Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.06.2007, 13:28.28

přenos záznamu z HD DVD rekorderu do PC

jakým způsobem (kabelem) jde udělat přenos z DVD rekordéru s HD Panasonic do Notebooku? Díky
uživatel
Skye17
19.06.2007, 13:30.13

RE: přenos záznamu z HD DVD rekorderu do PC

Tos nemohl napsat níž Skype?
uživatel
sawe
19.06.2007, 13:45.29

sorry

nevyužívám :-(
uživatel
Skye17
19.06.2007, 14:04.22

vpohodě

chápu
uživatel
sawe
19.06.2007, 14:05.27

no to není moc pomoc :-)
uživatel
Skye17
19.06.2007, 14:43.10

Vlastním hd panasonic a alespoň ten můj nemá žádný výstup do pc. Kamarád má kiss a ten má výstup přes síťový kabel. To je malá nevýhoda u panasonicu, takže jen přes vypalovačku ... Přístroj mám asi 3 měsíce, třeba už jsou v obchodech jiné nové modely, které to dokáží.
uživatel
flanger
19.06.2007, 14:43.46

Transfer dat

je teoreticky možný po jakémkoliv rozhraní, problém bude spíš s programem který to bude zvládat. Jelikož jde o prostý přenos dat, tak to samozřejmě může jít od 232 přes USB, LAN, FiWi, WiFi, Blueooth až po cokoliv dalšího. Ta 232 je samozřejmě totální nesmysl, na něco takového je příliš pomalá. Tady by přicházelo v úvahu buď USB2, FiWi nebo LAN. Problém bude ovšem ve vhodném SW, který takovou věc zvládne. S tím ti ale neporadím.
uživatel
Enik
19.06.2007, 14:48.19

tak koukám, že to zas tak jednoduché jak jsem si představoval nebude :-( každopádně za názory, rady děkuji
uživatel
Skye17
19.06.2007, 15:21.19

Možná, že konstruktéři si kladou otázku, na co by kdo do PC chtěl nasouvat analogově nagrabovaná data...a proto to prostě neudělali.
uživatel
Antonín
20.06.2007, 02:36.37

antonín

Nechápu co máš pořád proti recorderům,je to náhrada za video,nikdo od toho nečeká kvalitu DVD,jen chce mít záznam Pal na dvd za 10 Kč,proč ne.Proč si asi lidé nahrávají z kazetových magnetofonů CD přes počítač.Nikdo nedoufá,že bude mít cédéčko jako originál,každý ví ,že bude mít záznam na CD v kvalitě kazety a bude tam mít to co ještě nevyšlo a nebo záznam hlasu svých dětí,to nikde nekoupí.Přeji hezkou noc.
uživatel
pierrepetr
20.06.2007, 09:17.49

Mám proti tomu zhruba totéž co proti všem jiným podvůdkům s názvy, třeba proti Skystar 1 CI, která není žádný Skystar 1, ale úplně jiná karta. Podvodný název mají i tvz. DVD rekordéry. Protože vytváří nepravdivou iluzi o tom, co je jakoby výsledkem jejich činnosti - digitální nahrávka na DVD srovnatelná kvalitou s opravdovým DVD. Není. Vznikne nekvalitní analogový šumák, nesrovnatelný s digitálním originálem. (Všimněte si, že i tady na jakoby expertním fóru se vždycky najde někdo, kdo bude tvrdit, že nepozná rozdíl mezi DVD z analogového DVD rekordéru a digitální nahrávkou.)
Nic více nic méně proti DVD rekordérům nemám. Ale tohle je docela vážná výhrada. Blbnou lidem hlavu.
uživatel
Antonín
20.06.2007, 10:45.05

Jejda, ale mě šlo opravdu o to, jak přenést záznam z HD do PC. Kvalitu neřeším :-) Je to stejné, jako bych nahrával na VHS a pro mé potřeby dostačující. Každopádně díky
uživatel
Skye17
20.06.2007, 16:10.19

antonín

Tak to čteš stejně jako já Skye17 udělal tečku
uživatel
pierrepetr