| 02.06.2008, 18:29.59 | |
Kde jde koukat na Štěpánka?Kde jde koukat na Štěpánka? |
![]() 1801 |
| 02.06.2008, 18:50.07 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?Jak básnící přicházejí o iluzeJak svět přichází o básníky Jak básníkum chtuná život ....... Hlavní role Pavel kKříž alias ŠTĚPÁNEK.... DVD běžně v prodeji. Takže tak leze koukat nba ŠTĚPÁNKA :))) :))) |
![]() pat |
| 02.06.2008, 21:25.00 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?Já myslel že je to tu seriózní diskuze, a ono je to smetiště skorovtipálků.Hele, Paříž teď běží na 28.2E 12441/V/27500, kanál se jmenuje STREAM-1, a většinou koukám tam. Radek bohužel prohrál, ale to už asi víš. |
![]() commar |
| 02.06.2008, 21:36.04 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?no když už jsme u toho smetiště.. a seriozní diskuze.Tak by měli být i seriozní dotazy.Ono vletět sem a jenom z ničeho nic zabučet ,,kde jde koukat na štěpánka" je dost málo... tak jak se zeptal tak jsme odpověděl Štěpánků jsou tisíce... Tak to jen k tomu smetišti.. |
![]() pat |
| 02.06.2008, 21:50.06 | |
stepanekraegoval bych jako pat,je dobrej R^ |
![]() aibp |
| 02.06.2008, 21:56.11 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?Nevím, ale mě to připadlo dost seriózní a vzhledem ke svému věku si troufám říct že o tom asi něco už vím.Každý kdo má satelit kvůli sportu a ne kvůli Blue Movie, tomu dotazu porozuměl. Kdo sleduje jiné stanice, ví kdo je Jenna Jameson. Pokud nemám co k tématu, mlčím. Dotyčný registrovaný uživatel "1801" jistě nehledá prastarou odrhovačku s Pavlem Křížem, tu už viděl několikrát na našich televizích. Ale jinak PATe nic ve zlim, máš na to nárok, jen se mi to moc nelíbí. Tak se na mě nezlob. :) |
![]() commar |
| 02.06.2008, 22:03.00 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?Tak já sport vůbec nemusím,radši bych ty básníky,každý jsme jiný,nemůžeš si myslet ,že to co se líbí tobě, se musí nutně líbit všem. |
![]() pierrepetr |
| 02.06.2008, 22:07.05 | |
TO:pierrepetrAno, máš pravdu, každý je jiný, ale když budeš hledat Pavla Kříže alias Štěpánka, potěší tě odpověď že potí triko na antuce v Paříži?Budeš myslet na to jak je autor odpovědi vtipnej, nebo na to co je to za exota? |
![]() commar |
| 02.06.2008, 22:08.21 | |
commara kto je Štěpánek...?Športový redaktor?A kto je Jenna Jameson?Televízna hlasateľka?Nepoznam... :O |
![]() notna |
| 02.06.2008, 22:11.40 | |
@commarJá se nezlobím.A Samozřejmě jsem pochopil že jde o tenis.Ale tazatel se ptal jak 17 floutek kámošu jetli mají cigáro nebo ne...Bez pozdravu poděkování to zase vadí mě.To by se to mohlo začít diskutovat zpusobem: "Kde Hot Bird najít" "scháním LNB rychle" "Rychle dejte klíč" atd... Ale jinač už to nebudem rozebírat hlavně zdravíčko :) |
![]() pat |
| 02.06.2008, 22:16.55 | |
notnaA kdo je Pavel Kříž víš? Nebo si to taky musíš vygooglit?Sorry 1801-ko, budeš koukat na Borůvku a Nádeníčka. Ale já se fakt snažil... :( Můžete to zamknout... |
![]() commar |
| 02.06.2008, 22:28.05 | |
TO:patChápu tě, mě ty dotazy taky se..., ale nezmění se to pokud se bude odpovídat takhle.Dříve to tu bylo samí D+, dejte key,běží vám... atd. Byly doby, kdy jsem sem raději nelezl jak mě to štvalo. Jednou jsem tu dal dotaz na drobnost ohledně nastavení motoru. Odpovědi byly od "to nezvládneš, ser na to" až po "když jsi (nevhodné slovo), tak to nedělej". Seriózní odpověď přišla až druhý den, ale to už jsem to měl dávno nastavené. Takže jako diskuze o problému je to tu na prd. Dobrou... |
![]() commar |
| 03.06.2008, 07:04.53 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?1801 se zeptal zvěrsky... také nemám rád tento způsob komunikace :ogre:A co se týká úrovni odpovědí na Parabole... já se tu vždy informací dobral... někdy to sice trvalo, někdy jsem musel hledat, ale rozhodně si nestěžuji. |
![]() kacenkin |
| 03.06.2008, 14:37.14 | |
RE: Kde jde koukat na Štěpánka?Na Eurosportu HD to bylo aspoň hezké koukání... |
![]() Antonín |