Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.05.2008, 16:58.04

Dreambox a externý hardisk

Ahojte neskúšal niekto pripojiť ext.HD do dreama cez usb ?Ide mi oto mam nasťahované filmi ,nechcem to napalovať iba pozrieť ale neviem či dreamu neublížim .
uživatel
krasavec
23.05.2008, 17:12.07

RE: Dreambox a externý hardisk

Je tam standardne USB, nemoze byt problem ...
uživatel
JanoHels
23.05.2008, 17:37.38

skúšal si niečo podobného malo bi to ísť zabudol som nap. že sa jedná o Dreambox7000S a image je od SF teamu.
uživatel
krasavec
23.05.2008, 18:02.16

Neskusal, mam to vyriesene inak (HDD s filmami mam v jednom kompe a filmy prehravam cez siet s VLC playerom).
Ale nemoze to byt problem. Ak by to mal byt problem, tak zalezi potom od konkretneho externeho HDD. Ide o to, nakolko prudovo zatazi USB na Dreamboxe. Ale kedze tieto veci su viacmenej standardne, nepredpokladam problem.
Ja som maval zastrceny v dreame USB kluc, v pohode vsetko s nim fungovalo. V principe je myslim jedno, ci tam je USB kluc alebo ext. HDD ...
Myslim, ze je to lepsie riesenie ako mat HDD priamo v dreame. Aspion na mojom 7025 by to bolo vyhodnejsie kvoli teplotnym pomerom.
uživatel
JanoHels
23.05.2008, 18:05.43

Dík za odpoved idem skúšať dám vediet.
uživatel
krasavec
23.05.2008, 18:33.22

Takže Dreambox ho vôbec nevidí ani po pripojení cez total comander skúšal som ho aj naformátovať ako usb.Nevieš treba niečo vpýsať do adresarov?
uživatel
krasavec
23.05.2008, 22:51.41

:)teba by tvoja ucitelka slovenciny vytahala za usi!
uživatel
ludo