| 06.05.2008, 12:02.55 | |
nefunkcna tvPrave mi priniesli inetbox300.Zapojil som na tv ale tv nefunguje chybna telka.Prosim vas kto je ochotny ci by mi nepomohol ako spojaznim ipbox pomocou mojho notebooka.Mam xp aj vistu a mam to prepojene sietovim kablom.Potrebujem dostat obraz z ipboxa na monitor notebooka |
![]() deno |
| 06.05.2008, 13:05.08 | |
RE: nefunkcna tva ako vies ze je vadna telka a nie ten klon , hmm ?? co jak tam bolo geminy 4.3.x a napis adios ... |
![]() Vlado Fogo |
| 06.05.2008, 13:10.54 | |
RE: nefunkcna tvVlado mam vadnu telku dam scart nejde obraz,dam tv in nejde obraz nefunguje aj na dalsich pristrojoch.Inetbox mam cisto novy z obchodu prave teraz rozbaleny ak vies tak mi pomoz ako to cez lan spojaznim dam ti aj skype alebo icq |
![]() deno |
| 06.05.2008, 13:41.19 | |
RE: nefunkcna tvfunguje ti po zapnuti ? rozjasi sa obrazovka ?, co skusit cinch , pripadne ine zariadenie doma, DVD alebo playstation cez scart. jednoduhsie myslim je dat opravit Tv ako rozsirit notebook o TV kartu aj ked u inetboxu je moznost streamovat to cez prehliadac, ale to by si musel mat ten box uz nastaveny a nie funglovku z obchodu |
![]() Vlado Fogo |
| 06.05.2008, 13:57.03 | |
RE: nefunkcna tvAno skusal som aj ine zariadenia jednoznacne chyba je v tv.Chcem streamovat cez prehliadac len neviem ako na to.Ako mam nastvit ten box mozem zbehnut ku kamosovi onma tv v poriadku len potrenujem vediet co presne mam nastvit v ipeboxe a notbooku |
![]() deno |
| 06.05.2008, 14:20.54 | |
RE: nefunkcna tvnainstalovat do PC VLC a v boxe nahodit do prehliadaca ipcku boxu a kliknut na VLC vpravo hore |
![]() Vlado Fogo |
| 06.05.2008, 14:29.43 | |
RE: nefunkcna tvok diki vlado a prosim tam mohol by si mi este strucne povedat kde najdem zarucene spravny link na ALE GEMINI 4,20 a ako to nahram do inetboxu a s sofcamom.diki |
![]() deno |
| 06.05.2008, 15:02.55 | |
RE: nefunkcna tvno myslim ze pred instalaciou by si mal zacat citanim dreambooku, pripadne nejakeho FAQ pre zaciatocnikov pretoze pojmy ako emulator, script, telnet, chmod 755 a pod mozu sposobit nemale problemy |
![]() Vlado Fogo |
| 06.05.2008, 15:06.26 | |
RE: nefunkcna tvCo sundat zadní kryt TV a podívat se na pojistku,jestli není ruplá.Při zapínání dostává zabrat a je to dost častá závada. |
![]() hobza |
| 06.05.2008, 16:30.43 | |
RE: nefunkcna tvhobza mozem pozret tu poistku ale problem bude asi inde ked nam opravar vratil tv vravel ze daco vybral prepajkoval a odvtedy nam nejde teletext. :fuming: |
![]() deno |
| 06.05.2008, 16:45.56 | |
@ denozabi opravára, zahod telku,predaj inetbox a prachy prechlastaj.Pekný deň a nie sa trápit takto, keď nemáš nastavený box, bez telky, a bez znalostí Ti to veru asi nepôjde hned tak. Niekomu to daj nastaviť. Vlado má v tomto pravdu. |
![]() pepiino |
| 06.05.2008, 17:52.56 | |
RE: nefunkcna tvTo nebyl opravář ale truhlář.Byl to podle všeho nějaký noname baslíř.Jesti Ti to dal takhle opravený ze servizu,tak to tam odvez a hoď mu to na hlavu.Připoměl jsi mi opraváře před už asi 3O lety,když jsem od něho bral opravené hodiny,tak mi v pytlíku dal tak cca 8 koleček a řekl,už Vám zvonit nebudou ale jdou - no na zabití. |
![]() hobza |