Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.04.2008, 09:42.52

Dá se Gital karta prodat?

Dá se Gital karta prodat, nebo je nějak svázaná s tím, kdo ji poprvé od Gitalu koupil a registroval? Mám jen tu základní (šlo mi jen o HBO) a nebudu ji minimálně rok potřebovat. Tak mne napadlo, jestli ji raději neprodat a pak si případně koupit novou.
uživatel
eduard
11.04.2008, 09:53.03

RE: Dá se Gital karta prodat?

Co já vím, tak u SkyLinku je třeba vyplnit formulář o změně majitele s podpisem původního a nového majitele. Ale jak je to u Gitalu, to netuším.
uživatel
Serano
11.04.2008, 09:59.48

predat sa da vsetko..gitalu je uplne jedno na koho je zaregistrovana ( vacsina kariet na Slovensku je aj tak zaregistrovana na niekoho ineho v cechach)ak ponuknes zaujimavu cenu tak to od teba niekto urcite kupi.. ale co je zaujimava cena, ked nova stoji necele dva litre......
uživatel
jdodo
11.04.2008, 10:00.56

musí se přepsat registrační údaje,pak nevidim problém.Nezapomenout jestli se karta bude používat v čr nebo sr
uživatel
cb21
11.04.2008, 10:02.25

jdodo: ano ale pak mu bude chodit stále pošta...info o změnách a podobně
uživatel
cb21
11.04.2008, 10:07.31

ok.. a je to taka velka zataz? Ja mam dve karty gital na cecha a na oplatku som zase registroval dve sky pre neho... nevidim v tom problem...ale samozrejme, ked to niekto chce mat na svoje meno, tak sa to da bezproblemov preregistrovat, aj ked okrem nejakej vymeny kariet v buducnosti v tom nejaky velky vyznam nevidim..ale pri vzajomnej reg. je aj to bez problemov.. v pripade vymeny kariet, keby si ju napr nechal, ak by to inak neslo tak ja mozem dat zrusit sky.. ja viem, je to krute, ale ...inak sa tomu nevyhnes.....
uživatel
jdodo
11.04.2008, 15:53.06

Ako je to s Skylink bielou ?...keď

...kamoš kúpil v bazáre prijímač aj s kartou,ale nevieme na koho je zaregistrovaná..ale pritom je funkčná...Chcel by ju prepísať na seba + doplatiť cs. programy ???
uživatel
sivko44
11.04.2008, 20:34.50

co má tat nebo git?
uživatel
cb21
11.04.2008, 21:10.44

cb21...

..ked sa pýtaš mňa,tak má kartu slovenskú bielu.
uživatel
sivko44