| 19.06.2007, 21:19.11 | |
Favoritné programy v OpenboxePáni, je možné v Openbox-e 820 vymazať iba "všetky" programy a ponechať favoritné ? Akosi sa mi to nedarí, prijímač chápe "všetky" ako skutočne VŠETKY, ja som to chápal ako časť tabuľky. Rovnako sa mi nepodarilo cez Pobedit vrátiť po vymazaní naspäť do prijímača iba favoritné programy (predtým natiahnuté do PC). Viem, v podstate o nič nejde, ale takto je v tých "všetkych" miš-maš pri skenovaní viacerých satelitov a zbytočne to plní pamäť. |
![]() Eman |
| 19.06.2007, 21:22.26 | |
RE: Favoritné programy v Openboxeto asi nejde smazat protože "všechny" to je základní seznam z kterého si vytváříš potom ty favoritní co jsi vybereš |
![]() Karlos1 |
| 19.06.2007, 21:28.06 | |
RE:Favoritné programy v OpenboxeVšechno jde přes DO.Otevři si tabulku instalaci. Správce kanálů,tam proved´POTŘEBNÉ ÚPRAVY. Postupů je víc jen hledat. |
![]() zizi |
| 19.06.2007, 21:57.14 | |
Promiňte mi ten tón."Vše" je obsažen jako součást favoritních skupin jenom při klasickém sledování stanic. A je rozhoně dobře, že tam je.Dá se ještě filtrovat šipkami do stran po jednotlivých satelitech. Takže např. vše z HotBirdu, nebo vše ze všeho. "Vše" není obsaženo v pravém (cílovém) seznamu oblíbených skupin , jelikož se jedná o seznam zdrojový. Ale jako zdroj mohou sloužit i již zařazené programy a tak je tedy levý (zdrojový seznam) obohacen o jeden ("Vše"). Nějak mi pořád uniká, že je tak těžké ten název "Vše" na dvou místech v menu prostě přehlížet. Také by mně zajímalo, na jakém přijímači jde hlavní seznam ,,zaskipovat,, - běžně ho nezobrazovat, ani zkratky k němu. |
![]() mirasat |
| 19.06.2007, 22:18.21 | |
Rádi prominemeZbývá upřesnit komu odpovědˇpatří. |
![]() zizi |