| 13.04.2008, 09:32.25 | |
dream a DOProsim o radu, mam dreambox a chci ho dat rodicum ale potreboval bych jim k tomu dat DO pouze s funkcnimi tlacitky P+ a P- aby se nedostaly do jinych menu, jsou totiz v duchodci a nevedely by si rady, Prosim mate nekdo zkusenosti jaky univerzalni do jde takhle naprogramovat? nebo jde to primo nastavit v pristroji?dreambox proto ze mam doma original kartu ve svem primaci a mam to nasdilene Dekuji moc za vase rady a preji krasny den |
![]() rqwe |
| 13.04.2008, 09:40.32 | |
nevím jak DBNevím, jak je to u dreamboxu, ale bude to podobné jako u AB IPBoxu (Enigma jako Enigma). Tam je v configu XML soubor, který je třeba upravit. Kde konkrétně je u dreamboxu a jak se jmenuje netuším....Ale upozorňuji předem, že pokud je to DB, který má univerzální DO i pro ovládání televize, tak to bude ze začátku hodně velký problém. Osobně vyzkoušeno na rodičích a jednom prarodiči. |
![]() kubisek |
| 13.04.2008, 09:44.55 | |
kubisekmohu poprosit o tvuj mail nebo skype?, muzes mi poradit konkretne, mam k tomu zatim origos ovladac a chtel jsem koupit univerzalni a na nej dat jen dve funkcni tlacitka, ale pokud to jde v nastaveni pimace tak to bude lepsi :-) |
![]() rqwe |
| 13.04.2008, 10:19.57 | |
RE: dream a DOTěžko ti můžu poradit konkrétně, když nemám dreambox. Ale u IP Boxu jsou defaultní soubory uloženy ve /share/tuxbox/enigma/resources, po upravení je třeba jej nahrát do /var/tuxbox/config/enigma/resources a nastavit v menu. |
![]() kubisek |
| 13.04.2008, 12:28.49 | |
RE: dream a DOTeda nechci se do toho motat...a nevím hlavní důvod a učel proč rodičum ,,tlačíš" DM....Ale každopádně někomu dávat DM kdo má jak je vidno problém zmáčknout tlačítko vypnutí na dálk.ovladači.Je odvaha...Ale ted vážně já ho taky natlačil kde komu v rodině :))) ze začátku dostali školení papír tužku tlačítko exit,restart atd...A dneska přepínají jak profíci :))) |
![]() pat |
| 13.04.2008, 12:58.09 | |
RE: dream a DOuniversal remote control UET-606 250 sk mam ho doma 12 v jednom |
![]() venco100 |
| 13.04.2008, 15:36.34 | |
RE: dream a DOvyndej gumovou klávesnici a pod dotykové plošky dej tenký igelit. nechej jenom na tlačítka, která hodláš použit. Blbé řešení, ale funguje. |
![]() pepiino |