Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.06.2007, 10:28.00

server sharing UPC

jsem začátečník jde to nějak ? sharing přes server?
díky všem za odpověĎ
uživatel
twister111
19.06.2007, 10:36.03

RE: server sharing UPC

zkus zavolat na 222 980 980, tam ti urcite poradi. Pripadne 974 834 505

(priste nez napises nejakou kravinu, zkus se nejdriv trochu zamyslet. To jedno je cislo na UPC to druhe na kriminalku.)
uživatel
Lucifer
19.06.2007, 10:58.43

1. Jde to. Proč by nešlo? Jde to víceméně pro všechny karty.
2. Sdílet s cizími lidmi je veliké riziko, neboť je to činnost nelegální a někdo to může bonznout a pak je lehké to prokázat (narozdíl od domácí emulace, která je z hlediska nelegálnosti stejná, ovšem velmi těžko prokazatelná). Takže to má smysl jedině udělat si sám.
3. Sdílení je několik typů, do jednoduchých přes sériový port (illusion, openbox atp.) většinou limitovaný na dva uživatele a vzdálenost řádu desítek metrů max, přes sdílení spliterem, nebo wifi spliterem, limitované na několik uživatelů, fyzicky dost blízkých (desítky až stovky metrů), až ke sdílení přes TCPIP - internet, kde jsou limity hodně vysoké jak pro vzdálenost (víceméně žádné, snad jenom odezva pod 500 ms), tak pro počty (závisí na kartě od desítek do stovek, ale protože jsou různé techniky spiderů a sítí sítí, nedá se limit tak jednoduše určit).
uživatel
Antonín
19.06.2007, 11:01.48

Jde to. Musíš znát adresu share-serveru a tuto adresu zadej do klienta svého satelitního přijímače (nenapsals ani jaký máš přijímač).

To že jsi začátečník tě neomlouvá.
I začátečník umí číst a musí se něco naučit SÁM!

Když máš hlad tak taky jenom řekneš "já mám hlad" a všichni okolo tebe začnou poskakovat a chstat ti dobroty?
uživatel
colombo