Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.05.2008, 13:45.10

HBO v Digi TV

Nezhoršil sa Vám obraz na HBO 1 ?Od včera sa kockuje jedna radosť!
uživatel
hallmark
09.05.2008, 13:48.47

RE: HBO v Digi TV

jo kostičky jedna báseň, ale signál vypadá dobře. Takže klasika, zase program s nízkým dat.tokem
uživatel
Rambo
09.05.2008, 14:09.56

Doporučujem prejsť na UPC Direct, tam je obraz kvalitatívne na vyššej úrovni. Ak sa teraz pytaš: Naozaj to bude velký rozdiel? bude!
uživatel
vortimond
09.05.2008, 14:16.49

hbo na UPC

Mno to teda nevim nevim jestli je HBO na UPC tak kvalitní co se týče datového toku.Možná že nekostkuje jako na Digi ale nemá k tomu daleko..... :)))
uživatel
Enriko
09.05.2008, 14:21.28

netaraj prosim ta lebo ti obzeriem semenovody... :laughing:
uživatel
vortimond
09.05.2008, 14:24.30

jo, jo. Velký rozdíl to bude , hlavně co se týče peněz že? Větší zloděje jsem ještě neviděl. A hlavně teď co mají další společnost, tak si panáčkové mění programy dle libosti. A stěžovat si můžeš tak maximálně na lampárně.
uživatel
Rambo
09.05.2008, 14:31.16

vortimond

ty už nemáš asi ani tie tvoje semenovody, keď trepeš také blbosti...
UPC je neporovnateľne obrazovo a zvukovo horšie , ako Digi TV, aj keď rumuni to nie je žiadna sláva...
uživatel
jarino1978
09.05.2008, 14:43.57

To nieje pravda! Ak mas v dome kradnutu vec, pozdáva sa ti alebo je zbytočná? ... ale potom už nie.
uživatel
vortimond
09.05.2008, 14:51.34

já nemám semenovody, zato ty je máš v hlavě co? a jak tak koukám už hoooodně dlouho a poněkud se ti tam už rozkládají viď. podívej se na cenu sat. karty a šoupej nohama. pak si můžem popovídat. vem si cenu příjmu Digi a tu samou nabídku v sat.kartě od UPC. Ani jednoho se nechci zastávat ale pokud bych měl mít jednoho doma tak si raději vyberu Digi.
uživatel
Rambo
09.05.2008, 14:56.12

Moji rodičia majú UPC direct a ja Digi (mám aj Skylink a Gital)a keďže bývame v jednom dome, tak mám možnosť porovnať kvalitu. Podľa môjho názoru vyššia cena UPC nezodpovedá vyššej kvalite oproti Digi. Moji rodičia majú UPC iba kvôli tomu, lebo im vždy ponúknu nižšiu cenu keď sa rozhodnú službu zrušiť. Inak naozaj nechápem prečo UPC už konečne nezníži ceny ako napr. v Maďarsku.
uživatel
silverosbd
09.05.2008, 14:59.31

ten Direct bol naozaj drahý... no jeho cena je teraz nižšia než objektívna hodnota
uživatel
vortimond
09.05.2008, 15:42.57

ešte by som vzpomenul jednu dôležitú vec...
- všetky české a maďarské programy (tieto aj skutočne je možné prijímať, ale len ak si kúpite svoj vlastný prijímač)
- MTV programy + NASN v základnej ponuke (vysoké rozlíšenie a kvalita obrazu)
- seriózne pristupovanie k technickým záležitostiam, minimálne výpadky
- moderné a efektívne fungujúce klientské centrum
- žiadne problémy pri platení služieb
uživatel
vortimond
09.05.2008, 16:09.02

Až v Digi dočítajú návod od uplinku, tiež už nebudú výpadky. :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
silverosbd
09.05.2008, 16:18.08

RE:RE:RE:

ak nie ste spokojny zo sluzbou UPC/Digi TV, jednoducha moznost, vypovedajte sluzbu. Neviem preco stale ma niekto potrebu nadavat na jednu alebo druhu sluzbu, kazdy sa rozhoduje podla svojho najlepsieho svedomia a vedomia, nikto vas ani do jednej sluzby nenuti, ak nie ste spokojny, tak vypovedajte sluzbu, respektive neobnovte zmluvu. Tieto vase negativne prispevky, nemaju uz nic spolocne s pripadnou kritikou na jedneho alebo druheho poskytovatela.
uživatel
alfasex
09.05.2008, 16:35.59

O niečom sa na takomto fóre musíme baviť. Je to stále lepšie ako Digi KO OK.
uživatel
silverosbd
09.05.2008, 17:58.25

