| 16.04.2008, 17:48.24 | |
podľa skutočnej udalosti....Bol raz jeden skutočne šikovný montér Digi tv ktorý predtým zametal ulice a chcel si privyrobiť.Začal teda montovať Digi tv.Prišiel jednej pani nahodí konzolu nastavuje parabolu a v tom nič.Tak vraví budeme musieť odpíliť jeden konár z orecha lebo mi zavadzia.Dobre odpílili konár, ale signál zase nič.Musíme odpíliť aj ten druhý.Ale zase nič.Tak mu odpílili celý strom/orech/ aby mu už po celodennej montáži už nič nezavadzalo ale stále nič.Tak skúmajú čo sa deje a v tom došiel na to PÁN MONTÉR že nemal KOAXIÁL V LNB !!!!!! Podotýkam že je to fakt pravda.Stalo sa to skutočne na Slovensku kde je všetko možné. Pekný deň, aspoň niečo na pobavenie. |
![]() Tami |
| 16.04.2008, 17:52.50 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....ešte že mu nezavadzala stodola... |
![]() dempsey |
| 16.04.2008, 17:53.12 | |
když se daří,tak se daří, kdyby měla paní na zahradě vysokou trávu, tak by si taky třeba posekal. Potom už se ani nedivím že někdo chce nahrát "ovulaci na odkódování družic". ;) :laughing: |
![]() poky1 |
| 16.04.2008, 17:55.29 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....Byl jednou jeden taraj . Ten se neco nataral o N3 v emu. Pak dosli drasajove a drystajove a je jich tady hodne , ktery mu to vsechno zrali. Taky to je pravda. Aj tady v Cechach je vsetko mozne. Preji hezky den a taky neco na pobaveni. |
![]() Vortimod |
| 16.04.2008, 18:02.57 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....@Tami a Vortimod: Hezký den i vám. (Mám dneska obzvláště dobrou náladu, protože konečně dorazil novej HD stroj, kterej jsem si nedávno objednal!!! A nebyl to ten dotovanej od UPC :laughing:) |
![]() moonword |
| 16.04.2008, 18:03.28 | |
Vortimodkrásny príspevok.nič mu nechýba-je cítiť zdravý nadhľad, jasno v problematike a je aj poučný.Jednoducho si prečítaj čo si napísal a pouč sa. |
![]() dempsey |
| 16.04.2008, 18:23.23 | |
Proč někdo může být v pohodě,jedno jestli Maďar, Polák, Čech či Slovák a stále stejná skupina tu dělá furt bordel? viz.Vortimod a spol.;P |
![]() poky1 |
| 16.04.2008, 18:31.55 | |
nova sekciaVznikla tu nova sekcia teda viac ich je........jednu tvoria skutocni odbornici,dalsi neskutocni taraji a potom uz len my sprostaci co sa ich panov najvyssich len pytame a oni nam odvodedia,ci nataraju...no mame to zivot |
![]() lubo540 |
| 16.04.2008, 19:07.38 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....Ale "nad konármi držia stráž" je krásná písnička, tuším "Balada o polných vtákoch",nebo tak nějak, Miro Žbirka, že ! |
![]() Tondach |
| 16.04.2008, 19:23.39 | |
@re dempseyTed jsem se od srdce zasmál.Kurna to by byla dřina stou stodolou.Zkusil jsem se vžít do jeho situace.To je teda pešek :))) |
![]() binladin2 |
| 16.04.2008, 20:23.18 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....Otázka je, kdo je horší, jestli N3pohádkáři nebo sprosťáci nebo drsní a nesmlouvaví odborníci :-))) |
![]() kacenkin |
| 16.04.2008, 22:49.53 | |
RE: podľa skutočnej udalosti....dobrý námet na "Pat a Mat"! |
![]() ejke58 |
| 17.04.2008, 13:17.34 | |
RE:Podla skutočnej události....ejke58:Jes-li to čtou i scenáristé Pat a Mat,tak určitě to natočí.Jinak to je výbornej večerníček,náš kluk ho má nejradši ze všech večerníčků. |
![]() ba193 |
| 17.04.2008, 21:12.50 | |
=Montéri= Digi.Na Slovensku je aj toto možné.Ja som ešte dávnejšie, keď Digi začínalo, navštívil v jednej dedine krčmu, že mu montovali Digi, ale že nejde nič..S úžasom som hladel, ako bolo Digi namontované.Anténa sa kývala nad strechou na tenkej tyči vo výške cca 4m-že vraj aby bol lepší signál.Koaxiál držal na konvertore asi len silou vôle, potom sám odpadol.Škoda, že som nemal so sebou foťák.A to montovali montéri Digi. |
![]() romannitra |