28.16

Myslim si ze programova napln tech Viasatu je dnes lepsi nez Spektrum-Discovery apod.... Kvalita obrazu je o dost horsi v UPC. Polepsis si v poctu programu, celkem pohorsis v kvalite.
uživatel
J a
01.04.2008, 21:48.32

ad Dadadan+J a

Myslel jsem si, že Spectrum, Discovery + National Geographic může být (netvrdím, že je..) zajímavější, než Viasaty. Já jsem s CS Linkem i po stránce kvalitativní vcelku spokojen, chtěl jsem jen poradit. Pro mě má význam kvalita obrazu, a je-li to tak, jak tvrdíte, zůstanu tam, kde jsem. Díky, přátelé
uživatel
francjin
02.04.2008, 02:21.37

DOBRE SI ZAPAMATUJ! :O ŽE NĚKDY MÉNĚ ZNAMENA VÍCE R^ UPC Rv
uživatel
rotation
02.04.2008, 02:36.34

KVALITA NA UPC? STRUČNĚ- O PROTI CS LINK, HODNĚ ŠPATNÁ :crying:
uživatel
rotation
02.04.2008, 10:43.15

Nehájím nijak UPC.
Nicméně s tou kvalitou se to dá extrapolovat:
UPC (a DigiTV) je mnohem horší než CSlink
CSlink je mnohem horší než Premiere
Premiere SD je mnohem horší, než SkyUK HD
Sky UK HD je mnohem horšíé než Suisse HD.
Suisse HD je mnohem horší než AVCHD.
AVCHD je mnohem horší než BD.

Pro komplexní spokojenost je třeba si platit asi komplexně všechno. Já mám rád některé staré americké filmy, a těch se třeba na MGM dočkám. Prostě to už je na jedinci. Jistě bych byl radši, kdybych měl MGM v HD.
uživatel
Antonín