| 13.04.2008, 11:37.21 | |
kupa satelitneho prijimačaProsím o pomoc.Chcel by som kúpiť nový satelitný prijímač,a chcel by som radu že ktorý je najlepší na odkodovanie a dekodovacích programov.Ak máte nejaké skúsenosti tak poraďte.mail:karolko30@gmail.com Vopred Vám ďakujem. |
![]() karolko30 |
| 13.04.2008, 12:00.06 | |
RE: kupa satelitneho prijimačadalší čo nevie hľadať |
![]() Jupi |
| 13.04.2008, 12:35.38 | |
RE: kupa satelitneho prijimačapanebože už zase |
![]() pepiino |
| 13.04.2008, 12:49.32 | |
RE: kupa satelitneho prijimačakaždý den stejná otázka-nejlepší-žádny |
![]() miro2 |
| 13.04.2008, 13:02.50 | |
RE: kupa satelitneho prijimačaZkus si přečíst článek tady na parabole - recenzi Ing.Švehlíka na nový sat přijímač Ferguson FX 76002XCR.Je za slušný peníz a má vše co by jsi asi chtěl |
![]() hobza |
| 13.04.2008, 13:17.34 | |
kupa sat prijmacaZaujimave,ze niekedy bola tema kupa noveho prijmaca dobrou temou....Dnes ked asi vsetci tuzia po nejakom naj linuxovom,HD prijmacom uz tato tema skor uraza...Asi viem preco ale radsej pomlcim.Poradit slusne inym ako,co kupit je asi uz prezitok.Zamyslite sa nad sebou snobci |
![]() lubo540 |
| 13.04.2008, 13:25.37 | |
K teme aj o 1 nizsieJa sa o sat techniku zaujimam 15 rokov, pouzivam stale Nokia 9600 DVB 2000, mam 8 ci 9 CA modulov, viac-menej nevyuzitych. V prijimaci Strong 6355 mam emu, ale kvoli D*gi pouzivam s/w, ktory nepodporuje CI rozhranie (hoci ma prijimac 2 sloty). Dalej nepodporuje nove kodovanie Premiere - nejdu Direct-y, Premiere Sport 3, atd. Ten CW prijimac s emu nie je pre mna a nemam skutocne cas 5 hodin citat. Sorry... Suhlasim s lubom540. Ak nemate poradit nic konkretne, nepiste nic. |
![]() bmilan |
| 13.04.2008, 15:28.42 | |
RE: kupa satelitneho prijimačaa proč se to má psát stále dokola ???? když pohledá najde názory na všechny možné satelity. Co člověk to jiný názor a tip přijímače doporučí. Skoro každý den se opakuje stejná otázka. A je to zbytečné, protože každý má svoje pro i proti. Je opravdu nejlepší trošku hledat a číst. Když si přečte a zhodnotí pro a proti a založí vlákno s názvem: doporučíte mi radši OPENBOX 810 a nebo IPBOX 250 ? Tak nikdo nebude nadávat, protože vidí, že se šmudla trošku věnoval problematice a neseděl jalově před monitorem a čekal cu mu vyplyvne. Je to jako s pečenými holubmi do huby. Tak se naopak neozývejte co máte tendenci zastávat lenochy a vychcánky. Šmudla je tedka smutnej a nic si nekoupí. A klidně mě nadávejte - stejně je to pravda |
![]() pepiino |
| 13.04.2008, 18:05.43 | |
PepinoAj ked su tie otazky otravne, asi sme vsetky zabudli na svoje zaciatky a kolko masiniek uz kto od vtedy vymenil. Mas pravdu Pepino, ma hladat a citat, lenze ono je to trosku ine z pohladu toho laika ked nevie co je emu, ftp, co je key a co sa s nim robi. Toto si neprecitas za hodinu ani za dve. Pokial ta to drazdi, tak nereaguj a vyber si len prispevky, ktore ta zaujmu a prinesu nieco nove tebe. |
![]() matov3 |
| 13.04.2008, 18:22.32 | |
k temeide predsa aj o to,ze nie kazdy precita vsetko...preco sa nepodelit o novinky,zaujimavost?ved co bolo pred piatimi rokmi dnes uz je fuc...kaslat na to |
![]() lubo540 |
| 13.04.2008, 19:44.42 | |
RE: kupa satelitneho prijimačaUjasni si nejdřív, co chceš přijímat a podle toho rozhodni. |
![]() Mrzout |
| 13.04.2008, 19:52.11 | |
RE: kupa satelitneho prijimačatyto otazky u kterych je email maji stejny prubeh ze se tady spousta lidi pohada a tazatel se nezapoji do diskuse a jen se bavi :8) |
![]() uai1 |
| 13.04.2008, 22:57.54 | |
kupa satelitneho prijimačaKeď už si dal túto otázku na rôzne fóra, tak si si mal najskôr dať na tých fórach vyhľadať to čo sa pýtaš a nečakať že to za teba niekto spraví. |
![]() dusanm |
| 14.04.2008, 08:21.52 | |
RE: kupa satelitneho prijimačazial ide to tu dole vodou.. tieto temy sa tu vyskytuju obden. Nikto nic necita dozadu a tak sa to tu stale opakuje.. ked som pred nejakym casom navrhol rozdelit to do sekcii, kde by stacila jedna na taketo temy, tak ste ma tu skoro ukamenovali.. tak sa potom nestazujte, ze nikto dozadu nic necita a hned sa pyta. Aj ked nie konkretne, ale uplne vseobecne.. . ok.. aj ja aj vsetci ostatni sme zacinali a chceli rady.. tiez som ich hladal aj tu a vela z Vas mi dobre poradilo... su tu skalni fandovia, ktori dobre poradia, ale ak to takto pojde dalej, tak zial aj ti skoncia.. a vykaslu sa na to.. zial cim dalej tym viac tu clovek cita odkazy, typu Jenicek.. .. proste onicom..kde su tie casy, ked tu clovek nasiel dobre rady o prijme, rady s emu.. kluce, ...a pod. tych je tu uz "proklate" malo... je to skoda.. |
![]() jdodo |