| 03.06.2008, 20:46.58 | |
@redakce (včerejší téma o GITALU)Proč byla celá diskuze smazána? Proč je nick moonword na blacklistu? Děkuji. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 20:48.52 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)no jo, vítám Tě zpět ;) |
![]() poky1 |
| 03.06.2008, 20:52.05 | |
@blasphemyŽádnou diskusi o Gitalu jsme nesmazali.Moonword je na blacklistu z toho důvodu, že zde včera uvedl přístupové údaje ke svému kontu na parabola.cz. Aby se předešlo zneužití, byl nick tímto způsobem zablokován. Pokud bude mít uživatel moonword zájem, nick z blacklistu odstraníme a změníme mu i heslo (pokud bude zájem). Nicméně byla z blacklistu odstraněna řada nicků (okolo 30) včetně původních blokovaných nicků vortimond2, Padre Pio, které také využíval moonword. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 20:53.35 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)čauky moonworde :))) ...vždyt si říkal,že sem nemusíš:-)...si si zvykl vid...že ti je to trochu líto,že si zlobil :))) :))) :))) ,ale pravda,nechci se ho extra zastávat,ale já bych to zvážil...snažil se vždy pomoci a to ,že někdy někdo plácne blbost?...to jsme tušim plácli Všichni...i ti nejzkušenější....to je v pohodě.... ;) |
![]() cb21 |
| 03.06.2008, 20:57.01 | |
@redakcion...pravda...ted se ukáže,jestli mu to ujelo( ad.: já tu být nemusím...atd)nebo jestli to myslel vážně :))) :))) |
![]() cb21 |
| 03.06.2008, 21:00.10 | |
@cb21Nick byl zablokován skutečně jen z bezpečnostních důvodů. Chvílema mám pocit, že heslo hodí na web a zkouší pozornost admina... |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 21:01.48 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)já sem si přišel pro vysvětlení. a jistě mi to mrzelo. protože nick redakce považuju za férového člověka s kterým se dá rozumně mluvit. ne tak toho likvidátora utrženýho ze řetězu co tady řádí pod nickem 007. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 21:06.15 | |
@blasphemyPokud jste tedy moonword, jak jsem již uvedl, můžeme se dohodnout na změně hesla a odstranění z blacklistu. Nabídka stále platí.Bohužel, včera se po zveřejnění hesla někdo na ten nick neoprávněně přihlásil. Dnes to bylo zjištěno a proto byl blacklist patřičně upraven. Předtím jste pravděpodobně myslel diskusní vlákno o Z1, které se nakonec dostalo do osobních útoků a raději bylo odstraněno. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 21:07.09 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)zatím tedy na to co mě zajímá nejvíc (proč bylo smazaný celý to téma) sem žádnou odpověď nedostal. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 21:08.53 | |
@blasphemyOdpověď viz. 03.06.2008, 21:06.15 |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 21:17.56 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)to vlákno se vůbec nedostalo do osobních útoků. byly tam na konci dva příspěvky. 007 napsal něco v tom smyslu že redakce se nikoho oblbnout nesnaží a jestli se některý články tady na parabole mně osobně nelíbí tak že sem nemusím chodit. já sem na to reagoval tím že sem napsal jako proč ne a taky to heslo, který hned po minutě někdo z toho příspěvku vymazal. pak to vlákno někdo zamknul a po nějaký době celý smazal. proč? |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 21:21.36 | |
@blasphemyZdravím, celý postup - smazání hesla, zamknutí tématu a následné ostranění jsem provedl já. Těžko říct, zda to bylo to správné rozhodnutí, šlo prostě o momentální rozhodnutí.Jinak se nelze zavděčit všem. Připomínky jsou ale vítány. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 21:35.48 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)ok. díky. to mi stačí. a omlouvám se za trochu asi pro někoho chaotickej thread. ale nás milí rodičové doma vychovali k tomu, že si nemáme nechat nic líbit a vždycky se ozvat. tak proto. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 21:39.26 | |
