Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.04.2008, 15:59.06

sagem d-box

Kamarat mi doniesol sagem d-box.Ked ho zapojim do el.siete,tak na jeho displeji v najspodnejsom riadku je napisane:KEINE SYSTEM.Prosim vas nevie niekto poradit,co sa s tym da robit?Docital som sa,ze preflashovat,nahrat ENIGMU a je z toho DREAMBOX.Skusal som nieco,ale po niekolkych marnych pokusoch som to vzdal.Mohol by mi to niekto napisat "po lopate"?Som zaciatocnik,mam openbox a ten sa mi zda,co sa tyka nahrania noveho firmware,alebo setingu uplne jednoduchy.Co to vobec znamena preflashovat?Pochopil som,ze ENIGMA je operacny system pre linuxove prijimace.Musim mat aj v PC linux,ked s tym chcem nieco urobit?Mozno su to primitivne otazky,ale bol by som rad,keby mi to niekto objasnil.DAKUJEM.
uživatel
rudog
11.04.2008, 16:45.05

RE: sagem d-box

No když ti to kamarád donesl tak čekal že něco víš a ty neznáš nic tak mu ho zas vrať.Už jsem ti jednou psal že ti to nahraju
ale to ty ne tak hledej šmudlo! :fuming:
uživatel
alda
11.04.2008, 17:18.04

Hoj, na CSSF jsme popsal detajlni navod jak na flash Dbox 2 Nokia BM 1,0. Mimochodem Sagem je sr..... tu bych nechtel ani zadramo motor to neumi, poruchovej tuner a pod. Ja doporucuju co nejrychleji se ho zbavit. Nokia je to nejlepsi co muzes od Dbox 2 mit.
uživatel
linuxik
12.04.2008, 17:29.34

Tak pekne dakujem.Vratim mu ho a bude pokoj.
uživatel
rudog