| 03.06.2008, 18:47.56 | |
satelitné zariadenieprosil by som ake satelitne zariadenie mam zakúpiť,som úplný laik,zariadenie na 2 televízory a asi na 2 karty a 2 družice.Nerád by som zariadenie po roku menil,že je zastaralé a ani peňazí nemám nazvyš.Musím mať ku každému televízoru primač,ak chcem na každom pozerať iný program?.Mám starší rodinný dom ,nie je možné to voláko poprepájať,aby stačil len jeden prijmač,alebo je to úplne blbá otázka.Za rady vopred ďakujem |
![]() peterh |
| 03.06.2008, 19:04.25 | |
RE: satelitné zariadenieJeden přijímač nestačí musíš mít dva přijímače. Dále Twin konvertor (popřípadě dva, pokud chceš přijímat dvě družice), parabolu - nejlépe průměr 80, 4x F konektor (na dvě družice - 12 F konektorů a 2x Diseqc přepínač) a 2x kartu pro legální příjem.Podívej se na internetu. Prodávají komplety se dvěma přijímači a s kartami. |
![]() wossa |
| 03.06.2008, 19:10.22 | |
Karta se dásdílet mezi 2 přijimači!!! |
![]() spyko |
| 03.06.2008, 19:20.00 | |
RE:satelitné zariadenietak tak.pokud si vybereš třeba 2 přijímače Openbox tak ti stačí jen jedna karta,jinak vše jak píše wossa.otázka je jestli to i přes absenci jedné karty vyjde levněji než při nákupu celého kompletu pro 2 účastníky u renomované firmy /ne z letáku!!/.Zkus vyhledávač a uvidíš. |
![]() BIDLO |