@blasphemyOK, v pohodě. Příjemný večer. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 22:01.51 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)ještě jedna věc. když byl (už je to dávno) zablokován původní nick vortimond tak tam byl taky blok přímo na IP. a tím došlo k vyřazení (veškerýho) přihlašování ze všech asi dvaceti počítačů v místní knihovně (v Kladně) kam chodí denně spousta lidí zdarma na internet. když jsem tam naposled byl tak ten blok pořád trval. tak si to kdyžtak opravte. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 22:07.37 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)@moonword: ale ja rozhodne nejsem zas takovy likvidator, jak si ty myslis. Proti tobe ani nikomu jinemu nic nemam. Vim, ze sem pises docela casto a spousta lidem si poradil. Ja jen nemam moc rad takove ruzne rypani, nicim nepodlozene a pak reaguji ne prilis diplomaticky. Takze vitej zpet !R^ R^ R^ |
![]() 007 |
| 03.06.2008, 22:10.22 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)@moonword: napis prosim na redakcni email o jakou skupinu IP se jedna |
![]() 007 |
| 03.06.2008, 22:15.45 | |
4moonwordKdysi jsem hodně jel na depešáky :8) Blasphemous rumours!!! R^ |
![]() Tomik535 |
| 03.06.2008, 22:17.49 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)až tam příště budu tak se podívám. ok. taky přeju pěkný večer. |
![]() blasphemy |
| 03.06.2008, 22:50.36 | |
@blasphemyTo, co bylo zablokováno před mnoha měsíci (roky) už dnes nemusí vůbec platit. Pokud bude přístup do diskuse z Vašeho místa připojení odepřen, dejte vědět. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 22:51.39 | |
@Tomik535A co takhle Everything Counts nebo People Are People? :)) |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 22:57.54 | |
@redakceNa tomhle "ujíždím" do dnes :)) |
![]() petr47 |
| 03.06.2008, 22:59.19 | |
@petr47Je to klasika. Dodnes se to stále hraje. |
![]() redakce |
| 03.06.2008, 23:22.46 | |
re:DMJo, jo, už se m tomu ani nechce věřit. Ještě dnes bych dokázal všechna alba do violatoru vyjmenovat. To byl pro mne vrchol, pak už to šlo pomalu do kopru.. :))) Eveeything counts snad jejich první hit 1981 a people are people, klasika 86, 87? My jsme nejvíc pařili na personal jesus, enjoy the silence, policy of truth, question of time, never let me down again..osobně si pořád rád poslechnu world in my eyes R^Ach jo, život tak letí a první meloun pořád v nedohlednu :crying: |
![]() Tomik535 |
| 03.06.2008, 23:29.32 | |
@ blasphemyako autor onoho vlákna som sa samozrejme pýtal na to isté. Rozhodol som sa však ísť "mimo éter". Odpoveď som dostal.Škoda, že sa tu teraz objavujú vyjadrenia typu či vymazanie bolo správne rozhodnutie alebo, že radšej bolo odstránené... Myslím, že aj v Čechách máte niečo na spôsob dvakrát meraj, raz rež. Možno by bolo dobré sa ho držať v budúcnosti. |
![]() anonym2 |
| 04.06.2008, 00:17.07 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)tak já mám zkušenosti z dřívějšího fóra "a co bůh" na lidé.cznikdy na to nezapomenu. to bylo něco prostě "neopakovatelnýho":laughing: a absolutně návykovýho. až to pak převzal ten křesťan s nekonečným nickem a udělal z toho moderovaný fórum a všechny nás vykvartýroval. pak tam byl sice klídek a všichni si rozuměli ale něco tomu chybělo. sme se tam sešli takový legendy ne. já, bolman, farář koloděj a spousta dalších lidí který už si ani nepamatuju. a napadali nás naprostý šílenosti. nový zákon na pokračování v moderním převyprávění otce koloděje, to byla naprosto geniální záležitost :laughing: |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 00:43.09 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)prostě správce by měl číst celý to fórum a měl by rozpoznat těch pár lidí který to vždycky táhnou a držet si je tam aby mu neutekli. jedno jestli s nima v těch chvílích kdy si nedělaj srandu souhlasí nebo ne. to je základ. |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 06:14.33 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)takovým pěkným příkladem k dokonalosti dotaženého příspěvku budiž legendární úvaha velkého koloděje o účelu a smyslu posvátného kadidla a jeho využití mezi zasvěcenci do tajuplných a pro obyčejné smrtelníky nepochopitelných mystérií božích.