| 17.06.2007, 22:42.37 | |
Update Firmware v CAM Cryptoworks PhilipsDobrý den. Jak se updatuje firmware v CAM modulu Cryptoworks od Philipsu? Případně kde stáhnout potřebné soubory? Děkuju. |
![]() Miky74 |
| 18.06.2007, 10:45.37 | |
Proč?Proc ho potrebujete upgradovat? Nefunguje spravne? Dela se to pres CAS programator...Ten je dost drahej...Je lepsi si to nechat nahrat u nekoho... |
![]() zofrej |
| 18.06.2007, 15:52.26 | |
@zofrej - hluboce se mýlíšCAS programátorem (Duolabs) žádný Eurocam modul (tedy ani CW) nenaprogramuješ. Dělá se to tradičně externím přehráním flash (nutné rozebrání modulu), novější verze CW modulů (SCM) jdou také speciálním přípravkem a k tomu určeným softem. Takže doma jen tak určitě ne.Miky74: Pokud myslíš starý typ Philips CW modulu (tzv.oldcam),ten již neakceptuje novější biosy karet (píše =Please check your card=)a s tím nic neudělaš. Ovšem pozor,tento modul ještě není na vyhození. Chodí v něm úplně nejnovější biosy karet (bios 6). Vyzkoušen nový SKY link a v testovacím čase i zapůjčená nová karta CS link (bios 6).zorbas |
![]() Zorbas |
| 18.06.2007, 19:38.04 | |
AhaTak to se omlouvám za mystifikaci...Myslel jsem, že tam jdou všechny CI moduly s přepisovatelným fw... |
![]() zofrej |
| 18.06.2007, 20:01.03 | |
RE: Update Firmware v CAM Cryptoworks PhilipsDíky za info. Myslel jsem ze mě to vyřeší problém: 2ks CAM Cryptoworks s CS link a SKY link v přijímači jen CI sloty. Při přepínání vyskakuje otravné okno, musí se tlačíkem exit zrušit po každém přepnutí. |
![]() Miky74 |
| 07.04.2008, 20:55.26 | |
RE: Update Firmware v CAM Cryptoworks Philipsno to blizko 150km heh |
![]() mbranom |