Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.04.2008, 13:25.26

Nová SKYLINK karta.

Po zaplatení balíka Multi mi prišla nová modrá karta.Doteraz som používal bielu kartu SlovakLInk.Ani po 48 hodinach sa mi však nová karta neaktivovala.Postupoval som presne podľa návodu.Mám Illusion m3.Poradte mi kde može byť chyba.Ďakujem.
uživatel
ROTEN242
11.04.2008, 13:45.56

RE: Nová SKYLINK karta.

Illusion m3 nie je prijimac urceny na prijem v systeme cryptoworks, ale srot s emu
uživatel
jozef333
11.04.2008, 13:50.33

to bych netvrdil celkem dobry stroj co se tyka emu slape na ne skoro vsechno co jede v emu, mne v pohode kartu na skylink nacitalo, zavolej do skylinku urcite ti reknu vice
uživatel
NORBERTOO
11.04.2008, 14:19.51

Aj mne robilo trocha problemy pri prvotnej aktivacii na 40 dni....trocha som sa hral s Multicamom, dal som tam najnovsi a nastavil som slot a nabehlo to. Inak je to celkom dobry pijimac...samozrejme, ze su aj lepsie.....
uživatel
michllll
11.04.2008, 14:32.10

pozri si verziu multicamu a pozri popripade diskusiu illusionsat na cssf.cz fore a daj vyhladavt modra skylink, urcite tam bude vela tipov ako na to

medzi aplikaciami by si mal mat multicam, tak ten by bolo fajn prehrat cez PC novsou verziou

alebo ak je to problm vezmi kartu zajdi do predajne s sat. technikou abo kukamosovi co ma original CW modul a dovoli ti ju tam dat na pol hodinku, nalad stv na Astre 23!!!! to musis nechat zapnute aj ked bude tma a cakat

tak do hodinky by malo nabehnut

takisto na m3 mozes nechat cez noc bezat stv a rano uvidis a pozri ci v aplikacii multicam nemas zapnuty bloker - to treba vypnut, takisto ak ti v informaciach o prijimaci pise ze mas Conax, to vraj tiez robi problem maze sa to nejakou kombinaciou klaves, zistis to v menu posledna polozka

a skontroluj ci ju citacka nacitala, v menu podmieneny pristup alebo kde presne to je by to malo byt, info o zapisoch na karte a ze tam vobec je

a napis este ci mas klasik soft alebo kyng
uživatel
batman
11.04.2008, 14:46.28

pre ROTEN 242

Zaiste mas z tychto odpovedi "hokej"....takze urob toto:
Stlac Menu - vyber APLIKACIE a musis tam mat MULTICAM
ak nie, je problem, treba ho tam nahrat z PC.
Ak multicam je, tak klikni nan, daj kartu do prijimaca, info o karte musi multicam zobrazit. Ak nie, otoc kartu.
Nakoniec stlac zelene tlacidlo na DO aby si zapol ECM. Bude zaskrtnute policko ECM. To je vsetko. Vela zdaru. Robit
uživatel
aklec
11.04.2008, 16:18.36

pomohlo ???
BIOS 6 je svina
uživatel
pepiino
11.04.2008, 17:28.00

100 % multicam Nmulticam 2.15, ten si naistaluj a do par sekund mas nacitane, zaskrtnute by malo byt cervene tlacitko (x)ECm.
for jozef333:) ako vacsina prijimacou ma uni citacku, a ked honevies pouzivat tak nehan, momentalne x3 cristory su velmi vydarene aj s nMulticamom ako ostatne s uni cteckou
uživatel
reavis
11.04.2008, 17:28.11

pre aklec a aj ostatnych

Illusiona mam nastaveneho presne podľa tvojho postupu,a aj tak som to mal pred tým a stale nič.Volal som aj do Skylink centra,poradili mi vypnuť prijímač zo siete,zapnúť a ak to nenabehne do piatich hodín mám vložiť kartu do iného prijímača.Multicam mám V1.05.Ďakujem všetkým za radu.
uživatel
ROTEN242
11.04.2008, 18:49.37

Má starý multicam,nech si tam dát novějí verzi
uživatel
Prosat
11.04.2008, 20:50.45

Pisem ti daj si novy multicam, mas stary -toto je novy "nMulticam 2.15 je a nemas ho nastaveneho podla postupi ;)
uživatel
reavis
11.04.2008, 22:16.13

skús vymazať sk programy a scan znova
uživatel
maxelko