Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.05.2008, 10:01.07

Gital klame zákazníky, v Géčku je láká na Sport 5

Zdroj Digizone.cz

"Jeden z distributorů karet pro příjem placených programů ze satelitní platformy CS Link, společnost Gital, klame zákazníky, kteří si předplatí její nový balíček programů s názvem Géčko. Na zadní straně stíracího kupónu uvádí seznam kanálů, které je s touto službou možné přijímat, avšak je mezi nimi i ten, který bude společnost nabízet až od září. Tím je Sport 5, nový motoristický kanál, který vysílá na satelitu od pátku 2. května. Jak sdělil serveru DigiZone.cz jeho ředitel Jiří Hojgr, žádná další jednání se společností Gital neproběhla. Vyjádření samotného distributora se nám získat nepodařilo.

Sport 5 je dostupný v rámci promo akce v květnu nekódovaně, od června bude kryptován v systému CryptoWorks. Nabídka Géčka, která obsahuje televizní stanice CS Film (dětský i filmový blok), XXX Xtreme, Galaxie Sport a Spektrum, vyjde zájemce na 200 korun měsíčně. Konkurenční firma Trade&Technology nabízí podobný balíček MULTI se sedmi programy za 222 korun měsíčně."

Jestli je to pravda tak docela prusvich ...ale oni to asi nejak osetri :)
uživatel
Mik3cuk
09.05.2008, 10:01.51

RE: Gital klame zákazníky, v Géčku je láká na...

jeste link
http://www.Digizone.cz/aktuality/gital-klame-zakazniky-v-gecku-je-laka-na-sport-5/
uživatel
Mik3cuk
09.05.2008, 10:47.25

je tedy nemám pocit,že by mně Gital klamal.O startu stanice Sport5 v nabídce Gitalu od září, vím již několik dní....
mimo jiné,nadídka Géčka mi osobně vyhovuje/CS Film,Galaxie i Spektrum/.Jak říkám,necítím žádný podvod.
uživatel
Saxon
09.05.2008, 11:58.15

Mě sice

taky neklamou, ale balíček by mi zatím vyhovoval spíš u t-t. Galaxie stejná, místo spectra dva viasaty a místo csfilmu oba filmboxy. A cena na rok je taky 200/měsíčně. Hello
uživatel
Tomik535
09.05.2008, 12:16.02

na vysvětlenou....sport5 od června bude a to v testovacim režimu...v ostrém až od září.O viasatech Gital jedná a pokud budou v G tak opět za 200kč lomeno měsíc:-)
uživatel
cb21
09.05.2008, 13:07.08

předplacenka UPC direct....

u UPC nabízejí předlacenou kartu za 3.700 Kč na rok, kdy je dostupná celá nabídka "rodina" za 308 Kč na měsíc. Je tam mimo jiné i 7 sportovních kanálů. I když jsem zákazník Gitalu, tak nějaké Géčko se nemůže jejich současné nabídce rovnat.
uživatel
pigfucker
09.05.2008, 13:10.36

pig...může...kvalitou obrazu....a tzv."počáteční"investicí...né každý vysolí z peněženky ihned tušim 4200kč a né 3700...je to 350 měsíčně.O 308 kč nic nevím... :-/
uživatel
cb21
09.05.2008, 13:14.35

mrkni na net

www.upcdirect.cz........( 3.700 Kč na rok, to je 308,33333 Kč na měsíc )
uživatel
pigfucker
09.05.2008, 15:01.17

@cb21) teda ty už musíš být těžce zaslepen Gitalem, když argumentuješ, že Gital jedná o Viasatech a pokud se to podaří,tak to bude za 200kč měsíčně, takže vlastně už nyní je G výhodnější ... ;P
uživatel
kaspi
09.05.2008, 15:10.57

Tat má 200 000 karet v oběhu a z toho 39 000 karet má MULTI...to musí být ale výhodné že? :))) Lidi chtějí dle statistik jen samotné programy a standard.cz no ostatní kašlou... ;)
uživatel
cb21
09.05.2008, 17:09.22

@cb21

Myslím, že 200000 nedávno slavil gital, ne t-t. T-T ma za ty roky určitě víc, tipuji min. dvojnásobek. Kolik je multi nevím, ale zatím je výhodnější než G(Péčko). Gital zase boduje samostatným nebo dvojprogramem a přeji mu ať je rychle doženou. Hello
uživatel
Tomik535
09.05.2008, 17:52.30

Tomik nee já to tu i !"vidim"! takže v poho
uživatel
cb21
09.05.2008, 18:25.37

jenže

já už to znovu nemohu najít, ale nevím proč to mám takhle zafixováno, napověz kde..hello
uživatel
Tomik535
09.05.2008, 19:08.34

@cb21) Sleduji,že ty jsi mistr statistik, když tvrdíš, že lidi chtějí samostatné programy...asi právě proto nemůže DigiTV zavadit o zákazníka, že ;-).
Samozřejmě momentálně pokud je někdo ochoten platit za 1 program roční předplatné (já osobně ve svém okolí NIKOHO takového neznám - všichni buď mají jen TT/Gital a nic neplatí, nebo mají Multi či Digi TV, stejně tak neznám ve svém okolí nikoho kdo by měl UPC) tak je Gital pro něho nejvhodnější volbou, ale pokud chci min.2 programy, tak Gital si myslím, že velmi velmi se svou nabídkou pokulhává za ostatní konkurencí (DigiTV, UPC, multiTT, o2tv...) a to především nabídkou programů ... toť je podle mě objektivní fakt...
...ale věřím, že Gital si je toho mooooc dobře vědom a Géčko je takový malý krůček, aby s tím konečně (pro zákazníka) začal něco dělat...
uživatel
kaspi