| 17.06.2007, 16:14.16 | |
openbox 800 2 bobky displayZdravim mopozte porosim na openboxe mi nedobehla aktualizacia prehratie noveho FW a teraz nereaguje svietia len dve bodky na displei neda sa nejako nahrat FW s ineho takeho isteho prijimaca dakujem.Jano |
![]() jano333 |
| 17.06.2007, 16:37.09 | |
RE: openbox 800 2 bobky displayMyslím si, že to pojde spraviť už len cez JTAG programátor, podobný stav sa objavil na redionoch ak sa použil novší FW ako 4.89 a dalo sa to opraviť ako som už spomenul len cez JTAG |
![]() silvercord |
| 17.06.2007, 17:53.52 | |
RE: openbox 800 2 bobky displayZdravim tak stretli ste sa s takymto niekto.Neviem ci silvercord ma upnu pravdu .Lebo FW 5,02 som nahral aj do ineho STB a v pohode slape tak asi to nema vplyv ci je novsi od 4,89 , mozno cim je to tam nahravane?Tak pomozte ak ste uz niekto nahravali s STB FW do takeho isteho openboxu jednoduch STB to STB . Neviem ci sa to da ,a ci to riesi moj problem dakujem |
![]() jano333 |
| 17.06.2007, 21:29.38 | |
RE: openbox 800 2 bobky displayPři nahrávání nového softu se mi stalo už mnoho různých situací. Vinil jsem z toho spíše OS Windows XP , než samotný Openbox. (Používám velké PC s jediným COM portem , kabel je v pořádku nastavení a postup vždy stejný.) Opravdu nemám žádnou zkušenost s redukcemi na USB....Nastala už i situace, že hned na začátku po zasunutí Openu do sítě při pokusu přehrát obvyklým způsobem SW se rozsvítily dvě tečky. Ovšem zatím ještě vždy Openbox sám zhruba do 10 sekund nabootoval, at už byla situace a reakce jakákoliv.Nejprve zkus znovu nahrát pomocí jiného PC i třeba starší verzi SW. Nezapomínej při tom na ruhou verzi updateru (1.00 a 1.01) a také na dva základní způsoby nahrání (se stisknutým nebo nestisknutým ,,modrě podsvíceným tlačítkem na přijímači před zapnutím do sítě. Takto bych ponavštěvoval několik různých PC a teprve pak bych se uchýlil k ,,poslední,, možnosti , jak psal silvercord (JTAGu). Pokud si vzpomínám na příhody zde z diskuse, tak v minulosti docházelo k velkému problému spíše po neštastné manipulaci s Pobeditem versus Openboxem, než při nahrávání SW. Jinak jsem třeba dělal u X820 z verze 4.86 rovnou na 5.02 - vše naprosto v pohodě. |
![]() mirasat |
| 17.06.2007, 23:14.45 | |
RE: openbox 800 2 bobky displayMal som podobný problém s openboxom 820.Nahral som ho znova a je to OK. |
![]() letas |