Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.06.2008, 19:24.01

DVB-T Rakousko....

Bydlím v Kunštátě v nižším místě, ale bez velkých obtíží příjímam oba brněnské muxy, na síto se zesilovačem, tedy
626 a 778 Brno, je nějaká naděje na dvb-t A ??? prosím o radu..., co bych kromě toho síta mohl vyzkoušet....díky
uživatel
710nav
17.06.2008, 19:57.44

RE: DVB-T Rakousko....

V Kunstate nikdy ORF v UHF poradne nehralo (teda v tech nizsich mistech), Vidne se tam delaly na kanalech E5 a E2, takze pokud nemas ani naznak na sito, myslim ze ani smerovka ti nepomuze (teda pokud v tom situ nemas prebuzeny zesilovac signalem z Kojalu, ktery zase na mnoha mistech v Kunstate ma uroven kolem 90dBuV na antene)
uživatel
J a
17.06.2008, 20:35.45

to J a

Asi to tu trošku znáš, pokud jsem bydlel nahoře nad Kunštátem v Hliníkách, tak jsem tam měl ORF 1 na tom E5,
ale i Bratislava i Budapešť(mizerně) na 24 K nebo ten druhý
ORF 2 byly hodně problematické, ale byl jsem svědkem, že v díře kne nikdy ORF nejely ,nyní na dvb-t jedou..přes kopec..tak to chci zkusit, když ty brněnské jedou..nebo mi
sděl v čem jsou ty neřešitelné problémy... pokud možno všechny... díky i třeba úvahy..proč ne..
uživatel
710nav
17.06.2008, 22:05.21

RE: DVB-T Rakousko....

K24 - zarusen vysilacem Kamenna Horka Svitavy
K31 - Zarusen vysilacem Blansko Olesna
K34 - Zarusen prevadecem Boskovice (byt je to jen par W)
K21 by teoreticky mohl jit

To ze to nekdy slo muze byt jen tim, ze se to nekde odrazi (staci mokry les po desti).

Bratislava byl kanal 27.
uživatel
J a