| 21.06.2008, 00:15.22 | |
Gitalka - kuponyVedel by mi niekto povedat, ci je mozne na aktivovanu gitalku pridat cez kupon dalsiu stanicu (napr.Spektrum) bez toho, aby sa posielala smska? Karta a adresa majitela su na inom mieste..Da sa to aktivovat nejako on line? Poziadanie majitela o zaslatie je jasne..ale ide mi o nejaky iny sposob, aby som nikoho neobtazoval... |
![]() sato |
| 21.06.2008, 00:18.00 | |
RE: Gitalka - kuponyTak staci mit kupon s prislusnou castku predplatneho treba zmineneho programu Spektrum a jen dobit si kartu pres www.gital.cz |
![]() barak200 |
| 21.06.2008, 06:25.46 | |
RE: Gitalka - kuponyjj...http://karty.gital.cz/cms_eshop/GOB_Introduction.do zvolis si rychlu aktivaciu,zadas cislo karty,zvolis program a dlzku predplatneho,zadas cislo kuponu a uz len cakas na opravnenie :) |
![]() Blooddog |
| 21.06.2008, 13:28.35 | |
RE: Gitalka - kuponyano presne tak a trva to jenom chvilku R^ |
![]() anton |
| 21.06.2008, 13:36.49 | |
ok :)Vdaka vsetkym za uzitocnu radu. Takyto sposob sa mi paci ;). Poviete mi este co su to tie kredity, ktore nie je mozne vyuzit pri takejto forme aktivacie? Staci mi ak ta aktivacia bude ako ma byt, ale ked sa uz pytam, tak nezaskodi sa dozvediet i nieco o tomto...P.S.: Chodia nejake listy z Gitalu na registrovanu adresu? Po dokupeni dalsich kanalov, popripade tak vseobecne (T&T ako viem obcas nieco zasiela). Vdaka a pekny den! |
![]() sato |