| 20.06.2007, 10:31.09 | |
Nahrávání z jedné karty Horizontálně a vertikálně.Dobrý den. Před časem jsem zde položil dotaz ohledně zapojení dvou satelitů a jednoho PVR na jeden LNB quad a jednu parabolu.Dostal jsem dobré rady, ale při zapojení to již tak nefunguje.Zapojení jednotunerových satelitů OK. Zapojení dvoutunerového satelitu do Quadu OK.Ale při nahrávání konkrétně zapojeného PVR Homecast 8000S,nejde nahrávat současně z ČT1-Nova, PRIMA-Filmbox. Prostě to nejde. Bylo to odzkoušeno v prodejně Omko v Brně.Jiná polarizace a frekvence.Byly odzkoušeny i jiné přijímče např.Technisat digicorder S2, ten vykazoval taky nekorektně to samé.Jedinej přijímač který to uměl byl Dreambox 7025S, ale s neoficiálním sofrwarem a tudíž bez záruky. Přesto všechno musím říct, že Homecast 8000S vynikající přístroj( na doporučení TechnikTKR- MYSLÍM ZKRATKA). pŘI Přepínání CHYBOVÁ HLÁŠKA kterou bych oželel, ale to nahrávání nesedí.Moje otázka zní. Je na trhu v současné době přístroj PVR dvoutunerový s oficiálním softwarem, který umí bez problémů nahrávat z jedné karty hor.+ vertikálně a obráceně a ještě se koukat na třetí program např. Slov-link? |
![]() fuko |
| 20.06.2007, 14:02.52 | |
RE: Nahrávání z jedné karty Horizontálně a ver...Tuto funkci bezpečně zvládá jakýkoliv PVR přijímač Topfield.Tedy modely TF 5010PVR, TF 5010PVR MP, TF 6010PVR atd. Je to zkoušeno se dvěma kartami ze dvou různých družic, kdy je možné bez problému nahrávat v jednom okamžiku dva různé programy a na třetí se koukat. |
![]() Tommik |
| 20.06.2007, 16:43.26 | |
RE: Nahrávání z jedné karty Horizontálně a ver...dík, ale přesto se zeptám.Včera jsme zkoušely v brně tuto funkci. S oficiálním softwarem to nešlo. Myslím najednou se stejné družice horizontálně a zároveň vertikálně.Nova a Prima příklad. Bylo to na Topfieldu TF 5510 PVR. S neoficiálním softwarem to šlo. To znamená dva roky se modlit aby se stroj nerozbil. Je to tak? |
![]() fuko |