RE:RE:RE:

ano, bavit sa o prinose jednej sluzby vs druhej urcite ano, ale vyplakavat nad tym ze obraz je nepozeratelny na LCD, kvalita datoveho toku je zla a podobne excesy, mi pride ako zcestne v tomto smere!
Kazdy podpisuje sluzbu dobrovolne, vo vacsine miest kde sa podpisuje sluzba, zakaznik danu sluzbu ma moznost vidiet na TV, a ak by aj tak nebol spokojny ma moznost vypovedat sluzby resp. nepredlzit zmluvu.
Ak tu niekto vyplakava ze na jeho 50000 LCD je UPC/Digi nepozeratelne, tak potom dotycny je asi nepricetny, pretoze fullHD ani jedna sluzba neposkytuje, a tym padom ani negarantuje!
A pripadny datovy tok, viz co sa tyka zmluvy, ak niekto nie je spokojny, vie co ma robit. Kazdy si za svoje kroky zodpoveda sam, cize vyjadrovanie "detinskych" nazorov na jednu alebo druhu sluzbu urcite nepatri na fora typu paraboly.
uživatel
alfasex
09.05.2008, 18:24.53

alfasex

veď práve to, ja sa Digi platím, ale je to hlavne kvôli dcére ( detské kanály napr. minimax ). ja pozerám 90 % všetko HD, takže SD ma nejako nevzrušuje...
Ale vortimond nech si zloží dole tie ružové okuliare, rovnaký bordel má aj Digi aj upc ( vlastná skúsenosť )a už si videl HD od UPC cez sat ????
uživatel
jarino1978
09.05.2008, 18:36.14

jarino1978

fullHD tv sa rozmohly, otazne je, ci su ludia ochotny platit za HD kanaly... nech nikto necaka ze HD bude gratis:) zatial je pre cz/sk trh HD hudba buducnosti, by bolo fajn keby sa napriklad spristupni statistika filmboxuHD, kolko abonentov je oproti klasickemu filmoboxu
uživatel
alfasex
09.05.2008, 19:00.27

žiaľ neprítomnosť kvalitnej služby na trhu núti zákazníka zvyknutého na mnoho kanálovú ponuku podpísať zmluvu aj pri vedomí nižšej kvalitatívnej úrovne služby. Pestrá ponuka a znižovanie cien veľkých LCD a PDP zobrazovačov prináša priestor pre kvalitnejšie služby z vysokým rozlíšením, pretože zákazníci hľadiac na svoje veľké uhlopriečky začínajú pociťovať nedostatky terajšieho spôsobu vysielania. Žiaľ ako Slovensko tak Česká Republika reaguje na fenomén HDTV veľmi neisto a aj veľký televízny hráči možno z ekonomických dôvodov vyčkávajú so sprístupnením takéhoto vysielania do poslednej minúty.Samozrejme existujú IPTV služby, ktoré už HDTV poskytujú, no sú dostupné len vo väčších mestách. Paradoxom je, že nás v tomto smere začínajú predbiehať ekonomicky slabšie štáty. Takže zákazníkovi ostáva len vyplakávať sa na takomto fóre alebo bombardovať poskytovateľa služby, ktorý sa možno kedy niekedy rozhýbe. Veľa ľudí, ktorý chodia na tieto stránky prešlo na Digitál už skoro pred desiatimi rokmi a prvotné nadšenie z krásneho Digitálneho obrazu bez rybičiek už dávno pominulo. Naozaj by to už chcelo HD. Lebo terajšej kvalite nedokáže pomôcť ani upscaling ani nič iného.
uživatel
silverosbd
09.05.2008, 19:01.07

rumunom zo zasady nedoverujem pretoze su (technicky vzate) na nizsom stupni vyvoja ako my tuna v centre Europy. Tieto "procesory" nemaju taky vykon ako tie klasicke stredoeuropske, hadam si rozumieme ako to myslim. ;)
uživatel
vortimond
09.05.2008, 21:18.15

vortimond

pane bože ty si ale idiot...
len škoda, že nás aj tý rumuni predbehli v HDTV...nech robím, čo robím, ale akosi ti nerozumiem, asi ale nevieš ani to, o čom vlastne píšeš...
vieš, kto je vlastne Digi tv ????ibaže Digi má trošku viacej rozumu a používa 720x576, tam ešte upc ani nedošlo v roku 2008 ??? skôr sa dočkám od upc aspoň stereo zvuk, nie to ešte 2 roky sľubované HDTV....nahraj si na dvd rekordér napr. ct1 upc/Digi a hneď poznáš výsledok...na 120 cm full hd je v pohode Digi sledovateľné z 3m, ale upc pri rovnakej vzdialenosti = VHS
uživatel
jarino1978
09.05.2008, 21:19.54

vortimond

ten tvoj procesor sa myslím asi prehrial Rv
uživatel
jarino1978
10.05.2008, 11:16.57

many and many

chalani prečo sa vadite ?, keby niet Digi tak UPC nejde dolú s cenú. Že v oboch je bordell = ano je, že je to všetko iba o peniazoch ? ano je to o prachoch, keď si ludia prestanú objednávať, tak sa zlepšia podmienky, ale teraz ked je zákazníkov veľa tak sa ryžuje. Nezabudnite kolko stojí prevádzka na ASTRE 19.2E a koľko na Intelsate 1W !!! Potom aj cena služby. Je adekvátna, čas ukáže !! kto ako dopadne.
uživatel
pepiino