| 17.06.2008, 19:24.01 | |
DVB-T Rakousko....Bydlím v Kunštátě v nižším místě, ale bez velkých obtíží příjímam oba brněnské muxy, na síto se zesilovačem, tedy626 a 778 Brno, je nějaká naděje na dvb-t A ??? prosím o radu..., co bych kromě toho síta mohl vyzkoušet....díky |
![]() 710nav |
| 17.06.2008, 19:57.44 | |
RE: DVB-T Rakousko....V Kunstate nikdy ORF v UHF poradne nehralo (teda v tech nizsich mistech), Vidne se tam delaly na kanalech E5 a E2, takze pokud nemas ani naznak na sito, myslim ze ani smerovka ti nepomuze (teda pokud v tom situ nemas prebuzeny zesilovac signalem z Kojalu, ktery zase na mnoha mistech v Kunstate ma uroven kolem 90dBuV na antene) |
![]() J a |
| 17.06.2008, 20:35.45 | |
to J aAsi to tu trošku znáš, pokud jsem bydlel nahoře nad Kunštátem v Hliníkách, tak jsem tam měl ORF 1 na tom E5,ale i Bratislava i Budapešť(mizerně) na 24 K nebo ten druhý ORF 2 byly hodně problematické, ale byl jsem svědkem, že v díře kne nikdy ORF nejely ,nyní na dvb-t jedou..přes kopec..tak to chci zkusit, když ty brněnské jedou..nebo mi sděl v čem jsou ty neřešitelné problémy... pokud možno všechny... díky i třeba úvahy..proč ne.. |
![]() 710nav |
| 17.06.2008, 22:05.21 | |
RE: DVB-T Rakousko....K24 - zarusen vysilacem Kamenna Horka SvitavyK31 - Zarusen vysilacem Blansko Olesna K34 - Zarusen prevadecem Boskovice (byt je to jen par W) K21 by teoreticky mohl jit To ze to nekdy slo muze byt jen tim, ze se to nekde odrazi (staci mokry les po desti). Bratislava byl kanal 27. |
![]() J a |