Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.06.2008, 19:14.12

Konvertot QUTRO

Dobrý den, věřím, že mi poradíte. Mám tento konvertot, jsou na něm 4 výstupy L/H, H/H, L/V, H/V. je mi jasné, že 1. hodnota je pásmo Low a High a 2. honota je polarizace. konvertor bude určen pro IP streamy. Spíš bych potřeboval poradit s tím, že parabolu 140cm budu směrovat na ASTRU 23,5 na paket CZ LINK. Budu to dosměrovávat pomocí přijímače HUMAX 5500. A nyní jde o to, co mám dát do menu přijímače u konvertoru, nyní tam mám univerzál. Ukáže mi to signál a bude mi to fungovat, když např. výstup z konvertoru H/H připojím do přijímače na nastavím frekvenci 11992? Díky moc.
2. otázka, zda to bude fungovat u 2 IP STREAMU, které propojím mezi sebou F-kablíkem. Jeden bude naladěn na 11992 a druhý na 11875 oba jsou na H-polarizace. Díky moc. Marcel
uživatel
Marcel,
03.06.2008, 19:23.37

Marceli, Marceli,

proč to komplikuješ? Ten konvertor je určen pro spojení s multipřepínačem pro domovní rozvody s více účastníky. Pokud potřebuješ čtyři výstupy, použij konvertor QUAD, nikoli Quatro. Nastavení přijímače pak zůstane na universal.
uživatel
Hujer
03.06.2008, 19:53.49

RE:Konvertot Qutro

Přesně tak.A navíc-140 cm parabolu na Astru 3? Na co takovou obludu.
uživatel
BIDLO
03.06.2008, 20:02.50

TO HUJER

Nekomplikuji, znovu opakuji, je to kvůli IP STREAMů, ty bohužel neumí rozlišit polarizaci, proto Qutro. Ten Humax tam bude jen kvůli naladění a přesné nastavení ASTRY 23,5. Větší parabola je tam kvůli bezchybnému /mimo husté oblačnosti jako v ned. na K.H./ příjmu.
uživatel
Marcel,
03.06.2008, 21:22.32

Re:Konvertot QUTRO

Mělo by ti to jet, v menu bych nastavil univerzál, ale proč ta komplikace s quatro jsem nepochopil. :bigeyes:
uživatel
Tomik535