Úvaha o posvátném Kadidlu Každý z nás má Božský dar a tím je vylučování mazlavého Kadidla, které je pro nezasvěcené pouze odpad našich těl. Avšak pro ty jenž dosáhli osvícení, je Kadidlo Božská mana které se vyrovná snad jen nažloutlá svěcená voda, která vytéká z těla, které jest chrámem Božím! Ne nadarmo se Božským výkalům říká Kadidlo, neboť Kadidlo je po tisíciletí vyhledávanou pryskyřicí, jenž má mnoho využití a ceněno bylo zlatem! Kadidlo pochází z vzácných stromů a je používáno díky své nádherné vůni ve svatostáncích Božích. Stejně tak Kadidlo z těla, které jest chrámem Božím je mezi Katolíky velice ceněno, díky své aromatické vůni a nenapodobitelné konzistenci i chuti, jenž je pokládána za největší lahůdku a Božský pokrm. Je ovšem obrovský rozdíl mezi kadidlem nepokřtěného a Kadidlem Římskokatolického řeholníka, jenž celý svůj život zasvětil službě Bohu. Kadidlo skutečného světce je doslova nasáklé Bohem a podle toho je i ceněno. V nejznámějších Chrámech světa je páleno a do svatých hostií přidáváno Kadidlo z útrob samotného Papeže, jemuž je pravidelně odebíraná a do nejposvátnějších svatostánků Božích ve světě, expedována svatá Stolice. Proto bychom všichni měli své Kadidlo hýčkat a pokud možno se stravovat mastnými pokrmy, aby bylo co nejvoňavější. Díky tomu můžeme co nejlépe uctívat našeho Pána a Spasitele Ježíše Krista, nebo On byl první kdo položil základy ke chválení a pojídání Kadidla! Viz. Jeho posvátná věta: "Berte a jezte, toto jest moje tělo!" |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 08:00.32 | |
@blasphemyty si nahuleny, alebo zase nejaka pritepana sekta svateho grale a pod.byt na mne dostanes za toto ban a aj na ipcku. monword alias blashhemy si zrely na ustavnu liecbu a nie na forum |
![]() Vlado Fogo |
| 04.06.2008, 08:32.41 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)Ale no tak! Aspoň je tu občas sranda. |
![]() broncek |
| 04.06.2008, 08:48.48 | |
@blasphemyČonkin: ... z čeho je ta kořalka Kuzmo Matvejiči? Ze zrní, nebo z řípy? Z hov*na Váňo. Recept je prostý - na kilo hov*en kilo cukru..... :laughing: |
![]() gaston |
| 04.06.2008, 09:08.33 | |
@Vlado Fogonáboženská tolerance ti asi nic neříká, co? |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 09:17.11 | |
@gastonne každý má smysl pro kvalitní klasiku pochopitelně. to je jako s těma depešákama. absolutní klasika. k tomu není co dodat.www.youtube.com/watch?v=6lvoPSmMcXM |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 09:26.56 | |
@blasphemyOn má Vlado Fogo v podstatě pravdu. Téma o smazání diskuse a nicku moonword na blacklistu se dostala úplně někam jinam - až k náboženství.Myslím, že samotné založení tohoto diskusního vlákna bylo naprosto zbytečné a mohlo se to vyřešit neveřejnou formou - e-mailovou komunikací. Kontakty na server parabola.cz jistě znáte... |
![]() redakce |
| 04.06.2008, 09:29.33 | |
@blasphemyv 04.06.2008, 09:17.11: Díky, jeden z těch nejlepších klipů. |
![]() redakce |
| 04.06.2008, 09:32.08 | |
Pro VortimondaNáboženská tolerance a na sat. fóru??? :))) :))) :))) :))) |
![]() zzaner |
| 04.06.2008, 09:58.44 | |
@redakceno já VĚŘÍM že ti co mě měli rádi tady na fóru a četli si moje příspěvky tak určitě pochopili. a ti co nepochopili tak těm nemá ani smysl to nijak vysvětlovat. |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 10:09.36 | |
TO blasphemyChod radšej mrazit LNB a skus niečo o SAT technike. |
![]() Rasto |
| 04.06.2008, 10:10.57 | |
@blasphemyRozumím.Jen jsem nepochopil podstatu tohoto diskusního vlákna. Tak se zeptám jinak: Máte zájem využívat nick moonword/vortimond zde na parabola.cz nebo mělo založení této diskuse jiný účel (vyvolání emocí proti webu)? |
![]() redakce |
| 04.06.2008, 10:12.52 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)vyvolání emocí proti webu. |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 10:18.08 | |
@blasphemyJste už spokojen? |
![]() redakce |
| 04.06.2008, 10:22.02 | |
RE: @redakce (včerejší téma o GITALU)vortíku,nezapomněl jsi na něco při zdejších emocích??....říká se přeci....víra Tvá Tě uzdraví,,,čili věř,že je vše v pořádku a ok ne?hezký den Všem |
![]() cb21 |
| 04.06.2008, 10:25.36 | |
@redakcejsem spokojen |
![]() blasphemy |
| 04.06.2008, 10:27.37 | |
@blasphemyDěkujeme Vám za účast v diskusi a vyvolání emocí. Podařilo se Vám to. |
![]() redakce |
| 04.06.2008, 10:31.05 | |
@cb21Bohužel, trpělivost admina není nekonečná. V předchozích reakcích v tomto vláknu ukázal o co mu vlastně šlo. |
![]() redakce |