Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.05.2008, 12:02.55

nefunkcna tv

Prave mi priniesli inetbox300.Zapojil som na tv ale tv nefunguje chybna telka.Prosim vas kto je ochotny ci by mi nepomohol ako spojaznim ipbox pomocou mojho notebooka.Mam xp aj vistu a mam to prepojene sietovim kablom.Potrebujem dostat obraz z ipboxa na monitor notebooka
uživatel
deno
06.05.2008, 13:05.08

RE: nefunkcna tv

a ako vies ze je vadna telka a nie ten klon , hmm ?? co jak tam bolo geminy 4.3.x a napis adios ...
uživatel
Vlado Fogo
06.05.2008, 13:10.54

Vlado mam vadnu telku dam scart nejde obraz,dam tv in nejde obraz nefunguje aj na dalsich pristrojoch.Inetbox mam cisto novy z obchodu prave teraz rozbaleny ak vies tak mi pomoz ako to cez lan spojaznim dam ti aj skype alebo icq
uživatel
deno
06.05.2008, 13:41.19

funguje ti po zapnuti ? rozjasi sa obrazovka ?, co skusit cinch , pripadne ine zariadenie doma, DVD alebo playstation cez scart. jednoduhsie myslim je dat opravit Tv ako rozsirit notebook o TV kartu aj ked u inetboxu je moznost streamovat to cez prehliadac, ale to by si musel mat ten box uz nastaveny a nie funglovku z obchodu
uživatel
Vlado Fogo
06.05.2008, 13:57.03

Ano skusal som aj ine zariadenia jednoznacne chyba je v tv.Chcem streamovat cez prehliadac len neviem ako na to.Ako mam nastvit ten box mozem zbehnut ku kamosovi onma tv v poriadku len potrenujem vediet co presne mam nastvit v ipeboxe a notbooku
uživatel
deno
06.05.2008, 14:20.54

nainstalovat do PC VLC a v boxe nahodit do prehliadaca ipcku boxu a kliknut na VLC vpravo hore
uživatel
Vlado Fogo
06.05.2008, 14:29.43

ok diki vlado a prosim tam mohol by si mi este strucne povedat kde najdem zarucene spravny link na ALE GEMINI 4,20 a ako to nahram do inetboxu a s sofcamom.diki
uživatel
deno
06.05.2008, 15:02.55

no myslim ze pred instalaciou by si mal zacat citanim dreambooku, pripadne nejakeho FAQ pre zaciatocnikov pretoze pojmy ako emulator, script, telnet, chmod 755 a pod mozu sposobit nemale problemy
uživatel
Vlado Fogo
06.05.2008, 15:06.26

Co sundat zadní kryt TV a podívat se na pojistku,jestli není ruplá.Při zapínání dostává zabrat a je to dost častá závada.
uživatel
hobza
06.05.2008, 16:30.43

hobza mozem pozret tu poistku ale problem bude asi inde ked nam opravar vratil tv vravel ze daco vybral prepajkoval a odvtedy nam nejde teletext. :fuming:
uživatel
deno
06.05.2008, 16:45.56

@ deno

zabi opravára, zahod telku,predaj inetbox a prachy prechlastaj.

Pekný deň a nie sa trápit takto, keď nemáš nastavený box, bez telky, a bez znalostí Ti to veru asi nepôjde hned tak. Niekomu to daj nastaviť. Vlado má v tomto pravdu.
uživatel
pepiino
06.05.2008, 17:52.56

To nebyl opravář ale truhlář.Byl to podle všeho nějaký noname baslíř.Jesti Ti to dal takhle opravený ze servizu,tak to tam odvez a hoď mu to na hlavu.Připoměl jsi mi opraváře před už asi 3O lety,když jsem od něho bral opravené hodiny,tak mi v pytlíku dal tak cca 8 koleček a řekl,už Vám zvonit nebudou ale jdou - no na zabití.
uživatel
hobza