Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.06.2008, 14:09.19

Kdo poradí jaký přijímač ?

Mám Ferguson 7318 UCI a jsem s ním moc zklamaný.Každý týden musím vždy přeskenovat nějaké programy, protože vůbec nenaskočí.Firmware jsem vyzkoušel několik a stejné.Prostě si dělá co chce.Rozhodl jsem se koupit nový,ale nevím jaký.Můžete někdo seriozně poradit? Prioritou musí být USB a dobrá SW podpora.
uživatel
Marci
22.06.2008, 14:19.06

RE: Kdo poradí jaký přijímač ?

každý tu začne preferovať príjmač aký má doma , takže musíš si len vybrať ktorý tu bude mať najväčšie zasúpenie , ja nenapíšem aký mám , ale som s ním spokojný
uživatel
lacoceco
22.06.2008, 14:27.55

Marci

Kdybych si nějaký pro sebe kupoval nadlouho, šel bych už asi do HD. Jestli takový ještě nechceš, zkusil bych ten nový showbox 300PVR. Softů ještě ale pořád moc není, snad budou. No a jestli chceš ověřenou podporu a nevadí ti krkolomný přístup k fav. programům, tak bych kouknul po AZboxu nebo Goldenu(YUV). Z těchto dvou bych já vybral AZ(dvbtit.) Hello
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 14:28.24

Já bych rád,aby každý uvedl s jakým je spokojený,klady a mínusy.
uživatel
Marci
22.06.2008, 14:47.48

ja som spokojný so všetkými ktoré mám preto že ich viem ovládať do najmenších detailov :)))
uživatel
dempsey
22.06.2008, 14:49.44

Ty woe, že já se vůbec snažil. To nemáš nějaký svůj názor a požadavky? Většina ti bude psát, jak je strašně spokojená právě s tím svým. Z mých uvedených nemám doma žádný(jen mi občas pod rukou projdou), a ani s tím svým úplně spokojen nejsem. Ale mě uspokojit je těžké. :)))

1.HD
2.Showbox(open s usb a dvbtit.), pokud bude podpora tak blížící se mému ideálu, ale ještě jsem nepoznal přístup k fav. programům
3.openbox(sdílení karty, podpora, ovládání)
4.Ferguson AF(podpora, dvbtit., ovládání)
5. AZbox(usb, podpora, dvbtit.jede Digi karta)jen ty fav.programy Rv

Platí to, co jsem napsal prvně. Doporučuju ti si v hlavě nejprve srovnat co vůbec chceš a co ne. Abys pak nebrečel, že jsi koupil nějaký, co ti doporučil franta flinta, protože na něm perfektně drží kulatý květináč.
Vypsal jsem ti jen parametry, které upřednostňuji já. Další jsou mimochodem perfektní citlivost na povely DO a černá barva. Ale asi nemohu mít všechno..
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 14:56.49

Já mám Topfield 7710 HDPVR s 252GB diskem. Má to hdmi, usb, lan. používám v něm Diablo 2.3 a jsem spokojený. Programu mám více než dost i v HD, tedy aspoň ty co jsou zajímavé (cca 14).
Klady - nahrávám i HD programy se všemi zvukovými stopami a to i v Dolby 6ch. Přes USB pak stahuji do PC a můžu si to upravit na DVD.
Mínusy - spolupráce pouze s disky FAT32 (max. velikost souborů 1,5GB a pak je dělí. Přístroj se silněji zahřívá kolem HDD (nahrává přímo v kodeku H264). v několika případech při přejíždění z jednoho systému kódování do druhého je nutný restart přístroje, ale na to si člověk zvykne.
Jinak naprosto spolehlivý a plná podpora češtiny.
uživatel
Rambo
22.06.2008, 14:59.01

Abys pak se svou přesvědčivostí neskončil s ochotným prodavačem v lídlu u nějakého globa, opentela nebo stronga..
Dempsey R^ Co Showbox-podpora, pořád dovolená? :))) Hello
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 15:02.03

Showbox nepodporujem
to je ako vo voľbách ..... :))) :))) :))) nie je dôvod
uživatel
dempsey
22.06.2008, 15:13.47

dempsey

Tak koukej ať je v openech co nejdříve usb, nebo aspoň dvbtitulky. Pak se mohu na celý showšrot vys.rat. :)))
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 15:16.55

kúp nejaké HD-čko a hraj sa s ním...
uživatel
dempsey
22.06.2008, 15:23.01

Jo, ale to nevím ani sám které. Počkám, až jich pár osobně otestuji na jiných.. :))) Hello
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 15:55.12

Tomik535: Co mas proti globum ? Taky spatne FAV ? Globo by ale nevyhovovalo pozadavkum (USB). Mam 4100TSCXE a nemuzu si ho kvuli LAN vynachvalit ;)
uživatel
Mirectec
22.06.2008, 16:00.43

Mirectec

V pohodě. Hlavně že jsi spokojen a vo tom to..
uživatel
Tomik535
22.06.2008, 18:16.27

s LINUXem něco ? HD? Sharing? EMU? AU v EMU? HDD? USB?

sám musíš vědět co chceš, ja nejsem spokojen ani s jedním, jeden umí to a druhý zase něco jiného, a u těch chytrých zase neumím já co oni, takže to máš moc těžké. Nejdřív musíš vědět co chceš
uživatel
pepiino